Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2006
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  13

Alles door edje geplaatst

 1. edje

  Ben beschuldigt.

  Proficiat Ibo, iedereen hier wist het allang maar probeer het maar eens te bewijzen. Top dat het gelukt is 👍 Nu een goede plek voor haar vinden waar ze mensen op de juiste manier behandelen. Maar eerst een groot glas cola en een dikke knuffel. Nogmaals proficiat.
 2. edje

  Ben beschuldigt.

  Kolere wat een beschuldiging. Een ieder die hier jouw verhalen heeft gelezen waaruit je liefde en zorg(en) voor Jennifer regelmatig naar voren kwam kan alleen maar tot de conclusie komen dat het totale bullshit is. Zoals Ayla ook al aangeeft ik ken je alleen van hier, maar je komt ook op mij over als een zachtmoedig en eerlijk mens. Heel veel sterkte in deze strijd.
 3. edje

  Danke fur die blumen

  In feite betaalde je dus zelf de bekeuringen en alle opsmuk aan de auto en niet je werkgever.
 4. Sorry Ik had het geluk dat ik net het staartje van deze file had, niet meer als 5 minuten vertraging.
 5. edje

  Bloedspoed

  Zat Depaire ook niet in Antwerpen? Voor VG&L moest ik in de buurt van Koblenz wel eens wijn laden voor Deventer (met vraagteken). Is ook al zo lang geleden. Ik reed voornamelijk Nestle vanuit Roermond (of een dagje pendelen tussen de fabriek en het diepvrieshuis om eind van de dag een route te laden), Jamin in Oosterhout, boter vanuit Vlissingen en dan dat diepvries voedsel voor de Amerikanen. Oh ja en in de haven van Antwerpen laden voor Gronsveld. (was mijn minst favoriete bezigheid)
 6. edje

  Bloedspoed

  Het blijft leuk zulke ladingen. In mijn begin periode als chauffeur reed ik als charter bij Franssen Transport (Nedlloyd toendertijd) en moesten we in Rotterdam diepvries laden voor de Amerikaanse krijgsmacht in Duitsland. Soms reed je met maar 3 of 4 pallets weg voor één of twee adressen. Later bij een andere werkgever moest de koeler op -30 staan, voorste schot naar beneden en lekker laten blazen. We moesten een klein palletje met klinknagels laden die in een vat met koudijs zat en de koeler moest op -30. Vervolgens met het ienie mini palletje naar Fokker in Hoogeveen.
 7. De eerste draait hem strak aan en geeft één tik extra. Nummer 2,3,4,5,6, en iedereen die er na komt doet hetzelfde, dan krijg je vanzelf dit resultaat.
 8. edje

  Kom even naar NL

  Een ander ergens van beschuldigen terwijl je het zelf ook doet. En verderop noem je het zelfs nog minachting van een bevolkingsgroep. Hou dan gewoon je mond zoals je een ander ook adviseert te doen.
 9. edje

  Kom even naar NL

  Veel plezier hier Ibo, even de gedachten verzetten kan nooit kwaad. In ieder geval veel succes aan die kant van de plas.
 10. edje

  Ongeluk Zwolle

  Ook een reden om nog iets meer afstand te houden dan normaal. Hoewel "normaal" voor sommigen 3 meter is en dan ook nog het liefst de linkerbeen op het dashboard.
 11. edje

  Gorinchem

  Was ook niet voor jou André.
 12. edje

  zonnetje..!!

  Mooi, hebben wij er hier geen last van Maar ik snap wat je bedoelt. Neem nu als recent voorbeeld het WK. In Nederland, Duitsland, Belgenland, Frankrijk niks anders als rotzooi trappen na iedere wedstrijd. In Marokko werd alleen feest gevierd zoals het hoort en waren (zijn) ze oprecht trots op "hun" team.
 13. edje

  Gorinchem

  Niet zo lelijk doen tegen elkaar, het is maar een ongeval. Andre zijn collega heeft hier niet om gevraagd, net zo min als de Audi bestuurder of de bestuurder van het busje. Gelukkig geen ernstige gewonden en dus hoofdzakelijk materiele schade wat vergoed wordt. En al waren er wel ernstige verwondingen (of erger) dan nog blijft het een ongeluk waar niemand om gevraagd heeft en een ieder van ons kan of had kunnen overkomen.
 14. edje

  Een week van een koetelaar

  Spoedklusje?
 15. edje

  Gorinchem

  Dat zal best een flinke klap geven als je 4 meter naar beneden dondert. Gelukkig niemand ernstig gewond want dit had heel anders af kunnen lopen als het busje een seconde eerder of André zijn collega een seconde later daar was.
 16. edje

  Voorruit foto's

  Sterker nog dat ben ik zelf. Waar zat je achter mij? Over de verlichting wil ik het niet eens hebben, daar heb ik al talloze discussies over gehad. Maar het komt erop neer dat de wagenparkbeheerder het prima vind werken. Ik zie dat ik morgen wel even een lampje moet vervangen.
 17. Begrijpend lezen is niet je sterkste punt, ik had het over heren dus bedoel ik jullie allebei mee. En mijn vrienden zoek ik zelf wel uit daar heb ik jou niet voor nodig. Maar ga lekker door met waar jullie mee bezig zijn, dan kunnen we het forum beter hernoemen naar het Pierre en Ger ruzie forum. Het is trouwens feit en geen fijt. Inmiddels op nu.nl het bericht dat er 6 doden en 7 gewonden te betreuren zijn. 1 van de gewonden zou in kritieke toestand verkeren. Een geluk voor de Spaanse chauffeur is dat hij volgens de politie niet gedronken had.
 18. En wederom is men aardig op weg om weer een topic naar de klote te helpen, bedankt heren Na al het politiek gezever/geruzie dacht ik iets te plaatsen wat transport gerelateerd is (wat al even geleden is) maar ook nu weer wordt een discussie zoals de laatste tijd gewoonlijk is vakkundig om zeep geholpen, nogmaals mijn dank.
 19. Net op het journaal meldde de politie meerdere doden en gewonden.
 20. https://www.ad.nl/binnenland/vrachtwagen-rijdt-van-dijk-in-nieuw-beijerland-meerdere-gewonden~ab422cd2/ Wat een gezellige buurtbbq had moeten zijn eindigde in een drama. Een vrachtwagen rijd een dijk af en volgens één getuige was de bestuurder dronken. Mocht het waar zijn dat de chauffeur onder invloed was mogen ze van mij zijn rijbewijs voor altijd intrekken.
 21. edje

  Gps antenne uitschakelen?

  Daar heb je zeker een punt. Bij gladheid/sneeuw etc staat die bij mij standaard uit.
 22. edje

  Gps antenne uitschakelen?

  Hendrik, ik neem aan dat dat verwarde gezichtje van jou is. Dan stel ik jou een vraag. Voor jou gebeurt er iets waardoor jij onmiddellijk moet ingrijpen. Ga jij dan eerst serieus in de spiegels kijken, vervolgens een inschatting maken hoe dicht ze achter je rijden en dan een overweging maken hoe hard je kan remmen? Want je moet rekening houden met degene die achter je rijd, toch? Tegen de tijd dat je je voet op het rempedaal heb staan ben je een slordige 40 meter verder en is remmen niet meer van toepassing want het drama heeft zich al voltooid.
 23. edje

  Gps antenne uitschakelen?

  Dat is iets wat ik mij dus afvraag. De computers staan met zoveel snufjes in verbinding dat het mij mogelijk lijkt dat een sensor/computer doorheeft dat het glad is, dat kan als de wielen regelmatig tractie verliezen. Als die computer dus de razendsnelle berekening gaat maken kan het zijn dat hij dus niet op volle kracht gaat remmen.
 24. edje

  Gps antenne uitschakelen?

  Wat achter mij is is voor mij verleden tijd. Ik ga niet voor degenen die achter mij rijden mijn eigen leven in de waagschaal leggen dat is hun eigen verantwoording. Ik heb zeker geleerd om in de spiegels te kijken maar dat had totaal niets te maken met het feit of ik voor een ander veilig kan remmen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden