Spring naar bijdragen

ScANi_A_0<876>

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

ScANi_A_0<876>'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Vraag het hem even, guler met puntjes op de U. Typ die in google en je ziet een vliegtuig schepen en vrachtwagens dat ziet er goed uit. Dat is dus NIET die guler waar ik heb gewerkt.
  2. Procesverbaal opgemaakt omdat werkgever weg is . alle gsm nrs zijn uit en verduistering.
  3. Vandaag bezoek gekregen van VTM verzekeringsmaatschappij beste man kwam trekker oplegger ophalen die ik heb opgehaald. Aangezien ik mijn idkaart en rijbewijs moest laten zien bij het ophalen van de trekker oplegger komen ze bij mij aan de deur. Ze dachten de wagen gevonden te hebben in Polen, bergingsbedrijf zag niets politie ingelicht en zij vonden de volgsysteem aan een accu hangen. Weg wagen! Vandaag heb ik maar aangifte gedaan. Hopelijk blijft het hierbij.
  4. Hallo allemaal, Zo heb je werk, en zo sta he weer op straat. Guler transoort heeft mij ingehuurd via Tempo Team. Voor hem 3 trekkers opgehaald MAN en Scania, 2x geladen en gelost in een periode van 3 weken niet hard werken dus. Vorige week 12 uurtjes gewerkt, vorige week woensdag geen telefoon donderdag ook niet tot op de dag van vandaag Geen contact mogelijk meer, telefoon nummers zijn uit. Van Guler uiteraard. Gelukkig staat tempo team borg voor mijn salaris, maar leuk is het niet.
  5. [quote name='gyydo;592België geworden. ]Succes' date=' is het toch België geworden?[/quote'] Klopt....het is België geworden
  6. Ik ga daar aan de slag, salaris is met cao. Bedankt voor jullie advies.
  7. In België is chauffeur ongeschoold beroep, . Hij vroeg hoeveel ik laatst verdiende rond de 3000 en 3200 netto daar schok hij van.
  8. Straks opnieuw gesprek. Mocht cao niet zijn, wat is dan netto redelijk?
  9. Oke dat word dan Belgisch cao met arab e.d
  10. Per maand uren en overnachtingen onbekend. Koeltransport.
  11. Hallo allemaal, Een tijdje niet meer hier op de site geweest, ik had het druk met soll. e.d. Mijn vraag is vastloon van 1800 netto. Daar zit overnachting a 40 euro per nacht nog niet erbij. Het is een werkgever in Belgie. Liever heb ik D5 uiteraard. Hoe denken jullie erover? Graag jullie reactie.
  12. Hallo allemaal, Mijn naam is Mike en zoek een baan. Ruime ervaring trekker oplegger buiten en binnenland Ik woon in zuid limburg. Standplaats maakt voormij niets uit, mits het meerdaagse ritten zijn. Diegene die mij aan een baan geholpen heeft, krijgt 100 euro cadeau. Bedankt alvast. Mvg, Mike
  13. Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een baan, ervaring op trekker oplegger, meerdaagse ritten geen bezwaar. Ruime ervaring in de transport buitenland. Standplaats maakt niet uit waar het is. Waar ik steeds tegen aan loop is dat mijn sollicitatie word afgewezen om dat afstand van woon werk te ver uit elkaar ligt. Bijv. Mijn woonplaats Landgraaf is en het werk in Venlo ligt. En contracten via buitenland heeft ook zijn nadelen. Ik zoek dus een werkgever die daar geen bezwaar tegen heeft. Heeft iemand advies hoe ik het kan aanpakken? Ik zie jullie pm graag tegemoet. alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden