Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1884
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    8

Alles door edje geplaatst

  1. edje

    forumgebruikers gespot

    Er rijden er twee met een witte opl en ahw met sligro reclame, alleen ik heb twee vlaggetjes voor de raam.
  2. edje

    Nieuws in plaatjes

    Is dat de nieuwe Red Bull voor volgens jaar?
  3. In de auto is de cruise control bij dit nummer erg handig.
  4. Prachtig die ouwe rockers en Jimmy Page staat erbij als een dokter in zijn midlife crisis
  5. edje

    Waar gaat de reis heen...???

    Vergeet onderweg niet te tanken
  6. edje

    forumgebruikers gespot

    Vanmiddag rond de klok van 14.00 uur Ger op de A9 (althans de 831)
  7. En toch zijn er nog heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeel die de borden niet zien.
  8. edje

    Waar erger jij je aan?

    Ik wil hier toch even netjes op reageren. Bij ons rijden best veel PostNL auto's en ook bij ons aan de deur staan ze regelmatig aan de deur. Is het niet voor ons dan wel voor de buren en ze zijn zonder uitzondering netjes, vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Ja, ze rijden wat harder als toegestaan meer niet schokkend. En met een pakketje of 200 achterin de bus zou ik ook wat haast hebben denk ik. Ik heb dan weer wel wat moeite met GLS of DPD. Die zijn hier wel redelijk onbeschoft maar dat kan elders weer anders zijn.
  9. Zou je voor een leek zoals mij even uit kunnen leggen hoe dat precies werkt? Het lijkt mij ook lastig rijden want naar mijn idee heb je dan echt de volle aandacht nodig bij krappere bochten maken en tegelijkertijd de oplegger laten sturen.
  10. edje

    Moordaanslag.

    In ieder geval zitten ze nog tot augustus vast en hopelijk nog jaren langer. Het is erg triest wat er gebeurt is maar als het ook daadwerkelijk een concurrerend bedrijf is dan is het helemaal van de zotte. Je moet wel erg ziek in je kop zijn als je tot zoiets in staat bent.
  11. edje

    forumgebruikers gespot

    Volgens mij kwam ik Marco vanmorgen (rond 11 uur) tegen bij Ravenstein op de A50.
  12. edje

    Chauffeur ce

    En regelmatig binnen, handig als het regent
  13. Ik denk niet alleen van hun overuren.
  14. edje

    STAKEN

    Dat wist ik dus niet. Ik dacht dat het een soort van open sollicitatie was.
  15. edje

    STAKEN

    De leden stemmen inderdaad maar de vakbondsmannen/vrouwen doen toch echt de onderhandelingen. En daar moeten ze dus veel harder en standvastiger in zijn. De werknemers weten dat dat niet gebeurt en maken daar dankbaar misbruik van. Ik noem nogmaals de zorg. De vakbond was het niet eens met wat er uit het overleg kwam en stapte eruit met als gevolg protesten en stakingen. Dat zie ik de mensen die over het transport moeten onderhandelen echt niet doen. Als ze wat harder zullen zijn richting de werkgevers en de werkgeversorganisatie en voet bij stuk houden zullen er vanzelf meer leden komen en zu
  16. edje

    STAKEN

    Als de leden dan een dikke vinger in de pap zouden hebben wie er in het bestuur plaats zou mogen nemen door middel van stemmen zou het een oplossing kunnen zijn. Misschien komen er dan mensen in de top die zich wel serieus bezig gaan houden met hetgeen waar ze voor moeten staan, namelijk het belang van de werknemer. Nu is het handjeklap om de tafel waar we van te voren al van weten dat de werkgevers er het meeste uit halen omdat de bond(en) teveel water bij de wijn doen. Ik vraag me oprecht af of ze ook zo zouden "onderhandelen" als het om hun eigen zou gaan.
  17. Ben ik met je eens Cor maar stel je krijgt bijwerkingen, in dit geval trombose wat toch levensgevaarlijk kan zijn als zo'n bloedpropje losschiet. Kun je daar dan iemand of iets voor verantwoordelijk houden of is het vette pech en geeft er niemand (GGD, regering etc) thuis en mag je het lekker zelf uitzoeken. Natuurlijk is de kans erg klein maar het zal je maar overkomen.
  18. edje

    STAKEN

    Nee hoor Ger ik val jou niet aan. De actie was dus een succes door chauffeurs die op hun vrije dag gingen "staken" zodat hun werkgever er geen last van had. Ik ben geen lid (al lang niet meer) maar mag ik dit een beetje lachwekkend vinden?
  19. Dit is dus ook mijn standpunt. Voor andere medicijnen/vaccins hebben ze een jaren nodig en deze vaccins hebben ze binnen een jaar ontwikkeld en getest en goed gekeurd.
  20. edje

    STAKEN

    Sorry Ger maar als de bond(en) wat willen bereiken moeten ze niet alleen de leden (wat er al niet veel meer zijn) maar ook de niet leden erbij betrekken en dan iets landelijks organiseren. En nee ik bedoel niet drie keer toeteren of een rondje extra op een rotonde. Waarom kunnen de bonden wel het zorgpersoneel massaal steunen en harde acties laten voeren? Waarom kunnen ze wel massaal achter de politie staan als die acties willen? Waarom kunnen ze wel massaal de leraren steunen? Waarom komen ze niet massaal op voor de chauffeurs? Ik heb collega's die wel lid zijn van de bond en die zeiden hetze
  21. Onder andere dat zou voor mij al een reden zijn om lekker wat anders te zoeken. En dan ook nog met droge ogen beweren dat het zeker geen malafide bedrijf is.
  22. edje

    forumgebruikers gespot

    Vanmorgen rond 10.45 Ger op de A2 thv de Lucht. Maar volgens mij is zijn zonnebril te donker want hij zag niks
  23. edje

    Hoeveel kleuren?

    Hoeveel kleuren weet ik niet maar hij heeft in ieder geval een schone broek aan kunnen trekken.
  24. De tandjes. Je zal maar een hekel aan de bbq hebben en geen bier of wijn drinken. Ach ja, je kunt dan altijd nog de vrachtwagen/oplegger poetsen zodat hij er weer glimmend bij staat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden