Spring naar bijdragen

Andoorn

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Andoorn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Andoorn

    Verre ritten

    Bedankt voor de reacties allemaal. De Lely heb ik al eens gesolliciteerd maar kreeg destijds een niet al te beste indruk van het bedrijf. Misschien dat het nu verbeterd is.. heb mijn bedenkingen. @ Matthieu: ik begrijp dat jij zelf auto transport / berging doet? Klinkt interessant, ben alleen totaal niet thuis in die wereld. Weet dus ook niet of het wat voor mij is. Ken je (goede) bedrijven die het internationale werk doen? Ergens in Midden Nederland zou mooi zijn, woon zelf in Utrecht. @ Runnerron: Heb jij als chauffeur gewerkt in Canada? Of was dat vakantie? Of betaalde vakantie .. Mooie afstanden maar rij denk toch het liefste in Europa.
  2. Andoorn

    Verre ritten

    Hallo allemaal, Ik weet niet of ik deze vraag in de goede categorie plaats maar ik zie wel. Wie weet of er in NL nog chauffeurs worden gevraagd voor ECHT VERRE RITTEN ?!?! En dan bedoel ik niet ritjes naar Zuid Duitsland of Midden Zweden, maar bv Rusland, Midden Oosten etc. Ik heb zelf ondervonden dat dit werk nagenoeg is uitgestorven in ons land, dwz met NL chauffeurs. Ik ken genoeg bedrijven die ver weg gaan maar OF ze besteden alles uit aan Oost Europese charters OF ze hebben zelf Oostblokvolk op de auto's. Een enkele eigen rijder of sommige transporteurs in het zwaartransport of veetransport hebben nog wel eens leuke ritten. Eigen rijders kan ik niet veel mee en met name veetransport is niet echt mijn ding.. jochie uit de stad helaas Ik zoek werk met een tautliner / koeler / bulk oid. Heb met allen ervaring. Rij nu met een tautliner Scandinavie. Weet dat ik blij moet zijn met werk in deze tijden maar desondanks verveelt het me enigzins en zoek ik wat anders.. dat waarschijnlijk niet te vinden is.. maar wie weet?! Iemand een tip / idee?! Alles is welkom, tnx.
  3. Hallo allemaal, ik ben nieuw hier. Ik heb vroeger bij TNT gewerkt, nu internationaal chauffeur. Oost Europeanen pikken idd ons werk weg, en zoals velen hier al zeiden: de oorzaak ligt niet bij hun maar bij de werkgevers en de overheid. Maar persoonlijk vind ik dat de oorzaak voor een deel ook bij de NL werknemer ligt. Die is onvoldoende bereid en georganiseerd om echt HARDE actie te voeren ter bescherming van het eigen werk. Je hebt natuurlijk de bonden, maar maken hun acties indruk? Beetje koffie drinken met een hesje aan.. pleur op. Waarom organiseren ze niet een keer een massale staking? Iedereen de wagen aan de kant. Eisen stellen. Polen uitbetalen volgens NL CAO of anders opkankeren, strengere regels mbt cabotage enz. enz. Willen ze niet luisteren, staken we vrolijk verder. De pleures zou uitbreken, overheid en werkgevers zouden zich gedwongen zien toe te geven aan veranderingen, ten positieve van de NL chauffeur. Maar het zal waarschijnlijk nooit gebeuren. In plaats daarvan wordt er gepraat.. en ondertussen gaat het (internationale) transport steeds verder naar de kloten.. voor zover het al niet naar de kloten is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden