Spring naar bijdragen

Hans C

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Hans C's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Nog even, kan iedereen chauffeur worden, dacht dat het een VAK was?? Groet Hans C.
  2. Beste Mensen, Er is een tijd geweest dat de man/vrouw achter het stuur de Ridders van de weg werden genoemd. Als ik jullie nu hoor is het allemaal zo somber, zonder idee voor de toekomst. Als de Heren werkgevers, de goede niet te na, zo graag met buiten lands personeel rijden laat ze gaan, dat zijn toch de werkgevers waar je alleen maar op je donder krijgt, en het komplimentje ver te zoeken is. Ik ben bang dat jullie mooie bedrijfs tak helemaal naar de klote gaat, als er een paar grote over blijven die aleen nog met goedkoop personeel rijden, dan kun je inderdaad zoals somige zeggen gaan voor je eigen haggie, briefje weg, en in de zon. Of beter nog zoek wat anders, wekt waar nog eer te behalen valt. Dit zegt een oudere man tot jullie, een die nog maar een been heeft, een aangepast autotje, en een traplift. Klote ik heb me eigen ook altijd kapot gewerkt voor mijn baas. nu ik wat nodig heb, moet je het zelf maar uitzoeken. Wordt weer eens tijd om de zaak dwars op de weg te zetten, ik kom helpen. Sterkte Hans C.
  3. Hans C

    respekt

    Dank je wel mannen, wat ik probeer te zeggen is dat er altijd gescholden word op de vrachtwagen cauffeurs, We maken allemaal wel eens een foutje, maar hoe meer je op de weg bent hoe hoe meer foutjes je tegenkomt, van de niet beroeps. ik geef wel eens met een lichtsignaaltje aan van joh, ga maar, een dankje kan er altijd af bij jullie, terwijl een "burger "dan dikwijls staat te suffen. Als alle luxe wagens cauffeurs eens konde begrijpen dat je met 30 of 40 ton liever rolt dan stil staat, zou het al wat makelijker gaan. Ik hou het bij mijn Kangootje, groot zat.
  4. Hans C

    respekt

    Beste Chaufeurs, Ik wil van deze mogelijkheid gebruik maken om mijn respekt uit te spreken over jullie werk. Afgelopen week een weekje Duitsland geweest, Stralsund en Greiswald. doen we meer en rijden dan altijd op Zondag ochtend vroeg weg, om zo de drukte voor te zijn, wat ook voor een gedeelte lukt. Deze keer zijn we op vrijdag terug gekomen in totaal 1900 kilometer, ik vindt het een klote eind, en ook de drukte eist grote aandacht. Als dan ook nog zoals jullie alleen op de rechterbaan mogen en 200 kilometer tegen de kont van je voorganger zit te kijken. raak je helemaal afgestompt, denk ik. Daar om respekt voor jullie werk, en als je eens in wilt halen waar het niet mag, om dat je het uitzicht van de achterkant van je voor ganger je de strot uit komt, mijn toestemming heb je. Sucses met je werk, en hou alles heel. Groet Hans C.
  5. Beste Chauffeurs, Voorop gesteld ik ben geen vrachtwagenchauffeur,wel in het bezit van een groot rijbewijs. Als lid van dit forum beperk ik me tot het lezen van de berichten over het wel en wee van de Jongens op de weg. Van mij krijgt een vrachtwagen voorrang als het voor de chauffeur goed uitkomt, scheel wat schakelen. ik vindt het beroep van chauffeur mooi, en ook wel zwaar, als je hier de berichten leest. Ik ga er van uit dat iedereen meerdere malen per dag wel eens een foutje maakt, wat betreft bellen, papieren bekijken, geen richting, iets te hardt, de wagen er voor pleuren, en nog wat van dat ongeregeld. Gewicht,afdekken van de lading, enz.enz. Dit topic is geopend door iemand die fouten heeft gemaakt,(wie niet?)en die daarop vreselijk is afgestraft. De reactie's die hier op volgende zijn onbegrijpenlijk, colega's onder elkaar die iemand uitmaken voor rotte vis, de verwensingen vliegen om de oren, alleen om dat Mr, Cobra te hard heeft gereden. Kom mensen help elkaar, dat de naam van de doelgroep niet helamaal zuiver is komt niet door een paar kilometers te snel berg af in Duitsland, help elkaar daar waar mogelijk is en leg wel uit dat Mr. Cobra niet goed bezig is. Maar dat weet hij zelf alwel als de rekening binnen valt. Als laatste wil ik graag iedereen mooie kilometers wensen, met de juiste snelheid, en alle wielen op de weg. het gaat jullie goed. Hans C.
  6. Inderdaad Mensen, nu er een 3tje achter mijn naam staat is meer toegangkelijk dan eerst. Bij het reageren of een berichtje plaatsen gebeurde er eigenlijk niets. het gaat wat beter, en al doende leert men. voor hun die het aangaat bedankt voor de tip. En wat de Moderatie betreft, als leek klink dat als een vloek, maar dat valt natuurlijk wel mee. Hou alles heel, groet Hans C.
  7. Hopelijk komt er voor de jongens die werk zoeken een tijd dat de werkgever weer op zoek moet. Dan kunnen jullie de eisen stellen. Hou alles heel. Groet Hans C.
  8. Beste allemaal, Als nieuw nieuwkomer hier op jullie/ons forum is het best moeilijk om de weg te vinden. Het ligt uiteraard aan mij, maar als het mogelijk is om een tip te krijgen hoe en wat, zal dat de leesbaar heid voor de nieuwkomers zeker verbeteren. Ook het afsluiten van diverse ingangen voor de nieuwe forum bezoeker zal daar zeker aan mee werken. Blijft over te zeggen dat ik blij ben dit/ons forum gevonden te hebben. En zodoende het werk van de dikke jongens op de weg beter te leren kennen. Hou alles heel en veilige kilometers toegewenst, door Hans C
  9. Hans C

    even voorstellen

    Weet je Herman, Ik stap natuurlijk iedere dag met me goede been uit bed! En ik ben niet gauw op mun teentjes getrapt,Ik zet trouwens wel altijd mun beste beentje voor. Geintje natuurlijk, wel bedankt iedereen voor het hartelijk welkom. Hans C.
  10. Hans C

    Een kleine introductie

    Welkom Boet, Mooi plaatje.
  11. Hans C

    even voorstellen

    Nee Herman die is in de soep gegaan, wat ik wel heb overgehouden aan de amputatie ? De helft minder last van zweetvoeten, en 50% korting bij de voetpedicuren. Groeten Hans C.
  12. Hans C

    even voorstellen

    Hallo allemaal, Mijn naam is Hans Couwenberg 65 jaar oud en een leek op het net. In het bezit van alle rijbewijzen beperk ik me tot het rijden van een aangepaste Kangoo,en een scootmobiel, dit komt omdat ik in 2005 mijn rechter bovenbeen ben verloren aan een zooitje bakterieen die geen antibiotika meer lusten. Omdat ik veel vrije tijd heb en geinterseerd ben in vracht vekeer ben ik hier terecht gekomen, om hoofdzakelijk te lezen, maar eerst om te leren hoe alles werkt, de foutjes die ongetwijfeld komen moeten jullie me maar vergeven. Ik hoop dat ik welkom ben op jullie intersante site.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden