Spring naar bijdragen

andy

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door andy geplaatst

  1. andy

    Salaris inleveren?

    Beste planner Paul van Bertschi AG, bij jouw zijn weer alle chauffeurs weggelopen, bent U opnieuw op zoek naar chauffeurs? Maar dat is echt laatste manier van reclame en te verleiden voor illegale zwarte werk is ook straafbar. Bij Bertschi is dat geen werk, maar overleven. Rijd doch zelf bij Bertschi. Doe een rijbewijs CE en ga daar zelf met je leven en gezondheid spelen. Success.:ja:
  2. Helaas heeft de transport dezelfde problem als de industrie, de transport werkt voor industrie als het daar niet goed gaat, kan dat bij ons ook niet better....... .....Maar misschien hebt U de propaganda van transportwereld gehoort, dat het een te koort an vrachtwagenchauffeurs is en U heeft gedenkt dat dat de kans is ? Nee nee, nee nee, helaas is het niet zo, sorry voor U hoor:cool:
  3. andy

    ... geen reactie ...

    Ik ben ook geen Nederlander, mij moedertaal kan ik better dat U nederlands, maar voor de werk als chauffeur is het genoeg. Een leeftijd heeft well wat te maken met kunnen mailen, mij oma kan dat niet, dat die met anderen dingen groot geworden is, die heeft in de jeugd geen computer gebruikt, maar ik well, en oude chauffeurs heben mij alltijd om help gefragt als het om bordcomputer, mobile telefoon, of het display van vrachtwagen gaat, die kenen maar well andere dingen... Ik vind het ook geen probleem, dat een chauffeur geen email verstuuren kan, maar dat U de chauffeur an zijn taal kennis beoordeelt, dat vind ik een problem.
  4. andy

    ... geen reactie ...

    succes morgenmiddag
  5. andy

    ... geen reactie ...

    Ik denk, dat elke chauffeur die met bordcomputer berichte verstuuren kan, moet ook email verstuuren kunen, maar misschien heel oude chauffeurs kunen dat niet...?! Maar ik kan dat well, ik kan ook zelf programma schrijfen die emails verstuuren, maar reactie van de bedrijven was null.
  6. andy

    ... geen reactie ...

    moeilijk ??? cool man:ja: But I stay cool
  7. andy

    ... geen reactie ...

    Vind het ook.....
  8. andy

    ... geen reactie ...

    hoe dan de pool ?
  9. andy

    ... geen reactie ...

    Nee ben geen Nederlander, maar U bent de erste die van Zuid-Afrika praat, ik dacht, dat heel NL en B alleen poole altijd ziet
  10. andy

    ... geen reactie ...

    Beste kalakakalamalakuskimuski sorry kalakuski (poolse namen zijn zwaar), nee ik ben niet van familie van Huub:D bedankt voor dat wat U hebt mij geschreven, maar ik heb met bellen probiert en met langsgaan, op dit moment is bijna geen werk en meer dat 150 chauffeurs voor een baan, die kiezen altijd de valse chauffeur als de Dennis het deed, of de goedkoopste pool, maar ik ben geen pool, snaapt U, daroom zull ik ook lange werklos blijven, maar dat kan ik ook niet anderen ik zoek verder en schrijv solicitaties en ik bell .... en gisteren hebben die mij well geschreven dat de afstand een problem is en de andere dat ik geen turks kan, dat de transport naar Turkije gaat... altijd iets... De werkgevers zijn gek van de grote keuze...... But I stay cool
  11. andy

    ... geen reactie ...

    ja maar, dat hangt daarmee zamen, geen reactie, dat te viel werklose en die werkgevers hebben een baan vor meer dat 150 chauffeurs en geen tijd voor ons, waroom is het zo en hoe is schuld? Schuld is de overheid met .ut financiele crisis etc. ... snaapt U ? ... zo gaat het verder en verder.... verder en verder...
  12. andy

    ... geen reactie ...

    ...heeft niets met de kiezers te maken, de overheid(politici) moeten in gevangenis en allee "vrijmetselaar" en leden van "club van Bilderberg" moeten in gevangenis, kiezers zijn niet schuld dat die betrogen worden...
  13. andy

    ... geen reactie ...

    Ik kijk niet altijd naar overheid naar een oplossing, maar ik heb geen macht om de finanziele crisis op te loossen, en ik heb deze niet gemaakt en ik heb ook niet deze politische monstrum EU en de Euro tegen de will van de menschen gemaakt, maar de overheid well en die moet het ook oplossen en hoe schuld voor de financiele crisis is moet in de gevangenis gaan, maar dat is niet gebeurt, waroom niet ?
  14. andy

    ... geen reactie ...

    Ik vind, dat wij op de straat moeten gaan en demonstreren, hoe lang gaat deze .ut crisis nog? Wat heeft deze overheid getan om dat problem op te lossen ? Als deze overheid geen acceptabel oplossing voor deze crisis kan aanbieden, dan moeten die gaan, dat kan niet dat wij elke dag hier achter het werk moeten lopen en de politiek doet niets, voor wat krijgen die geld ? Hoe heeft deze politische monstrum EU gemaakt en hoe is nu in de gevangenis voor de schuld van financiele crisis ?
  15. andy

    ... geen reactie ...

    Ik denk dat deze problem kunt U niet met uitzendbureau oplossen, als daar geen werk is, dan is uitzendbureau geen help en als daar werk is, is het voor die better alleen jou te betalen als jou en het uitzendbureau ook nog. Maar kijk zelf ......
  16. andy

    ... geen reactie ...

    Nee nee, nee nee, zonder heeft die viel grotere kans op de arbeidsmarkt
  17. andy

    ... geen reactie ...

    dat kloopt, bij lotto heeft U 49 ballen en hier 149 ballen
  18. andy

    ... geen reactie ...

    En de tweede reactie: "Goede middag , Dank voor uw sollicitatie. Wij hebben inmiddels chauffeurs aangenomen en zijn voorzien. Wij wensen u veel succes bij verdere sollicitaties. Met vriendelijke groet, "
  19. andy

    ... geen reactie ...

    Wow naar meer dat 100 solicitaties, heb ik een automatische andwoord per email: "Geachte sollicitant, U hebt een sollicitatie gericht aan ****************************************. Wij houden uw sollicitatie voorlopig aan in ons bestand. Wanneer uw profiel aansluit bij een openstaande vacature zullen we u benaderen voor een persoonlijk gesprek Met vriendelijke groet / Kind regards / Mit freundlichem Gruss, " Nou moet ik wachten en hoopen dat van 149 andere chauffeurs die daar ook een sollicitatie gericht hebben, die gaan voor mij kiezen, lotto is dat.
  20. andy

    ... geen reactie ...

    Ik zeg het, Dennis heeft de verkeerde man gekozen. Maar gelukkig heeft hij ook nog andere 149 chauffeurs die voor deze kans wachten.
  21. andy

    ... geen reactie ...

    Nee dat vind ik niet, maar mij gaat het hier erst om reactie, ik rijd niet 250 km voor het aflieveren van mij CV in de hoop dat ik dan een kans voor een gesprek krijg, dat gaat met email sneller en goedkoper en better voor het millieu. En U ziet het zelf, de indruk die U heeft gekrieken door zijn CV, is vals. Daroom zeg ik, de CV en referenties hebben bijna niets te zegen. De chauffeur laten een week rijden en zelf kijken wat hij kan. Ik heb ook email met CV etc. aan D.G.Tomassen Transport | Home gestuurt, maar ik kreeg geen reactie. Als U mij heeft gebeld voor een gesprek op kantoor in Valthermond, ik was gekomen zonder overmaken van brandstofvergoeding op mijn rekening Maar U heeft de valse man gebeld. Dat is ook dat problem:D Gek is het niet, ik kan jou verstaan, maar ook die man, hij had misschien slechte ervaringen in laatste tijd ? Een train ticket van Roosendaal naar Valthermond kost 48 Euro + ticket voor het Bus, stel je voor dat hij dat 1 keer per week moet doen, wat voor kosten per maand heeft hij dan ? En hij is werklos, heeft misschien niet genoeg geld voor dat? Dat problem is dat op dit moment de werkgevers viel te grote keuze hebben en dat vind ik niet goed, daardoor komen ook dergelijke probleme met brandstofvergoeding:D Nee nee, nee nee, niet lachen Dennis, het kan altijd nog gekker worden als U de valse man gaat bellen:ja:
  22. andy

    chauffeur C+E gezocht

    Ik ken niemand die voor 10 weeken weg will, maar well genoeg die dat moeten doen, dank an onze demokratische EU:hamer:
  23. andy

    ... geen reactie ...

    Als een bedrijf een internationaale chauffeur zoekt in omgeving Breda en Eindhoven en zelf 250 km verder van deze plek de kantoor hebben, langsgaan in de hoop dat dat goed gaat is te duur, zelf 30km afstand kost geld en als daar nog andere 150 chauffeurs voor de kantoor staan en willen de baas praaten is het ook geen oplossing. Wat ik echt niet snaap is waroom bellen better is dat emailen, ik heb een baas gebellt ... sorry, ik heb een chauffeur success... als iedereen gaat bellen en niet emailen, dan krijgen die last van bellen niet van emails. Dat problem is denk ik, dat niet genoeg werk is voor iedereen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden