Spring naar bijdragen

vrouw van truckerboy

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    241
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door vrouw van truckerboy geplaatst

  1. Een moeder die dagelijks thuis was/is voor haar kind(eren) die chauffeur gaat worden dat is een hele omschakeling. Als chauffeur weet je nooit precies hoelaat je thuis bent etc door wachttijden, file's, etc. Lijkt me een heel moeilijk iets.
  2. Een Pool, Bulgaar of welke oostblokker dan ook hebben lang niet zoveel kosten als dat de mensen hier in Nederland hebben. Kijk alleen ééns naar de vaste lasten die betaald moeten worden. Een Pool die in Polen woont en in NL werkt heeft een 1000 euro -1200 euro per maand dat is voor Polen een super hoog salaris.
  3. 1255 euro voor een gezin is echt niet veel geld, dan is het echt rekenen om alles te kunnen betalen.
  4. EINDHOVEN - Een aantal bedrijven uit de regio Zuidoost Brabant wil ongeveer vijfhonderd vrachtwagens per dag minder de weg op laten gaan. Dat maakte ondernemersorganisatie EVO maandag bekend. De bedrijven werken samen in de stichting Bereikbaar Zuidoost-Brabant (BERZOB). De stichting wil meehelpen om de verkeersdruk te verminderen. Over het water Als alternatief gaat er meer vervoer over het water. Dat is mogelijk omdat de Zuid-Willemsvaart, het Wilhelminakanaal en het Beatrixkanaal geschikt worden gemaakt voor langere en zwaardere schepen. Omroep Brabant: Bedrijven willen 500 vrachtwagens per dag van de weg halen
  5. En hoe komt dat Huub !? Heb je de berichten allemaal gelezen in het nieuws daar is goed te lezen dat AH zegt tegen zijn medewerkers wie niet verschijnt op het werk krijgt zijn ontslag en met name de uitzendkrachten.
  6. Je hoopt altijd dat zoiets je bedrijf bespaart blijft Maar vandaag is er voor ons een drama voltrokken een zeer gewaardeerde werknemer verongelukt, die een gezin met vrouw en zoon en dochter achterlaat wij van bts bv wensen gezin en familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Willy ketelaars Eigenaar bts bv. [bericht gewijzigd door 'btsplanning' op 16-03-2013 om 15:52] bron: Omroep Brabant: Poolse vrachtwagenchauffeur (48) verongelukt op de A2 bij Best vrachtwagenchauffeur (48) verongelukt op de A2 bij Best.aspx
  7. Heb je ook aan alle winkels/bedrijven gedacht ? Mensen gaan niet meer zo snel een nieuwe badkamer / keuken plaatsen, mensen gaan hun meubels niet meer in de duurdere winkel halen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
  8. Crisis en economie word op deze manier niet opgelost ! Mensen moeten steeds meer gaan betalen voor diverse dingen, houden veel minder geld over op maandelijkse basis en dus minder om uit te geven. De horeca etc etc zal het hard gaan merken.
  9. Hoe werkt het met eventuele ziektewet als je wat zou gaan mankeren ? Hoe werkt het met ww als je ontslag gaat krijgen ?
  10. @ Europeaan maar dat gaat ook inhouden dat niet alle kinderen kunnen gaan studeren die dat zouden willen, hebben je ouders geen geld genoeg, geen studie.
  11. Dat heb je al eventueel dubbel geteld voor als je een partner hebt ? Dat is ook nog eens zonder aanvullende verzekering die er ook nog bij komt en wie weet welk eigen risico we dan krijgen.
  12. Hier kun jij je inkomensafhankelijke zorgpremie uitrekenen. RTL Nieuws - Nieuwe zorgpremie 'aanslag op middeninkomens'
  13. Zoals we allen hebben kunnen horen of lezen gaat er heel wat veranderen en word de zorgverzekering inkomensafhankelijk, wat in mijn ogen onterecht is, maar daar zal ieder zijn eigen mening over hebben. Als men als vrachtwagenchauffeur in de ww komt, krijg je dan alleen ww over je basissalaris of ook over je overuren ? Mij is wijs gemaakt dat het alleen gaat om het basissalaris maar of dat zo is dat weet ik niet. Zou dan toch niet oke zijn als men ww zou krijgen van het basissalaris maar waarschijnlijk je wel de zorgrpremie moet gaan betalen over je volledige salaris dus incl. overuren. Wat is julie mening ?
  14. Dan is dat maar zo, als iemand zijn/haar mening geeft op een forum kan hij/zij ook een tegenwoord dus een andere mening terug verwachten.
  15. Nee die mensen hebben uiteindelijk niet zoveel te besteden als dat ze voorheen hadden ! Plus vergeet niet dat thuis zitten vaak meer geld kost als dat je gaat werken, gaat sneller ergens heen overdag wat benzine/diesel/gas kost, je gaat mischien ergens een kopje koffie drinken met iets lekkers erbij, tel die kleine dingetjes maar eens per maand op.
  16. Tjeeminee zeg....... Weet je wel hoeveel mensen er een WAO/WIA uitkering hebben die dus wel altijd gewerkt hebben maar door hun handicap/ziekte niet meer kunnen/mogen werken en het moeten doen met een heel klein bedrag ? Voorbeeld je verdiende met je werk 1600 euro, dan krijg je eerst ziektewet dat is 75% dan hou je nog 1200 euro over maar word je dan afgekeurd dan krijg je nog 70% van die 1200 euro en hou je 840 euro per maand ! Vind je dat nog te hoog !????
  17. Hoe kom jij op die 50.000 banen die verloren kunnen gaan ? Je denkt dus echt dat het maar zo 'weinig' is ? Den Haag zal wakker gemaakt moeten worden, het gaat zo niet goed in de transportsector maar ook niet in de bouw etc. Weet je wel hoeveel mensen er maandelijks op straat komen te staan omdat hun bedrijf waar ze werkte failliet is gegaan of ze hen er uit moesten doen omdat er geen werk voor hen meer was ? Is allemaal makkelijk lullen vanuit verwegiestan. Je zou maar 1 van die mensen zijn die ontslagen zou worden en geen nieuwe job kunnen vinden maar de vaste lasten stijgen en stijgen maar, zorgverkzekering kunnen we het al beter helemaal niet over hebben. Weet je wel hoeveel mensen afhankelijk zijn van de voedselbank in Nederland, daar zitten heel wat mensen tussen die altijd graag hebben gewerkt, graag weer aan de slag willen enz enz enz. Je kan je kop in het zand steken en niet de realiteit onder de ogen willen zien maar daar bereik je niets mee.
  18. Laat mensen aub zelf hun leven invullen zoals zij dat willen !
  19. Nee hoor, was puur een vraag uit interesse. (tenminste als vragen uit interesse hier gesteld mogen worden)
  20. Als je dat nog uitgelegt moet worden ....... Laat maar.
  21. Waarom gaan de vrachtwagenchauffeurs niet massaal staken, gooi het 3 dagen volledig plat. Supermarkten die niet bevoorraad worden etc etc etc etc etc.
  22. Veel te jong moeten sterven. R.I.P Wimke
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden