Spring naar bijdragen

wilvandijk

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door wilvandijk geplaatst

  1. In oktober contact opgenomen met Van Bentum. Eerst 3 keer meegereden en op 3 december de eerste keer zelf wezen koppelen in de haven. Ben nu aangenomen als koppelchauffeur voor de zaterdag. Dus Rob bedankt voor de tip.
  2. Vanochtend examen gedaan voor E achter C en ben geslaagd!!!!! Ik ben begin juni begonnen met lessen voor C. Heb ook code 95 gehaald en nu E achter C. Ik ben echt trots op mijzelf dat ik op 53 jarige leeftijd in iets meer dan 4 maanden alles in één keer gehaald heb. Normaal loop ik niet naast mijn schoenen maar vandaag even wel hahahahaha:D Alvast bedankt voor de tips. Ik had zelf ook al aan winkeldistributie gedacht, is niet helemaal mijn ding maar je doet er wel veel stuurervaring op lijkt mij. Dus als iemand dit leest en mij een kans wil geven in het weekend om af en toe eens te rijden (OOK OP ZONDAG) dan hoor ik dat graag. Nu moet ik nog echt leren sturen. Wel graag een beetje in de buurt van Gemeente Utrechtse Heuvelrug al ben ik best bereid een stukje verder te kijken. Ga vanavond een extra pakken.
  3. Hoi Peggel, Natuurlijk kan ik tegen grapjuhs.
  4. Sorry , maar ik wil niet verhuizen...
  5. In juni ben ik begonnen met rijles op de vrachtwagen. Op 3 augustus heb ik mijn C-rijbewijs gehaald en twee weken later code 95. Morgen moet ik afrijden voor E achter C. Wordt dus een spannende dag. Als ik morgen slaag voor E wil ik graag deeltijd chauffeur worden om ervaring op te doen. Ik lees hier wel dat dit niet mee zal vallen gezien mijn leeftijd. Het rijden gaat overigens prima, ik heb tot nu toe alles de eerste keer gehaald (nu morgen nog!). Maar geen ervaring en ik ben natuurlijk de jongste niet meer. Ik woon in gemeente Utrechtse heuvelrug en zou dus graag in de weekenden ervaring op willen gaan doen als chauffeur. Zeg mijn huidige baan nog niet op natuurlijk! Wie heeft tips voor mij waar ik terecht zou kunnen.
  6. Ik ben 53 jaar ben in juni begonnen met lessen, heb 3 augustus mijn C-rijbewijs gehaald en twee weken later code 95. Morgen ga ik afrijden voor E achter C. Tot nu toe alles de eerste keer gehaald, nu afwachten hoe het morgen zal gaan. Als ik E heb wil ik op zoek gaan naar een parttime baan als chauffeur. Maar als ik het allemaal zo lees hier zal dat nog niet mee gaan vallen. Tips zijn welkom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden