Spring naar bijdragen

vrossi

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    61
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over vrossi

  • Verjaardag 22-12-1983

vrossi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Janse Bagge Bend - Sollicitere www.jansebagge.nl - YouTube versta er geen fuck van, vreemd taaltje...
  2. Ongeloofelijk, de perfecte baan, maar woon te ver weg wordt tijd om te verhuizen..
  3. vrossi

    Zaterdagwerk

    Ik ga voor 2 dagen gratis werk en op feestdagen Als u nu gelijk belt.
  4. Er zijn bedrijven genoeg idd alleen geen vacature Groot bedrijf klein bedrijf kan allemaal natuurlijk maar werk vinden waar je aan de slag kan is toch een stuk moeilijker
  5. Gesolliciteerd bij VTS in Boxmeer iemand toevallig enige ervaring met dit goed uitziend bedrijf
  6. @ Robniat Bedankt weet genoeg En over hsf idd barst van de buitenlandse kentekens.. triest en ik ben mischien van plan om mijn chauffeurs carriere maar aan banden te leggen. het is amper nog te realiseren, en ook nu is tijd geld.. Morgen ga ik naar een bedrijf die vrachtwagens met een lekke band weer op weg helpen, weet nog nie hoe en wat maar dan ben ik iig weer bezig..
  7. ik denk dat ik toch maar eens ga reageren op die functie als het een goed bedrijf is met degelijk materiaal en goed kwa betaling denk ik dat maar ga reageren :)
  8. Heb helaas geen 2jaar ervaring op internationaal gebied en meerijden zal waarschijnlijk niet gaan om alles ff te leren.. jammer zeg want het werk lijkt mij niet verkeerd.
  9. Hsf werkt volgens mij alleen met oostblok chauffeurs..
  10. Heb ervaring op Combi/Triangel/Oplegger/Citytrailer in bezit van geldig volledig ADR Certf behalve klasse 7 geen bezwaar tegen weekenddiensten,nachtdiensten of meerdere dgn van huis. Ervaring alleen Nationaal..
  11. Geweldige chauffeur, jammer van het foutje maar top opgelost. vraag me af wat voor auto het was geweest:cool:
  12. hehe ja vast Heb één bedrijf vandaag 3x gebeld maar ze nemen niet op:confused: Morgen bedrijf nummer 2 eens proberen
  13. busted ik zie nou wel dat ik tijdens de operatie gebeld ben, door een voor mij onbekend nummer. het lijkt mij niet verstandig om ze nou al gelijk terug tebellen he als ik op het forum al ernaast l*l. wat is wijsheid:eek:
  14. oh wacht het is een echte transport site, ik las speed lijn ben er niet helemaal bij komt vast door de verdoving:stom:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden