Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1865
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Waardering in de gemeenschap

956 Excellent

Over edje

 • Rang
  LZV prutser
 • Verjaardag 28-05-1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Overal en nergens

Converted

 • Locatie
  Uden
 • Beroep
  Duh........Chauffeur natuurlijk

Recente profielbezoeken

7139 profielweergaven
 1. edje

  Simon Loos

  Geld ook voor Kiepenboer Ik was er uiteraard niet bij maar zo vertelden de ex chauffeurs van Vos het. Ach er zal vast wel iets gespeeld hebben en zoals altijd ligt de waarheid ergens in het midden.
 2. edje

  Simon Loos

  Oke, even terug naar de oorsprong van dit topic en misschien dat Lientje dit weet. Dick Vijn is dat nu ook familie van Appel? Ik vind de kleurstelling wel erg veel op Appel lijken namelijk.
 3. edje

  Simon Loos

  Ben ik niet met je eens Ger. Kwaliteit ligt niet alleen aan de chauffeur maar ook aan het kantoorpersoneel. En misschien stelt Agri retail wel andere eisen waar jou werkgever niet meer aan kan voldoen of niet aan wil voldoen. Ik weet dat ze ook ooit eens bij de Sligro reden en Vos dacht er ook het heertje te zijn en zijn eigen zin een beetje door te drammen. Helaas voor Vos was de Sligro het daar niet mee eens en konden ze gewoon vertrekken.
 4. edje

  LZV 34,5 meter

  Daar heb je alleen de eerste keer last van
 5. edje

  Simon Loos

  Dit is nu net de reden dat sommige transporteurs letterlijk voor een appel en een ei in de rondte rijden. Het verlies compenseren ze wel met eigen werk/opslag en ondertussen helpen ze het transport lekker naar de klote. En als er eens een nieuwe (goede) CAO afgesloten moet worden is er niemand thuis want oh oh oh het gaat zo slecht. Dit is niet specifiek naar Appel en Loos maar gewoon in het algemeen.
 6. edje

  wist je dat

  Gecondoleerd André.
 7. edje

  Slimpie

  Is Ger weer aan het koken geweest
 8. edje

  Jean zijn wagens

  Och als hij vakantie heeft/neemt een pipo de clown woonwagen erachter en rijden maar
 9. edje

  De Rel Arena, voor wie het wil.

  Nee, er is (nog) zat te doen maar gewoon een weekje vrij anders komen mijn dagen niet op. De aanhanger staat al wel een week stil want ze hebben maar werk voor drie lzv's.
 10. edje

  De Rel Arena, voor wie het wil.

  Nee, ik heb zo hard gewerkt dat ik een week vrij verdient heb
 11. edje

  Gegrand - Gé is back!!

  Welcome back Gé
 12. En vaak door mensen die 0,0 praktijkervaring hebben over zaken waar ze over moeten beslissen.
 13. Daar hoef je echt geen vraagtekens bij te zetten hoor. "vroeger" keken we anders tegen bepaalde zaken aan en in dat opzicht dachten we toen dat dat het beste was. En ja sommigen vinden dat het toen beter was en eerlijk is eerlijk in sommige gevallen was dat ook zo.
 14. Als je geen batterijen meer wil dan heeft dat niet alleen invloed op elektrisch rijden. Ook op telefoons, laptops, vrouwen speeltjes, horloges etc etc. Wat ik me al vanaf het begin afvraag is hoe ze de enorme stroom opbrengst willen realiseren als de regeringen en groene partijen hun zin krijgen. Stel dat de helft van de Europese bevolking overgaat op elektrisch rijden en daar de helft van gaat op vakantie met de auto. Hoe wil je al die auto's de mogelijkheid geven om fatsoenlijk op te laden? En dan bedoel ik zonder de laad capaciteit terug te schroeven, en dat ook nog zonder enorm
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden