Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1899
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Waardering in de gemeenschap

1070 Excellent

Over edje

 • Rang
  LZV prutser
 • Verjaardag 28-05-1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Overal en nergens

Converted

 • Locatie
  Uden
 • Beroep
  Duh........Chauffeur natuurlijk

Recente profielbezoeken

7616 profielweergaven
 1. Kom Ger een beetje humor kun je toch wel waarderen? Niet alles zo serieus nemen want er is al ellende genoeg in de wereld.
 2. Oei oei gevaarlijke uitspraak. Als je een keer op een fietspad uitkomt krijg je dat weer over je heen
 3. Ik ben de halve dag aan het zoeken geweest maar kan alleen maar iets vinden over Duitsland. Over de rest van Europa en hoe ze daar mee omgaan kan ik helemaal niets vinden.
 4. Dat stukje had ik ook gevonden Ger maar daar staat dus niks van 15 minuten controleren. Ik ben het alleen tegen gekomen van die verzekeringsinstantie.
 5. edje

  Voorruit foto's

  Het blijven toch mooie fietspaden daar.
 6. Het enigste wat ik (onder het genot van een paar wijntjes) heb kunnen vinden is dat het inderdaad iets Duits is en vermeld staat in de DGUV,Deutsche gesetzliche Unfall Versicherung (Art36) zoals Peter ook al aangaf. Ik vraag me dan weer wel af of de BAG boetes uit kan delen als zoiets alleen maar door een verzekeringsinstantie geeist word en niet wettelijk geregeld is.
 7. Dat geld voor elke (kleine) overtreding Ger. Mocht je een man treffen wiens vrouw net ongesteld is en/of hoofdpijn had, is de kans ook groter dat hij op elke slak zout gaat leggen. Maar ik ben even gaan zoeken en tot nog toe geen enkele wet gevonden waar in staat dat je verplicht bent om voor aanvang met de tacho op werken een rondje om de auto te lopen om van alles te inspecteren. Dat staat namelijk los van wat we ooit geleerd hebben met rijlessen of wat een bedrijf in zijn manifest zet of wat een verzekeringsmaatschappij in zijn voorwaarden zet.
 8. edje

  Iemand van hier?

  Het respect/ontzag is verdwenen omdat iedereen vind dat hij/zij te pas en te onpas meent regels te mogen overtreden omdat ze het niet eens zijn met de regels of de regels anders interpreteren zodat het hun goed uitkomt. Worden ze er dan op aangesproken is de wereld te klein want bla bla bla bla bla. Met als tegenargument dat ze dan maar boeven moeten gaan pakken. Helaas voor die mensen is dat werk merendeels voor de andere tak van de politie, namelijk de recherche. Zoals ik net al aangaf menen mensen het allemaal beter te weten en mensen laten zich niet zomaar de wet voorschrijven (dus oo
 9. edje

  Iemand van hier?

  Alleen dit zou al een zeer grote reden moeten zijn om het CBR in te lichten en om stappen te nemen om deze persoon het rijbewijs ongeldig te laten verklaren. Ik vind het een beetje laks dat dat dus niet is gebeurt.
 10. Klopt Murphy, heeft Nedloyd niets mee te maken https://www.nedcargo.com/over-ons/achtergrond/
 11. https://www.nu.nl/288066/video/vrachtwagen-belandt-in-bouwput-bij-afsluitdijk.html Of de parkeerrem vergeten of de pomp was tekort Gelukkig geen gewonden maar je staat wel even raar te kijken denk ik.
 12. Ik ook niet Matthieu. Als we maar op tijd vertrekken voor de eerste rit vinden ze het prima. De rest van de dag komt zoals het komt. Is wel lekker als je zo je werk kunt doen. Maar ik heb ook distributiewerk gedaan en dan weten sommige planners niet van ophouden.
 13. edje

  wist je dat

  Je hebt hem zeker wel geweigerd? Ik kan me nog een uitspraak van je herinneren dat je nooit geen auto met spiegels meer wou. (heb even geen zin om het op te zoeken) maar buten dat ziet hij er beter uit als een Actros.
 14. En hier ligt dus een taak voor de planner/werkgever/opdrachtgever. Alles word tegenwoordig zo vreselijk strak ingepland wat uiteraard weer een gevolg is van de (meestal) belabberde ritprijzen die er betaald worden.
 15. edje

  forumgebruikers gespot

  Er rijden er twee met een witte opl en ahw met sligro reclame, alleen ik heb twee vlaggetjes voor de raam.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden