Spring naar bijdragen

JAE

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over JAE

  • Verjaardag 22-01-1980

Converted

  • Biografie
    Het leven is wat je gebeurd, terwijl je andere plannen maakt!
    (acda&de munnik - laat me slapen)
  • Locatie
    Bussum

JAE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. die vergeet ik inderdaad nog te vermelden de vloeistoffen... shame on me
  2. tjah als ik op een verjaardag zou vertellen dat ik de hele week in een m.a.n. zit, zullen ze daar toch wel andere ideeen over hebben . doe mij mn 105 superspace maar ;-)
  3. flesje tinner over zn luxe auto heen kijken hoe die dat vind?? :D
  4. tjah ik kan t wel begrijpen dat ze dat doen... wij balen hier immers ook genoeg van de oost europese vervoerders die hier t werk komen ophalen of niet? hier in nederland kan men alleen maar klagen. maar harde acties komt t niet van. een uur lang 60 km per uur rijden dat werkt toch ook niet of wel? hoeveel contracten worden er in nederland niet verlengd (vooral bij de grote transporteurs) om daar vervolgens een oostblokker op in te zetten? als ik mijn baan zo zou verliezen is ook geen buitenlandse wagen meer veilig denk ik. maar goed, terug naar t onderwerp ik heb geleerd dat op t moment dat je heb liggen slapen of bij een weg restaurantje hebt gezeten, dat je altijd alles ff moet controleren. schotel, lucht vering, koelmotor eventueel een zegel op de deuren enz enz.. KEEP ON TRUCKING
  5. ohw.... en in de tijd dat ik er reed werd er veel bij c1000 en een aantal golff en super de boer winkels geleverd. er werd nog wat naar de landelijke distributie centras gebracht van verschillende supermarkten, en er werd wat door keuhne+nagel afgehaald ook stet kwam elke dag ophalen beide voor supermarkten. verder wat vleeswaren fabriekanten.
  6. vroegah was alles beter!!!!!!! de transport in nl word naar de kl#te geholpen door de eu. ik begrijp dat niet iedereen veel uren wil draaien. maar als je dr zelf voor kiest en je houd je aan de rijtijden wet moet dit gewoon kunnen. en dan word er gezegd dat in andere branches de mensen wel rond kunnen komen. vandaar dat er zoveel zwart geklust word overal. ik heb zelf veel geld uit gegeven om mijn chauffeurs papieren te halen. en kan ze niet eens terug verdienen op deze manier. de bank lacht me uit als ik langs kom voor een hypotheek. het is jammer dat door van die stropdassen, die nog nooit een dag hebben mee gedraaid. en letterlijk alles in de schoot geworpen hebben gekregen. het vak als chauffeur kapot word gemaakt.
  7. hallo allemaal ik vroeg me af of er nog bedrijven zijn die chauffeurs aan nemen die de lange baan op willen. heb 1 jaar ervaring nationaal en daarvoor veel regionaal werk gedaan. groeten JAE
  8. ik heb kort voor deen/hobu gereden. het bedrijf is onstaan met een fusie tussen hobu - voorhout en deen uit bussum. welke sinds een jaar of 3 geleden een compleet nieuw pand in almere hebben laten bouwen. het oude pand in bussum staan ondertussen al tientallen woningen op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden