Spring naar bijdragen

mdt85

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

mdt85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Klopt Kevin , wat betreft dat contra sturen daar moet ik nog aan wennen. Ik heb nog een aantal lessen op de agenda staan , voordat ik mag afrijden Thx voor je antwoord!
 2. Hallo forumleden , Onlangs heb ik mijn C en code 95 gehaald en ga nu meteen door voor CE Ik heb voor de trekker/oplegger gekozen. Gisteren heb ik mijn eerste lessen gehad , en het ging best aardig. Alleen had ik wat moeite met achteruit rijden , dit ging nog niet helemaal soepel. Hebben jullie misschien wat tips waar op te letten bij het aandokken of achteruit rijden. Ik weet dat de een dit sneller onder de knie heeft dan de ander en dat er natuurlijk ook een stukje ervaring bij komt kijken. p.s. Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar kon hierover geen topic vinden , mocht deze er wel zijn zou je dan aub een link hier willen posten? dan kan dit topic gesloten worden. Thx!
 3. Ik ben eind Juli begonnen en moet over 2 weken afrijden voor CE en dan heb ik de benodigde papieren binnen , ik doe dit naast mijn huidige baan. Het hangt inderdaad ook van de beschikbaarheid bij de rijschool af en van jezelf. Al met al ben ik dan zeg maar 10 weken "onderweg" Succes!
 4. Heel herkenbaar verhaal Nick! Ook ik ben er mee opgegroeid , vroeger al veel ritten met mijn pa meegeweest in de vakanties. Ik heb altijd al mijn rijbewijzen willen halen en heb hiervoor de afgelopen jaren hard gespaard , en ben met verschillende chauffeurs en transporten meegeweest om een indruk te krijgen van het chauffeursleven en dit is wat ik echt wil. Ik heb al een aantal jaren een vaste baan bij dezelfde werkgever en heb onlangs besloten om hier op den duur te gaan stoppen en als chauffeur aan het werk te gaan. Heb dit onlangs aangegeven bij mijn werkgever en krijg nu van hun de ruimte om de benodigde papieren te halen. Momenteel zit ik in het opleidingstraject en heb alle benodigde papieren in 1x gehaald en moet deze week afrijden voor C Als je het echt wilt , zou ik het zeker doen!
 5. Gefeliciteerd! Ik heb ook alles in 1x gehaald , ik moet alleen case 3 nog doen. Ben ook al bezig met lessen en heb inmiddels ook al afgereden. Helaas ben ik gezakt omdat ik het winkelgebied ( 30 km zone ) een fietser die rechts langs de wagen fietse de ruimte wilde geven om er voor bij te gaan omdat ik dit een onveilige situatie vond. Ik stopte dus even en de instructeur gaf een brul omdat ik niet voldoende in de spiegels had gekeken en er een auto achterop had kunnen botsen! (mondelinge ingreep) Dit voorval gebeurde in de laatste 20 minuten van het examen , daarvoor had ik prima gereden volgens hem.. Volgende week mag ik weer herkansen
 6. Thx voor alle reacties en tips , leuk om te lezen!
 7. Excuus was iets te enthousiast met mijn vraag Hallo allemaal , Ik begin over 2 weken met mijn "chauffeursopleiding" een droom die ik al lang heb en nu eindelijk waar kan gaan maken , ik heb het forum al diverse keren bekeken en al de nodige informatie hier kunnen vinden , goed dat er een forum als dit bestaat. Ik ben gewoon benieuwd naar ervaringen van beginnende chauffeurs , hoeft niet perse de eerste 6 maanden te zijn maar gewoon de beginnende periode.
 8. Ik zou hier graag ervaringen willen lezen van beginnende chauffeurs. Hoe heb jij de eerste 1-6 maanden ervaren , waar moet je nog aan wennen waar kijk je nog tegen op etc.. Ik heb gezocht op het forum maar kon geen ervaringen vinden van beginnende chauffeurs , mochten deze er wel zijn post dan aub de link. Thx!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden