Spring naar bijdragen

Spitzer

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    697
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Spitzer geplaatst

  1. Zie geen CF hier bij staan. Wel hier; http://www.solarguard.nl/portierverlengers-laag-daf-cf-euro-6.html
  2. Spitzer

    Roadrunner Oudleusen

    ..eet je die thuis op ?
  3. Staan die borden niet ook bij de kanaaltunnel in Calais ?
  4. Je bent chauffeur en hebt ook gewoon je rust nodig. Dan verhuizen je ouders maar een andere keer, doordeweeks.
  5. Google maar op; en 837 1 pressure gauge
  6. Nee je gaat natuurijk eerst aan die 57 jarige Portugees vragen wat er gebeurd is, en die vertelt je dan in zijn beste Nederlands dat hij eerst onder politiebegeleiding in België een brug heeft afgeleverd en nu de rest in Heerenveen komt brengen. Dan heb je inderdaad geen reden om nogmaals de politie te bellen.
  7. Sorry Scania1965, maar er staat gewoon vast wat vergoed wordt en hoeveel. Niet meer en niet minder. Dan is het taak aan de advocaat om dit te regelen. Ik heb een vergelijkbaar geval meegemaakt in de familie (met dodelijke afloop) na een verkeersongeval in Belgie. Dus weet uit ervaring hoe het daar gaat. Zelf heb ik bij de advocaat gezeten om mijn eigen inkomstenverlies aan te tonen. Bij een blijvende invaliditeit wordt ook berekend wat je inkomstenverlies is en moet de verzekering dit betalen.
  8. Je advocaat hoort wel degelijk je inkomstenderving mee te nemen in de onkostenvergoeding. Zodra de tegenpartij schuldig word verklaard moet de verzekering van de tegenpartij dit betalen. Je moet dan van de laatste 12 maanden je salarisstrookjes aanleveren (van voor het ongeval) en de laatste sinds het ongeval. Anders moet je maar eens advocaat Janssen uit Tongeren in handen nemen, die werd ons toegewezen vanuit DAS rechtsbijstand. Specialist in verkeersrecht.
  9. Kan dat systeem ook spanbanden aanleggen ?
  10. 19 pallets, dat vervoer je niet op 1 schimmel.
  11. jazeker, maar er is een chauffeurstekort, dus moet iedereen beter maar blijven werken.....
  12. Makkelijker om Uw hand op te houden dan te gaan werken
  13. Spitzer

    Aftakken lucht

    Ventiel linkervoorwiel
  14. Kort samengevat, ze krijgen die vent te pakken, die ontkent, die vlucht naar huis, politie komt en hij wordt gesignaleerd. Tijdje later ziet Stegemans de oplichter weer lopen, belt de politie, maar die komen niet. Uiteindelijk geeft de oplichter zichzelf maar aan, paar dagen later.
  15. Is het zinnig om een eigen trailer te kopen? Voor de meeste opdrachtgevers zal koppelen toch beter uitkomen
  16. Spitzer

    Gevalletje glassschade

    Ik doelde op TranspoNuth......de transporteur. (een grap is niet leuk als je ze aan sommige blondjes hier moet uitleggen)
  17. Spitzer

    Gevalletje glassschade

    Wat is hier het nuth...(ff wachten...).... van ?
  18. Soms ben je gewoon een beetje te bang !
  19. Als er een pv is opgemaakt, schakel dan een advocaat in via je rechtsbijstand. Dan kun je je schade claimen incl. onkostenvergoeding. Nee, we zijn niet in Amerika, waar je miljoenen kan claimen, maar gemis aan inkomsten voor beider dat kent een rechter altijd toe. Ik heb met hetzelfde bijltje gehakt..... Sterkte verder met het herstel
  20. Voor Antwerpen is ook een moeilijke optie, want er staat nog wel eens file op de Ring, en tussen Antwerpen en Gent is de parkeerkeuze ook niet reuze.
  21. Je zult wat moeten als je met je rijuren zit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden