Spring naar bijdragen

fabia

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  124
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over fabia

 • Verjaardag 08-03-1964

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

fabia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Ik moet het ff kwijt, maar vanaf het moment dat ik mijn CE rijbewijs heb gehaald (2004) blijkt het voor mij erg moeilijk te zijn om een bedrijf te vinden dat je ervaring wilt laten doen op een trailer. Het is dat ik bij een bedrijf kwam dat met bestelbusjes t/m trailers reed en daar af en toe wat ervaring op kon doen. Maar dat was voor het laatst in 2008. Het bedrij stopte mijn zijn activiteiten en sindsdien heb ik alleen maar gereden op bakwagens omdat niemand je kans gunt om ervaring op te doen op een CE combinatie. En naarmat de tijd verstrijkt wordt dat dus alleen maar moeilijker en moeilijker. Af en toe vraag ik me echt af waarom ik eigenlijk mijn CE gehaald heb, nog wel op eigen kosten. Je komt er niet mee meer aan de bak in deze tijden. En dat begint toch wel erg frustrerend te worden. Een uitzendbureau rade mij aan om een paar opfrislessen te nemen maar daar heb ik het geld niet voor en ook geeft dat absoluut geen garantie op werk. Ik zit me af te vragen hoe andere chauffeurs ervaring hebben opgedaan op een CE combinatie? Iedereen moet toch een keer beginnen zonder ervaring?
 2. Gelezen op hun site: Doordat wij over een eigen vervoersbedrijf H & F Transport beschikken, kunnen wij uw container afleveren daar waar u er over wilt beschikken. Het vervoer door ons uitgevoerd is betrouwbaar, veilig en onze mensen zijn 24 uur per dag beschikbaar om u van dienst te zijn.
 3. Ik zie op het MobiliteitsCentrum transport een adverentie staan van Hilton service: Wij zoeken een allround trailerchauffeur voor divers transport, je bent gewend om je handen uit de mouwen te steken. O.a. winkeldistributie, verhuisvervoer en rijden met de heftruck behoren tot de werkzaamheden. Tevens zijn wij op zoek naar een bakwagenchauffeur die beschikt over zijn CE rijbewijs. In deze functie verzorg je de distributie van producten naar dierenspeciaalzaken, circa 1 á 2 rolcontainers per winkel. Kijk voor meer informatie op onze website: www.hiltonservice.nl Benodigde rijbewijzen: BE, C, CE, DE Benodigde certificaten: CCV-B Bedrijfsgegevens Hilton service Contactpersoon: H.C. Tolud @@@@Wie kan mij wat vertellen over dit bedrijf. Is het een betrouwbaar bedrijf, hoe gaan ze om met rij en rusttijden. Gelieve dit via een PM te doen en niet te reageren op dit bericht om problemen te voorkomen. Ik weet hoe een discussie uit de hand kan lopen.
 4. fabia

  Ervaringen werkgever

  Bedankt voor al jullie reacties. Het is gewoon dat ik na al die bedrijven waar ik voor gewerkt wel eens een leuk, betrouwbaar bedrijf zou willen vinden. En ik heb geen zin om tijdens het werk er weer achter te moeten komen dat het eigenlijk een waardeloos bedrijf is waar voor je werkt. Graag zou ik het op voorhand te weet komen. Vandaar dus mijn vraag. Er zal genoeg ervaringen zijn van hoe je bedrijf omgaat met chauffeurs en waar je absoluut niet moet werken. Momenteel zit ik ziek thuis omdat ik weigerde langer dan 15uur per dag te werken. En als je daar dan over begint krijg je een grote bek en wordt je uitgescholden.
 5. Ik heb geen idee waar ik het moet posten maar is er een mogelijkheid om informatie te kunnen inwinnen over transportbedrijven. Ik zie een advertentie staan van een transportbedrijf waar ze een chauffeur zoeken alleen ken ik het bedrijf niet. En voordat ik solliciteer zou ik gaag ervaringen van andere forumleden over dit bedrijf willen lezen. Ik heb al voor een paar hele rare bedrijven gewerkt en heb daar meer dan mijn buik vol van. En om te voorkomen dat het me weer overkomt wilde ik graag wat meer weten over een toekomstige werkgever. Zonder dat het een hele negatieve item wordt. Is het mogelijk om dat te voorkomen door alleen te reageren via een PM? Ik neem toch aan dat we gebruik kunnen maken van de ervaringen van forumleden? Positief en negatief?
 6. fabia

  CF Formule 1 Manager

  Doen we dit seizoen nog wat?
 7. Vraagje, ik werk nu als chauffeur bij een bedrijf maar bouw daar geen pensioen op. Kan iemand mij vertellen in hoeverre een bedrijf verplicht is om deel te nemen aan een pensioenregeling.
 8. fabia

  Advies gevraagd

  Ach ik heb daar een jaarcontract en ik zie wel. Ben er sowieso er van overtuigd dat ze daar niemand vast aannemen. En dit is mijn derde verlenning.
 9. fabia

  Advies gevraagd

  Ik had vandaag nog contact met Inspectie Verkeer en Waterstaat maar daar schiet je ook niet veel mee op. Er wordt niet echt actief gecontroleerd op de 48uur bij bedrijven. En verder konden ze weinig voor me doen.
 10. fabia

  Advies gevraagd

  Helaas die vlieger gaat niet op: Vakantie en ziekte Vakantie en ziekte en overigens ook bijzonder verlof gelden wél als arbeidstijd op grond van Europese wetgeving, die dus ook voor andere Lidstaten geldt. Voor deze dagen wordt arbeidstijd genoteerd, en zij zullen het gemiddelde dus niet verlagen
 11. fabia

  Advies gevraagd

  Volgens mij bestaat zo'n regeling echt niet. IK kan het in de folder van IWV ook niet terug vinden. http://www.ivw.nl/Images/brochure_48_uur%20TLN_tcm247-280396.pdf
 12. fabia

  Advies gevraagd

  Dat klopt niet, lostijd tijd telt volledig mee: Wel arbeidstijd: =1]Rijtijd Dit is de door de tachograaf geregistreerde rijactiviteit. [Laden/Lossen Overige werkzaamheden Dit zijn alle andere aan de dienst verbonden taken en voor de werkgever verrichtte werkzaamheden, zoals o.a. toezicht houden op laden/lossen, schoonmaken, technisch onderhoud, administratieve handelingen, werkzaamheden in
 13. fabia

  Advies gevraagd

  Ik heb ook al een mail gestuurd naar Inspectie Verkeer en Waterstaat. Even afwachten wat zij zeggen en anders gaan ze maar lekker langs mijn werkgever.
 14. fabia

  Advies gevraagd

  Ik weet er is al veel over gezegt maar toch nog een vraagje van mijn kant. Momenteel werk ik vier dagen per week (ma/di en do/vrij) gemiddeld tussen de 50 en 55uur. Ik rij een distributieroute in het westen van belgie en rij bijna 1.000km in twee dagen. Ik heb plus minus 40 losadressen maar ben daar tussen de 5 en 10 minuten mee bezig. De rest van de tijd rij ik vrijwel constant. Volgens mij kan dit dus niet qua uren wbt de 48urige werkweek. Kan ik dit bij een bp instantie aankaarten want mijn baas gelooft mij niet. Wie heeft voor mij advies hoe dit aan te pakken. Hoe nat ga je eventueel bij een controle in Belgie?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden