Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1990
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Over edje

 • Verjaardag 28-05-1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Overal en nergens

Converted

 • Locatie
  Uden
 • Beroep
  Duh........Chauffeur natuurlijk

Recente profielbezoeken

8661 profielweergaven

edje's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

1,4k

Waardering in de gemeenschap

 1. edje

  Voorruit foto's

  Sterker nog dat ben ik zelf. Waar zat je achter mij? Over de verlichting wil ik het niet eens hebben, daar heb ik al talloze discussies over gehad. Maar het komt erop neer dat de wagenparkbeheerder het prima vind werken. Ik zie dat ik morgen wel even een lampje moet vervangen.
 2. edje

  forumgebruikers gespot

  Zou kunnen want ik ben er wel geweest. Ik had meer aandacht voor de F1 vrachtwagens want die zie je ook niet elke dag. Maar alsnog
 3. Begrijpend lezen is niet je sterkste punt, ik had het over heren dus bedoel ik jullie allebei mee. En mijn vrienden zoek ik zelf wel uit daar heb ik jou niet voor nodig. Maar ga lekker door met waar jullie mee bezig zijn, dan kunnen we het forum beter hernoemen naar het Pierre en Ger ruzie forum. Het is trouwens feit en geen fijt. Inmiddels op nu.nl het bericht dat er 6 doden en 7 gewonden te betreuren zijn. 1 van de gewonden zou in kritieke toestand verkeren. Een geluk voor de Spaanse chauffeur is dat hij volgens de politie niet gedronken had.
 4. En wederom is men aardig op weg om weer een topic naar de klote te helpen, bedankt heren Na al het politiek gezever/geruzie dacht ik iets te plaatsen wat transport gerelateerd is (wat al even geleden is) maar ook nu weer wordt een discussie zoals de laatste tijd gewoonlijk is vakkundig om zeep geholpen, nogmaals mijn dank.
 5. Net op het journaal meldde de politie meerdere doden en gewonden.
 6. https://www.ad.nl/binnenland/vrachtwagen-rijdt-van-dijk-in-nieuw-beijerland-meerdere-gewonden~ab422cd2/ Wat een gezellige buurtbbq had moeten zijn eindigde in een drama. Een vrachtwagen rijd een dijk af en volgens één getuige was de bestuurder dronken. Mocht het waar zijn dat de chauffeur onder invloed was mogen ze van mij zijn rijbewijs voor altijd intrekken.
 7. Hoe je het ook went of keert mensen uit veilige landen die hierheen komen zijn ook gewoon gelukszoekers. Waarom ga je anders je veilig thuisland verlaten? Voor een avontuur? Voor een spannend verhaal wanneer je weer terug gaat? Waarom komen ze dan meestal met valse papieren? Zeg het maar Ger. Mensen uit oorlogsgebied zijn uiteraard een ander verhaal en deze kun en mag je niet onder de noemer gelukszoeker plaatsen en ik weet bijna zeker dat niemand hier dat doet. Het zou fijn zijn als je weer commentaar geeft over racisme (waar je de laatste tijd erg goed in denkt te zijn) dat je eerst even kijkt naar de context van het verhaal.
 8. Zou het Big Brother huis (nog) leeg staan? Dan doen we er daar 10 in en dan kunnen we er elke week 1 (of 2) weg stemmen (naar land van herkomst uiteraard) wiens plek weer ingenomen wordt door een nieuwe. Hebben we gelijk weer een nieuw tv format en we doen iets aan het vluchtelingen probleem.
 9. Ja hoor, mensen hebben weer iets gevonden om politiek correct te zijn. Kom op zeg het gaat om een fictief figuur in een kinderboek. https://www.ad.nl/binnenland/nederlandse-uitgever-zet-verkoop-winnetou-boeken-stop-vanwege-stereotypen~a04481b9/
 10. Ik zat op wikipedia te kijken en kwam tot dit kaartje.
 11. Ik vraag me af waarom schijnbaar iedere asiel/gelukszoeker naar Ter Apel gaat/moet. We hebben iets van 50 AZC's verspreid over het Oostelijke/Zuidelijke deel van Nederland (schijnbaar bestaat het westen niet voor het COA) en je zou toch denken dat je die mensen kunt verspreiden. Ter Apel is een aanmeldcentrum maar ze maken mij niet wijs dat dat bij de andere AZC's niet mogelijk is.
 12. edje

  Wist je dat ?

  Ik schat zo in dat het 1 op 2,5 km is.
 13. edje

  Wist je dat ?

  Verhip, dat lijkt die man op die duwboot wel Je hebt daar wel een prachtig uitzicht Andre
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden