Spring naar bijdragen

Jeroen Huene

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    't Harde
  • Interests
    Autocross

Jeroen Huene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Jeroen Huene

    L z v

    Nee dingen mogen niet op linkerbaan komen,
  2. een keer recht trekken zien ze liever dan dat je spul niet recht heb staan. Voor de rest rustig aan doen en goed om je heen kijken!
  3. Wil nog wel eens last van me hak hebben, als zo keeltie een rolcontainer tegen je poot aanrijd. Dacht dat met distributie werk wel meer merkte aan me pols, maar daar heb tot nu toch nog geen last meer van(gelukkig)
  4. Ik heb het ook bij Van Buuren gedaan, scheelde toch ook nog een 19%
  5. Alleen C rijbewijs heb ik in 2,5 week gedaan, maand later kon ik pas voor me CE die in 2 weken gehaalt. Had van te voren wel een intest gereden kijken hoeveel lessen in nodig had, 20 uur voor de C en 18 uur voor me CE. Daarna nog paar uurtjes voor me code 95 en dan nog de theorie cursusen, waren voor mij wel echt nodig.
  6. ,Ik kon kiezen voor wipkar of oplegger, keuze is wipkar geworden omdat ze de trailer voor lzv nodig hadden en anders een maand moeten wachten. 2 dagen na het afrijden zat ik op de veewagen met een triangel van 1,5m ofzo. Daarna 2 maand winkeldistrubutie gereden met oplegger, als ik mag kiezen ga ik voor triangel:D
  7. Politie heeft daar geen intresse voor, Agentschap Telecom daarin tegen wel.
  8. Voor de staanplaats Deventer zoeken ze nog winkel distrubutie chauffeur, maar dat gaat via Randstad transport. Als je er gaat werken moet je niet erg vinden om avond en zaterdag te werken, want daarvoor word je ingezet.
  9. Altijd gordel om in auto en vrachtwagen, 1,5 jaar geleden auto ongeluk gehad, als de gordel niet om had had ik hier niet meer gezeten.
  10. Theori lessen zijn wel fijn ander had ik het ook niet gehaalt in 1 keer. Gewoon rustig je tijd nemen met de examens je heb tijd zat, snap je een vraag niet sla hem dan over en doe hem laten, kan maar zo zijn dat andwoord paar vragen verder staat. En na kijken of je alles heb ingevult wil ook wel eens helpen
  11. Als me gewoone rem niet werkt dan pak handrem wel, praat uit ervaring. maar ging me meer om van als ik plots rem ofzo dat je niet kan remmen. Voor de rest pak gewoon voldoende afstand en als je zuinig wilt rijden koop een polo bluemotion ofzo.
  12. Ik heb ook voor Bouwvakker geleerd is ook niet altijd een feest op de bouw, Nu ben ik chauffeur en bevalt me eigelijk wel stuk beter:ja:
  13. Als druk op de weg is rij ik meestal ook wel tussen de vrachtwagens, wel genoeg afstand houden. Maarja als je 7m achter op mij rijd en ik trek poltseling heel expess aan de handrem wat doe jij dan? Denk niet dat zo eentje een goede kreukelzone heeft laatstaan airbags, en die remmen van zo eend zijn zover als ik weet ook niet echt super kwaliteit
  14. Hallo, Zit al tijdje hier te kijken maar wil toch even laten weten wie ik ben, Ben Jeroen Huenestein, Morgen 20 jaar en woont in 't Harde. Paar weken gelden ben ik geslaagt voor me C-rijbewijs en code 95, en 20 oktober mag afrijden voor me CE. Heb hiervoor 2,5 jaar al Mestelaar gewerkt, maar door ongeluk en een pols operatie moest ik een ander beroep zoeken. Als je meer wilt weten hoor ik het wel. Kalluhm an en aju,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden