Spring naar bijdragen

truckerin

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    midden Limburg

truckerin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. nou ik weet niet of die wet nu verandert is,maar wij reden dubbel bemand en moesten 8 uur rust maken in 30 uur tijd
  2. truckerin

    Jan Dingemans

    Nou ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe met diet verlies truckerin
  3. truckerin

    Guus Wilms

    Hierbij wil ik even ter kennis geven dat Guus Wilms van het bedrijf A.Wilms uit Echt maandag nacht tijdens het lossen dood naast zijn vrachtwagen werd gevonden door één van zijn chauffeurs. Ik wil op deze weg Mia, Danny en Kevin en zijn kleinkinderen heel veel sterkte toe wensen met dit zwaar verlies. Guus rust zacht en je zult altijd in onze gedachten blijven
  4. En dan zie je rechts van je zoekresultaten ook nog eens chauffeur geconditioneerd, chauffeur ADR, veevervoer, etc. Waarom niet alles bij elkaar? Zo ben je echt meer dan een uur bezig om alles na te kijken, als ze gewoon alles inter-en nationaal bij elkaar zetten, ben je in minder dan de helft van de tijd klaar. Dan kun je achteraf nog wel specificeren welk soort transport je zoekt. Ja die zoek resulaten zijn er omdat je dan gerichter je eigen branche/keuze kunt zoeken dus bv als ik iets met tankwagen ADR zoek hoef ik geen vacature´s van geconditioneerd te zien daar ik dit dan toch nooit wil gaan doen. Maar zo uit jou bericht ben je in het algemeen op zoek naar een baan als chauffeur en je weet nog niet wat je wilt vervoeren?????
  5. Het is inderdaad een voordeel maar ook een nadeel Voordeel je hoeft niet steeds allebeide kanten van het dekzeil te openen en de haken te zoeken links en rechts van de goederen. Het nadeel is zoals in dit geval hij papier aan het laden is en beschermhoeken moet gebruiken hij toch weer iedere keer nadat er weer iets op de laadvloer gezet is op de auto moet klimmen om die te plaatsen. Maar ja je hoeft niet bij alles beschermhoeken te plaatsen dus mijn conclusie prima idee:ok:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden