Spring naar bijdragen

Greppel

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Greppel geplaatst

 1. Greppel

  Opzegtermijn

  Ja dat weet ik, het moet een volle kalendermaand zijn.
 2. Greppel

  Opzegtermijn

  Maar de duur van mijn diensttijd is niet van belang voor mijn opzegtermijn. Die blijft 1 maand. Zodra ik ontslagen WORD, dan heb ik recht op 2 maanden opzegtermijn omdat ik langer als 5 jaar bij de zaak zit.
 3. Greppel

  Opzegtermijn

  iedereen trouwens bedankt voor het meedenken
 4. Greppel

  Opzegtermijn

  ik heb mijn contract er even bij gepakt, en daar staat in; De opzegtermijn voor de werknemer bedraagt 1 maand. De opzegtermijn voor de werkgever bedraagt ook 1 maand, zolang het dienstverband niet langer dan 5 jaar heeft geduurd. Bij langer dienstverband word inderdaad naar de bijlage in het CAO verwezen. Dus lijkt mij een kant en klare zaak dat ik gewoon 1 maand opzegtermijn heb? Mijn werkgever heeft ook niet gekeken naar mijn contract maar alleen naar het CAO over het ontslagrecht, maar dat stukje in het CAO geld voor de werkgever (dus als ik ontslagen zou worden).
 5. Greppel

  Opzegtermijn

  Ik heb gister mijn ontslag ingediend omdat ik een nieuwe baan heb. Alleen nu is me niet duidelijk wat mijn opzegtermijn is. Volgens mij 1 maand maar mijn werkgever zegt 2 maanden. En in het cao van tln vind ik dat het niet duidelijk staat. Voor de duidelijkheid, ik ben 28 juni 2010 in dienst gekomen en heb sinds 28 juni 2013 een vast contract gekregen.
 6. Greppel

  DAF topic

  dit is echt porno materiaal gewoon perfect!
 7. Greppel

  De roode leeuw Nieuwland

  haha, heb ik ook een keer mee gemaakt, stond ik er ook alleen maar inderdaad, het eten was goed
 8. Greppel

  Nobis Truckstop Asten

  ik heb hier vandweek weer een nachtje gestaan, alleen toen ik om 19:00 aan kwam stond de parking al bijna helemaal vol! Gelukkig nog wel een plekje kunnen vinden, en voor de rest prima tent!
 9. Greppel

  de zingende wielen

  ik ben er 2 keer geweest en alle 2 de keren aan een klein tafeltje gezeten
 10. Greppel

  de zingende wielen

  vandeweek hier ook weer geweest, echt goede parking (niet heel groot, maar genoeg) en heerlijk eten. Maar voor de douche moet je door de keuken heen
 11. Greppel

  Jan en Andrea

  ijzerlaan 18 is het adres donderdag avond heb ik daar gegeten. Ze zeiden dat je daar heen moest voor spareribs dus dat is het ook geworden! Alleen het parkeren is iets vederop aan het water.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden