Spring naar bijdragen

Gerard 2910

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1179
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Converted

 • Biografie
  Vervroegd uitgetreden transportondernemer, die nu geniet van zijn vrijheid en leeft zonder stress.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Gerard 2910's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Waardering in de gemeenschap

 1. Ach Rob, ik mag hier niet alles neer zetten wat ik weet, maar deze meneer van dat transportbedrijf en truckstop heeft meer op zijn kerfstok dan jullie misschien denken te weten en wat mijn zaakje betreft, ik heb het van de hand gedaan, ja klopt, maar niet voordat de tent instortte en ook niet met achterlating van schulden. Maar waar ik me aan erger is dat hypocrite gedoe van de meesten hier dat bedrijven met dikke auto's de beste bedrijven zijn en dat wanneer ze omvallen en enkele dagen weer herstarten via de boekhoudster eerlijk hun zaakjes geregeld hebben. Ik ga maar weer eens op vakantie, kunnen jullie verder met het ophemelen van transportbedrijven.
 2. Die komt er wel, de faillissements koning uit het Noorden. Mocht het daar weer misgaan, kan er altijd een kantine dame de vergunning aanvragen.
 3. Met een doorstart zeker, lekker gemakkelijk.
 4. Of het bedrijf een doorstart maakt is eveneens onbekend. Was dit bedrijf al niet eens eerder op de fles gegaan of zit ik er naast?
 5. [TABLE=width: 976, align: center] [TD=class: body_txt_black_11] Nieuwsoverzicht | Persbericht insturen | Zoeken [h=1]A. van der Linden Internationaal Transport BV failliet[/h][TABLE=class: intable, width: 495] [TD=class: tcell, align: justify]LIENDEN - Voor de rechtbank van Gelderland is dinsdag 4 februari A. van der Linden Internationaal Transport BV failliet verklaard. De oorzaak van het faillissement is op dit moment niet bekend. De curator was donderdagmiddag nog niet bereikbaar voor een toelichting. Volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel werkten er bij het bedrijf circa zeven mensen. Op 24 oktober vorig jaar had eigenaar Bart van der Linden nog de primeur van deaanschaf van een spiksplinternieuwe Scania Euro 6 met V8 motor. Daarnaast stond een tweede Scania Euro 6 in bestelling. Of het bedrijf een doorstart maakt is eveneens onbekend. Bron T-O [/TD] [/TABLE] [/TD] [/TABLE]
 6. Een kennis van me heeft ook voor die Egberts gereden, krijgt nog € 28.000,00, dus niet. Die Henk Nijland is ook zo een, charters en niet betalen en wordt het te heet onder de voeten, dan onder de noemer, onze opdrachtgevers zijn failliet, gaan ze zelf ook pleite, met achterlating van een hoop ellende.
 7. Jij krijgt een dode nog aan het lachen, een mooie toekomst in de bijstand als je met zulke dubieuze figuren in zee gaat.
 8. Waar haal jij die onzin weg Huub. Lariekoek, maar dat zijn we van jou wel gewend.
 9. Ook zo'n kunstenaar die Noorwegen als het beloofde land zag, was deze al eens niet eerder failliet?
 10. Moet je wel hard roepen dat je voor je geld komt, hij is nogal doof, of te wel hardhorend. Boer met een grote bek. Zal Scania blij mee zijn. Nee, jij zit er niet naast, het was vewonderlijk dat er bedrijven voor hem reden, zullen wel erg naief zijn geweest.
 11. Kun je rekenen Arne? Reken er dan maar niet op.
 12. Yep, haha, jij brengt het wel mooi, specialist. Tegenwoordig gaat ieder dojo daar heen.
 13. Niet zo verwonderlijk, zat eerst in Zelhem, is daar ook naar de kloten gegaan met achterlating van een berg schulden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden