Spring naar bijdragen

MrPolska

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door MrPolska geplaatst

  1. Wat dacht je van sneltransport? Meubels staat tussen haakjes omdat het een voorbeeld was maar ik kan het niet wijzigen. ONTOPIC aub!!
  2. Het is maar een forumnaam. Nu weer ontopic aub.
  3. Hoi chauffeurs, Ik, 20 jaar uit omgeving Breda, ben op zoek naar een baan als koerier van goederen (meubels) richting het buitenland (Polen, Duitsland). Liefst een bedrijf dat dichtbij Breda/Oosterhout gevestigd is. Alle tips, websites zijn zeer welkom! Alvast bedankt!
  4. doet me allemaal heel erg aan dit filmpje denken. Deze man wordt boos omdat de Duitser naast hem gas bij blijft geven.
  5. MrPolska

    Roemenenbende / verdachten

    hahaah foto 2:D:D:D (op de achtergrond ) Maarehm op alle fotos is een witte roemeense vrachtwagen te zien en op foto 6 een rode. Een foutje of waren er 2 vrachtwagens?
  6. Dat kan je beter aantrekken . of je gordel een andere kleur geven mensen met hetzelfde "probleem" http://www.flitsservice.nl/phpBB/juridisch/boete-voor-geen-gordel-t15367.html http://www.automaxx.nl/forum2/showthread.php?t=2926
  7. nummer 2 klopt echt! Wanneer je een zwart tshirt draagt kan de politie niet goed waarnemen of je hem om hebt. Ja bewijzen dat je hem om had is toch best moeilijk...
  8. je hebt naast de f12 knop een PrtScrn knop die indrukken. dan paint openen en dan ctrl + v of bewerken -> uitsnijden
  9. Dat ligt aan het bedrijf maar als je richting Polen rijdt en in Polen zelf zie je echt geen nieuwe trucks
  10. MrPolska

    Hallo iedereen :-)

    Zo snel antwoord alweer Nou Brabant, Zeeland, Gelderland, Zuid-Holland is allemaal redelijk te doen voor mij
  11. Schrik hier wel een beetje van. Zoveel moeite voor een paar honderd euro? (in totaal aan waarde) of zie ik het een beetje verkeerd? Wat valt er echt van waarde weg te halen? (navigatie, telefoon)
  12. Meestal rijden ze in ex-onze vrachtauto's Comfort zal het zeker te weten niet zijn!
  13. MrPolska

    Hallo iedereen :-)

    bedankt iedereen. Ik heb er goed over nagedacht en ik denk chauffeur als hobby te gaan doen. Zijn er bedrijven die op zoek zijn naar weekendchauffeurs? (of bestaat dat niet)
  14. MrPolska

    TobyJug on the Road....

    Machtig dit onderwerp! De fotos zijn mooi. Als ik me een keer verveel zal ik hier wel een diavoorstelling van maken of een filmpje Zal er zeker mooi uitzien.
  15. MrPolska

    Hallo iedereen :-)

    De link voor de kosten van rijbewijs bij VTL; http://www.vtllerenwerken.nl/images/uploads/opleidingen/Kostenoverzicht-2011.pdf zijn dit normale prijzen? zegmaar de 6515 (als normale prijs) Is er in het buitenland wel meer werk? Belgie of Duitsland. Ik heb wel gelezen dat in Belgie een lager loon is. Zijn er misschien mensen die mij een keer willen meenemen? Er zit een chauffeur in de familie. Maar meerdere ervaringen geeft een beter beeld denk ik zo. :)
  16. MrPolska

    Hallo iedereen :-)

    Ja net als veel hier ben ik binnenkort ook 18 en ik twijfel nogal heel erg. Ik doe nu nog havo (met moeite) en blijf waarschijnlijk weer zitten dit jaar. Dat betekent -> MBO-opleiding of FAVO (volwassene educatie). Ik heb echt absoluut geen zin om nog mijn havo af te maken en dan nog te gaan studeren. Ik wil lekker werken, centjes verdienen. Wat ik wil is gewoon mijn droom achterna gaan. Ik ben naar enkele opendagen geweest om mij breed te orienteren en toen ben ik bij ROC geweest. Daar waren bedrijven die uitleg gaven over hun vak. Ik heb van alles een boekje/foldertje meegenomen en thuis doorgelezen. Nu interesseerd logistiek mij heel erg (vanaf kinds aan) en ik wil graag zelf iets doen met mijn handen (dus geen papierwerk op een kantoor) jammergenoeg kan dit met bijna niet op HBO niveau. Ik zag een boekje van VTL die jou dan opleiden, die opleiding duurt 1-2 jaar. En dan kan je met fikse korting alle rijbewijzen halen (BCE) voor ongeveer 2400 euro. Aan mijn naam zullen jullie wel gezien hebben dat ik van Poolse afkomst ben, dat klopt. Alleen thuis hebben mijn ouders toch wel een goeie baan en ben ik eigenlijk een beetje bang om ze te vertellen dat ik vrachtwagenchauffeur wil worden. Is er nog een toekomst als vrachtwagenchauffeur? (allerliefst internationaal). Groetjes :')
  17. Hallo Cor, Heb hiervoor een accout aanemaakt . Ik weet niet wat je precies bedoelt met scrollen (ik denk dat je bijv. Een email bedoelt dat je dan naar boven/beneden kan. Het kan volgens mij wel, je moet lang drukken en dan krijg je dat loepje en dan kan je langzaam naar beneden. (dit gaat niet snel maar je kan scrollen in een tekst) Groetjes en hoor het wel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden