Spring naar bijdragen

stille willy

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door stille willy geplaatst

  1. stille willy

    verstralers fh4

    Waarom zou je ze op de zonneklep willen hebben. Als het goed is zitten er in de hoeken boven de klep al lampen. En daar naast heb je de globetrotter verlichting. Tenzij je natuurlijk plat dak krijgt. Als dat zo is kan je daar wel een stalen strip op fabriceren als je beetje handig bent.
  2. Lipje van deur hevel los galen, zit torx 10 onder. Strip bij greep weg halen, zitten 2 m8 boutjes achter(dop12 of 10). Kleine dopje onder in bij bak loshalen, zit torx25 achter. Raam paneeltje los halen voorin voorzichig schroevendraaier wippen en dan stekker uit halen. Lampje onderop los halen en stekker los nemen. Dan ruk aan paneel geven, zitten met dacht ik een stuk of 12drukkers vast. Deze drukkers trek je door 2en maar die kan je gewoon weer tegen elkaar aan drukken. Ze gaan bijna nooit stuk maar ze bestaan gewoon uit 2 delen! Met terug monteren wel de drukkers compleet maken en op het paneel schuiven. Dat moet hem als t goed is wezen. Suc6
  3. Waarschijnlijk heb je een luchtlekkage, het systeem moet te veel lucht pompen. Als dat niet zo is is denk je luchtdroger stuk of de bedrading ervan. Kijk ook je ketels na op water, als de compressor echt te veel pompt elke keer dan dan heeft de luchdroger niet de tijd om te regenereren en dan kan het zijn dat er veel vocht in de ketels terecht komt. Of je luchtdroger cassette is niet optijd vervangen of niet gereset bij het vervangen ervan.
  4. stille willy

    volvo flc

    Cilinderboring..... 100 mm Slag..... 127 mm Slagvolume..... 4 dm³
  5. stille willy

    volvo flc

    zit een Perkins motor in. type d4a 135 pk
  6. stille willy

    volvo flc

    zeg maar wat je erover wilt weten!
  7. hij staat anders wel als een FH geregistreerd!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden