Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1869
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Waardering in de gemeenschap

1000 Excellent

Over edje

 • Rang
  LZV prutser
 • Verjaardag 28-05-1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Overal en nergens

Converted

 • Locatie
  Uden
 • Beroep
  Duh........Chauffeur natuurlijk

Recente profielbezoeken

7360 profielweergaven
 1. edje

  forumgebruikers gespot

  Ik twijfelde want ik wist niet of je dit span al had daarom ook maar even mijn handje een beetje omhoog toen ik je voorbij ging. Ik had wel uitbundig kunnen toeteren en zwaaien maar als je het niet was dacht je collega waarschijnlijk "wat een gek"
 2. edje

  forumgebruikers gespot

  Ze gingen allebei de kant van Amsterdam op. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 3. edje

  forumgebruikers gespot

  Volgens mij ben ik de eerste die Ger gespot heeft in zijn nieuwe bolide. Ik zat op de A2 achter de 431/650 bij Maarssen daarna er langs en er voor. Ger zijn collega met de 843 zat ervoor( dit keer zonder takelwagen). Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 4. edje

  forumgebruikers gespot

  Ah, klein verschilletje.
 5. edje

  forumgebruikers gespot

  Als Adri met de 843 rond huppelt kwam ik hem vanmorgen tegen op de A2 ter hoogte van Kerkdriel. De auto deed aan brandstofbesparing want hij hing in de takels van een sleepwagen.
 6. edje

  FOTO van je luxe-wagen

  Ik heb mijn dieseltje er drie maanden geleden uit gedaan, ivm te weinig kilometers. Heb er een A4 S line voor terug genomen. En aangezien ik lui aangelegd ben een automaat.
 7. edje

  Waar gaat de reis heen...???

  Voor spannende ritten moet je bij mij zijn Ik mag morgenochtend naar Berkel.
 8. edje

  forumgebruikers gespot

  Klopt, ik zag in de spiegels iets grijs, twee grote gele platen voorop en toen je langs me zat wist ik het zeker. is best een mooi span waar je mee mag werken
 9. Reistijd naar/van standplaats hoort toch ook bij werkzaamheden? Dan worden het wel hele korte ritjes
 10. edje

  RobNiat

  Gefeliciteerd Rob, en veel plezier thuis.
 11. edje

  wist je dat

  Nee, dat hoor jij veels te graag Voor iemand die de stap van (bijna) elke dag thuis naar het buitenland avontuur heeft gedaan na zoveel jaren binnenland gepruts val je wel met je neus in de boter
 12. edje

  Alcohol en verkeer

  Ik ben in mijn jeugd een goede vriend verloren door iemand die alcohol genuttigd had en toch ging rijden. Het mag dus wel duidelijk zijn hoe ik ertegen aan kijk. Of het nu één slok is of één fles/blikje maak ik geen verschil in. Alcohol en verkeer is een no go.
 13. edje

  Inenten of niet?

  Het virus is er nu een jaar en ze weten nog steeds niet hoe het te bestrijden is. Lockdown helpt niet (besmettingen blijven oplopen) Mondkapjes werken ook niet (in Azie liepen ze al ver voor dit virus met mondkapjes en het heeft niet echt geholpen daar) 1,5 meter afstand heb ik ook zo mijn twijfels bij gezien de besmettingen. Kortom men neemt maatregelen die nergens op gebaseerd zijn maar die hopelijk blijken te werken. En dan zullen ze in een paar maanden tijd wel een vaccin kunnen ontwikkelen die effectief zou zijn? Ik ben er erg sceptisch over en sta zeker ni
 14. edje

  Verkiezingen in Amerika

  Volgens mij zijn alle aantijgingen van fraude door de rechters van tafel geveegd (ook door zijn eigen benoemde rechters). Ze komen alleen met beschuldigingen maar kunnen geen feiten en bewijs leveren. Ik vond het gisteren wel stuitend om te horen dat Trump nog steeds vol houd aan "de gestolen overwinning" en zijn adepten oproept om vreedzaam naar huis te gaan en anderzijds het gedrag van deze kudde schapen niet veroordeelt.
 15. edje

  wist je dat

  Ik heb geen ADR en weet er ook helemaal niks vanaf. Daarom vond ik de uitleg van Pierre verhelderend en leerzaam. Ik dacht net bij mezelf "waarom verpakken ze dat goedje dan niet anders zodat het waterdicht is en blijft" maar dan nog is er een groot risico die de rederijen/kapiteins niet willen nemen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden