shompie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  10717
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  100

Over shompie

 • Rang
  Levensgenieter
 • Verjaardag 13-05-71

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  In het mooie Noord-Holland
 • Interests
  speciaal/zwaar transport
 • Beroep
  op mijn plek

Recente profielbezoeken

12393 profielweergaven
 1. Hoe groter het word hoe minder leuk ik het vind. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind het interessant. Ik heb regelmatig hijsstroppen gereden voor Heerema van rond de 80 ton per strop en ze reden ze bij Westdijk nog veel zwaarder. Een hijsblok van 250 ton..... Ik zit liver op een 35 t/m dan op de 80t/m waar ik de afgelipen dagen mee werkte. Ff snel een klussiee is er niet meer bij. Je heb bijna 7 meter breedte nodig om te stempelen en alleen de kraan uitpakken vergt een hogere technische opleiding. Erg interessant de techniek en wat je er mee kan. Maar ik word er niet echt opgewonden van.
 2. Ja, is vrij normaal. Op het moment ligt er bij Daemen in Amsterdam een kraanschip wat midden op zee afstempeld. Als ik er morgen voorbij rijd zal ik ff een foto maken.
 3. Vanavond nog wat containers met drank op hun plek gezet op een festival in Amsterdam waar een collega transporteur zich in verslikt had. Ze waren geladen met een bovenloop ktlraan en ze zouden ze op het evenement plaatsen. Ze zijn alleen 3 uur bezig geweest om ze met 2 alk naast de auto te krijgen. Toen mocht ik ze vanmiddag laat op hun plek gaan zetten. Ze wogen rond de 12 ton per stuk.
 4. Het staat niet voor niets aan de rand van het terras. Er kwam nog wat hout bij ook.
 5. Het werk is super. Al zijn er wel een aantal dingen waar ik tegeaan loop met deze kraan. Zo vind ik het heel apart om te hijsen terwijl je de auto niet ziet. Dat heb ik vandaag 2 keer gehad en dat is best wel een apart gevoel. Je zou net afgestempeld staan op een slecht stukje
 6. Weer leuk bezig.
 7. De gewichten kloppen wel aardig. Gister leuk aan het stoeien geweest bij een evenement in Spaarnwoude. 3×20 ft containers van een steiger afhalen. Met de auto waar ik normaal veel mee rijd pakk ik die naast de auto weg. Nu vanaf een meter of 20...
 8. Meten is weten....
 9. Net roadtrain voor een dichte tunnel.
 10. De lengte naast de auto is volgens mij ruim 26 meter. En ik weet het niet heel zeker maar op die lengte pakt hij nog 1600 kg. Maar dit is wat mij er van bijstaat. Het kan ook minder zijn, ik heb met deze auto nog nooit gewerkt met jib en zal maandag even op de hijstabel kijken.
 11. Deze opmerking getuigd van het het feit dat jij mij niet kent
 12. Op een motorwagen van ruim 27 ton 10 ton laden en dan met deze aslasten op het tandemstel eindigen. Niet verkeerd voor een auto waar ik nog nooit mee gereden heb.
 13. Jij ontloopt me