Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1915
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Alles door edje geplaatst

 1. edje

  forumgebruikers gespot

  Kan het zijn dat Rob om 12.15 in Deventer was? Ik zag een autotransporter voor de Sligro langs rijden maar weet niet meer of het de firma Broekman was.
 2. Ervaring (gelukkig) niet maar ik weet wel, en jij denk ik ook, dat je een grote kans maakt op een controle bij een arts. Een doodlopende weg is het volgens mij zeker niet.
 3. edje

  Waar gaat de reis heen...???

  Mochten jullie morgen op de A50/A32/A7 een rijdende chicane tegen komen................it's me. Mag weer een keertje naar Drachten.
 4. De rest van het verhaal is niet zo belangrijk maar heb je het nu over van der Nat (mijn werkgever)? Ik betwijfel dat want wij hebben geen reservechauffeurs. Ik denk dat je het één en ander verwisseld.
 5. edje

  De Rel Arena, voor wie het wil.

  Sterker nog, op andere fora krijg je één waarschuwing en word het bericht verwijderd, daarna volgt er een ban. Komt de boodschap dan nog niet over dan is de eerstvolgende overtreding ook meteen de laatste want dan word je er definitief afgegooid. Gezeik onderling, gedram en respectloos gedrag word nergens anders geaccepteerd. Heeft iets met normen en waarden te maken wat bij andere fora wel degelijk hoog in het vaandel staat. Behalve dan bij dumpert en ander vergelijkbare sites.
 6. edje

  De Rel Arena, voor wie het wil.

  Durven of willen?
 7. Bij mijn werkgever zijn er ook heel veel die zes dagen werken hoor. Stiekem denk ik dat dat er meer zijn als de personen die maar 5 (of 4) dagen werken. Gisteren moesten er ook weer een hoop auto's extra rijden omdat A.H schijnbaar met een nieuwe folder komt zodat mensen weer kunnen hamsteren.
 8. Van dit soort uitspraken word ik altijd een beetje kriebelig. Er zijn zoveel redenen om geen 6 dagen te (willen) werken. Er zijn zoveel redenen om genoegen te (kunnen) nemen met 40 uur werken maar er zijn evenzoveel redenen waarom mensen wel 6 dagen willen (moeten) werken of het liefst minimaal 60 uur maken.
 9. Ik meen me te herinneren dat jij laatst verkondigde dat je 2000? euro verdiende en het niet slecht vond. Als ik dan lees dat je deze uren maakt vind ik het een belabberd salaris. Ik hoop oprecht dat ik het me fout herinner.
 10. En de TS probeert het eerst zelf, niks mis mee zolang je maar niets sloopt. Kom je er dan nog steeds niet uit kun je het alsnog vragen. Beetje zelf initiatief tonen kan geen kwaad.
 11. edje

  Het leven van een Botschauffeur

  En dan komt ze in een afzetting te staan en denkt ze "welke mafkees heeft dit nu weer verzonnen " Oh shit dat was ik zelf Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Als ik naar mijn ex werkgever kijk die ook in dat werk zit en naar zijn/jullie collega's is een afzetting voorbereiden/intekenen een stuk veiliger.
 12. edje

  Alcohol en verkeer

  We praten wel even verder mocht dat wel het geval zijn met (zwaar) gewonden en er een standaard blaastest wordt afgenomen. Hopelijk voor jou gebeurt het nooit. Ik kan er echt met mijn pet niet bij dat zelfs beroepschauffeurs alcohol in het verkeer goed praten.
 13. edje

  waar sta jij vanavond??

  Dat is lekker rustig slapen.
 14. edje

  De Rel Arena, voor wie het wil.

  Precies, even een paar jaar goed geld (voor hun dan) verdienen en ze zijn voorlopig klaar met werken.
 15. edje

  2 weken internationaal rijden.

  Ik zelf zou zeker wel drie kwartier/een uur pauze schrijven al was het alleen maar om na al die uren eindelijk weer weg te kunnen. Vroeger stond ik veel in Essen bij een diepvrieshuis en ook daar konden de wachttijden flink uit de klauwen lopen. Na een paar uur ben je blij dat je weer weg kunt en ik had er helemaal geen zin in om dan nog eens vrijwillig een uur ofzo aan de kant te gaan staan.
 16. edje

  2 weken internationaal rijden.

  Ben ik blij dat ik een groene auto heb .
 17. edje

  wist je dat

  Als je heel erg stout bent geweest wel
 18. edje

  forumgebruikers gespot

  Kan het zijn dat ik Cor vanmorgen rond 10.00 uur tegen kwam tussen Veghel en Den Bosch?
 19. edje

  Steen valt uit tunneldak...

  Een paar staven dynamiet erin doet wonderen.
 20. Precies wat Rob aangeeft. Als we weten welke omgeving dan zijn er altijd wel mensen die (waarschijnlijk) iets weten en je een goede tip kunnen geven.
 21. edje

  Nieuws in plaatjes

  Dan heb je echt wel een beetje geluk gehad. Hoe hoog zijn die tunnels Murphy dat een steen zo'n dusdanige snelheid kan bereiken om een auto zo erg te beschadigen?
 22. edje

  Iemand van hier?

  Ik hou erover op Ger. Je wilt tegenwoordig linksom of rechtsom altijd je gelijk hebben. Zelfs door (hele) oude(re) berichten naar boven te halen of om zinnen anders te interpreteren als dat ze bedoelt zijn.
 23. edje

  Iemand van hier?

  Maar daar reageerde je niet op Ger. Een beetje erg flauw om die reactie (van bijna een maand geleden) er nu ineens bij te halen.
 24. edje

  Iemand van hier?

  Ik zie hier geen oordeel in. Het woord mogelijk staat voor in de zin en een vraagteken achter de zin. Komt gewoon over als een suggestie en is niks mis mee. Als het een oordeel zou zijn geweest dan het Cor wel getypt " het is een goede bekende of familie lid van de chauffeur die hem wil beschermen". In dat geval had ik je gelijk kunnen geven maar de zinsopbouw die Cor gebruikt kun je nooit als oordeel zien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden