Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1916
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Over edje

 • Verjaardag 28-05-1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Overal en nergens

Converted

 • Locatie
  Uden
 • Beroep
  Duh........Chauffeur natuurlijk

Recente profielbezoeken

7888 profielweergaven

edje's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

1,1k

Waardering in de gemeenschap

 1. edje

  Nieuws in plaatjes

  Ja maar stel je voor dat die invoeger 1km/uur langzamer gaat rijden. Pff mensen hebben tegenwoordig teveel haast.
 2. edje

  Bieten campagne

  Ik denk niet dat we dat ooit mee gaan maken.
 3. edje

  forumgebruikers gespot

  Kan het zijn dat Rob om 12.15 in Deventer was? Ik zag een autotransporter voor de Sligro langs rijden maar weet niet meer of het de firma Broekman was.
 4. Ervaring (gelukkig) niet maar ik weet wel, en jij denk ik ook, dat je een grote kans maakt op een controle bij een arts. Een doodlopende weg is het volgens mij zeker niet.
 5. edje

  Waar gaat de reis heen...???

  Mochten jullie morgen op de A50/A32/A7 een rijdende chicane tegen komen................it's me. Mag weer een keertje naar Drachten.
 6. De rest van het verhaal is niet zo belangrijk maar heb je het nu over van der Nat (mijn werkgever)? Ik betwijfel dat want wij hebben geen reservechauffeurs. Ik denk dat je het één en ander verwisseld.
 7. edje

  De Rel Arena, voor wie het wil.

  Sterker nog, op andere fora krijg je één waarschuwing en word het bericht verwijderd, daarna volgt er een ban. Komt de boodschap dan nog niet over dan is de eerstvolgende overtreding ook meteen de laatste want dan word je er definitief afgegooid. Gezeik onderling, gedram en respectloos gedrag word nergens anders geaccepteerd. Heeft iets met normen en waarden te maken wat bij andere fora wel degelijk hoog in het vaandel staat. Behalve dan bij dumpert en ander vergelijkbare sites.
 8. edje

  De Rel Arena, voor wie het wil.

  Durven of willen?
 9. Bij mijn werkgever zijn er ook heel veel die zes dagen werken hoor. Stiekem denk ik dat dat er meer zijn als de personen die maar 5 (of 4) dagen werken. Gisteren moesten er ook weer een hoop auto's extra rijden omdat A.H schijnbaar met een nieuwe folder komt zodat mensen weer kunnen hamsteren.
 10. Van dit soort uitspraken word ik altijd een beetje kriebelig. Er zijn zoveel redenen om geen 6 dagen te (willen) werken. Er zijn zoveel redenen om genoegen te (kunnen) nemen met 40 uur werken maar er zijn evenzoveel redenen waarom mensen wel 6 dagen willen (moeten) werken of het liefst minimaal 60 uur maken.
 11. Ik meen me te herinneren dat jij laatst verkondigde dat je 2000? euro verdiende en het niet slecht vond. Als ik dan lees dat je deze uren maakt vind ik het een belabberd salaris. Ik hoop oprecht dat ik het me fout herinner.
 12. En de TS probeert het eerst zelf, niks mis mee zolang je maar niets sloopt. Kom je er dan nog steeds niet uit kun je het alsnog vragen. Beetje zelf initiatief tonen kan geen kwaad.
 13. edje

  Het leven van een Botschauffeur

  En dan komt ze in een afzetting te staan en denkt ze "welke mafkees heeft dit nu weer verzonnen " Oh shit dat was ik zelf Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Als ik naar mijn ex werkgever kijk die ook in dat werk zit en naar zijn/jullie collega's is een afzetting voorbereiden/intekenen een stuk veiliger.
 14. edje

  Alcohol en verkeer

  We praten wel even verder mocht dat wel het geval zijn met (zwaar) gewonden en er een standaard blaastest wordt afgenomen. Hopelijk voor jou gebeurt het nooit. Ik kan er echt met mijn pet niet bij dat zelfs beroepschauffeurs alcohol in het verkeer goed praten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden