Spring naar bijdragen

big boss

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

Converted

  • Locatie
    Gent (B)

big boss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. big boss

    A6 Beaune

    Deze lag gisterenmorgen op z'n kant op de A6 in Beaune. Italiaanse chauffeur is kort na het ongeval overleden in het ziekenhuis. Volgens de krant door aanrijding met invoegende personenwagen.
  2. big boss

    Spookrijder in Ranst

    Deze morgen ferme klap op de E34 in Ranst. Spookrijder knalt op een Tsjechische vrachtwagen die een deel van z'n lading autobanden verloor. De spookrijder is zwaargewond.
  3. De Fransen weten het volgens mij zelf niet meer zo goed:confused: Alcoholtesters automobilisten of motorrijders worden in Frankrijk de komende tijd niet beboet als ze geen alcoholtester bij zich hebben. Dat heeft Manuel Valls, de Franse minister van Binnenlandse Zaken bekendgemaakt. De minister wil een nieuw onderzoek over alcohol in het verkeer afwachten, vooraleer er effectief boetes worden uitgedeeld. Op 1 juli 2012 werd in Frankrijk een wet van kracht, die weggebruikers verplicht op elk moment een alcoholtester bij zich te dragen als ze zich in het verkeer begeven. Inbreuken op die wet werden in de praktijk echter niet beboet. Vanaf 1 november 2012 zou een effectieve boete van 11 euro uitgeschreven worden voor elk voertuig dat zich zonder alcoholtester verplaatste op Franse wegen. Momenteel ziet het er echter naar uit dat de verplichting niet alleen uitgesteld maar mogelijk zelfs geschrapt wordt. Minister van Binnenlandse Zaken Valls verklaarde de conclusies af te wachten van de Conseil National de la Sécurité Routière (CNSR) over een studie die het gebruik van alcohol aan het stuur onderzocht. Een definitieve beslissing wordt waarschijnlijk genomen tijdens de plenaire zitting van het Franse parlement op 13 februari. bron: Het Nieuwsblad.be
  4. hoe stom kan je zijn:stom:
  5. big boss

    Hallo iedereen!

    Succes! Welkom op het CF
  6. big boss

    Couvin N5

    Deze lag gisteren aan de kant in Couvin. Was geladen met zinkoxide, gevaarlijk goedje. Chauffeur stond er bij en keek er naar. Gelukkig kwam hij er met de schrik van af.
  7. Veel succes bij de chauffeursopleiding. Goed dat je je kopje niet laat hangen
  8. Mooi verhaal, maar echt wel een klote-week. Snel vergeten en terug verder!
  9. welkom, veel succes bij het studeren en je examens
  10. big boss

    hallo allemaal

    ziezo, eerste werkweek zit er bijna op. Nog even van aire de Phalempin een stukje naar huis toe en dan genieten van de rust. Was ff vergeten hoe vermoeiend een werkweek was. Maar zie het volledig weer zitten. Volgende week terug naar zuidwest Frankrijk (Bordeaux)
  11. big boss

    hallo allemaal

    Dit is mijn eerte berichtje dat ik hier post, dus zal me even voorstellen Ik woon in Gent (België) ben 35 jaar en ben sinds kort weer begonnen als internationaal chauffeur. Ben er enkele jaren uitgeweest door een vervelende ziekte, maar ben daar nu van af en kan weer gaan rijden. Heb al een tijdje meegelezen op het forum en heb gemerkt dat er de laatste jaren nogal wat veranderd is. Alles moet nog sneller dan vroeger, het verkeer is nog 'onverdraagzamer' geworden voor ons,... Maar toch blijft het voor mij een droomjob. Ben blij dat ik terug ben. Ga nu m'n rit verderzetten richting Toulouse.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden