Spring naar bijdragen

Wicked_Witch

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Wicked_Witch

  • Verjaardag 16-02-1966

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Wicked_Witch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Nee, maar ik vind het wel lekker.
  2. Dat bedoel ik maar We hoeven elkaar geen mietje te noemen, roken is gewoon slecht voor de mens. Maar buiten lopen ook in al die uitlaatgassen van de auto's, vliegtuigen, brommers en noem maar op. In de buitenlucht zitten ook veel schadelijke stoffen die de mens ziek maakt. Maar ik leef liever tien jaar korter met de dingen die ik leuk en lekker vond/vind, dan dat ik 5 jaar langer moet leven en diep ongelukkig ben.
  3. Tja, je kan niet alles hebben in het leven. Dat is dan de fout van de baas van het kantoor. Daar kan de roker niks aan doen, is gewoon het soepele beleid. Wie is er dan slimmer, de roker of de niet roker (qua pauze tijd dan he) En ook niet rokers gaan dood hoor. Ook op jonge leeftijd tegenwoordig.
  4. Draai de vraag dan maar weer om: Waarom moet ik rekening houden dat jij geen verslaving hebt? (nee vat dit nou niet verkeerd op, want als mensen niet roken, ga ik gewoon buiten staan, totaal geen probleem mee) Dit is iets daar kom je toch niet uit naar mijn mening. Beide kunnen rekening houden met elkaar, dat is iets anders. Maar van beide kanten kan je het elkaar niet opdringen. De niet rokers profiteren uiteindelijk nog steeds mee van de rokers. Als iedereen nou eens massaal zou stoppen, moet je kijken dan is het kastekort van de staat nog veel groter, want dat is net als de auto, een grote flinke melkkoe. Trouwens we houden allemaal al rekening met mensen die verslaafd zijn. Denk maar aan het "gratis" metadon pilletje wat verstrekt word. Daar betaal jij ook voor! En dan heb je het niet eens nodig Mensen die roken werken nog voor hun eigen rookgerei. Moet je nu eens op stap gaan, dan stinkt het ook binnen in een tent, alleen niet naar de rook, maar naar mensen hun vieze zweetlucht. Vind je dat lekkerder dan? Dan ben ik blij dat ik lekker buiten mijn peukie kan roken. Chauffeurs die op binnenland rijden, en veel laden/lossen, ja, als die een auto krijgen van iemand die niet wil dat er gerookt word dan oke. Maar als je op buitenland rijd, dan maak je niet veel tussenstops, dan word het verhaaltje toch wel iets anders naar mijn bescheiden mening. En als je dan met raampje open, eigen asbak en die niet de hele dag laat liggen, geen brandende sigaretten in de asbak laat liggen en een flesje febreze of oust gebruikt, dan beperk je de lucht tot nihil. Maarja, dit is een discussie dan tussen een roker en niet roker, daar kom je nooit uit. Maar ieder zijn ding
  5. Waarom mag een niet roker een roker wel opdringen dat die niet mag roken? Rokers zeggen toch ook niet dat je moet roken tegen een niet roker? Je kan ook tot elkaar komen. Iemand die rookt, lekker de ramen dichtlaat en de troep niet opruimt, ja, dat is aso. En als niet roker mag je dan klagen of proberen te eisen, dat diegene de volgende x niet op je auto mag rijden. Maar als iemand netjes alles opruimt, een eigen asbak, rookt met de ramen open en een luchtje spuit wat is dan het probleem? Of gaan jullie ook niet op visite bij mensen die roken?
  6. Eigen asbak meenemen, en regelmatig leeggooien. Roken met de ramen open en een flesje Febreze of Aust doet ook wonderen. Voordat je gaat slapen of als je stilstaat lekker de deuren of ramen wagenwijd open en lekker door laten luchten. Maar dat is het probleem vaak gebeurd dat niet. En het is vaak niet alleen de sigarettenrook wat stinkt. Je komt wel eens chauffeurs tegen dat je denkt... Hoe lang is het geleden dat jij een douche gehad hebt? Zou ook niet graag in die cabine willen zitten dan
  7. Het is niet altijd zo zwart/wit van niet willen werken (vaak wel) Als iemand overgekwalificeerd is voor een baan bv in een fabriek, dan word die niet eens aangenomen. Terwijl diegene toch graag wil werken en niet in de uitkering terecht wil komen.
  8. Maar...maar ik kan wel autorijden, ben je toch ook een beetje chauffeur? En een driewieler besturen, kan ik ook nog!! En alleen rechtvooruit met de vrachtwagen kan ik ook! Zal mijn best doen Ff alle gekheid op een stokje, heb sommige topics helemaal zitten lezen en best intressant. Verschillende inzichten, meningen etc.
  9. Zie dat je er zelfs een soort TomTom bij krijgt, je zou zomaar kunnen verdwalen daarin Wel vet zoiets!
  10. Dus het forum verschilt niet veel met onderweg elkaar tegenkomen en leuteren? Tot nu toe vind ik dat altijd wel gezellig hoor!
  11. Hallo, Ik ben geen chauffeur, maar wel met 1 al 18 jaar getrouwd. Hopelijk mag ik hier dan toch lezen/posten. (alhoewel ik nooit iets zinnigs te melden heb) Maar vind het altijd wel intressant om te weten wat er speelt in het vak en probeer ook wel op de hoogte te blijven. Ben dus getrouwd met Predator en probeer vaak een weekje mee te gaan. Nu de kindjes grote kinders zijn, gaat dit wel wat makkelijker. Helaas is het er nooit van gekomen om ook op de vrachtwagen te gaan rijden, dus dan maar op deze manier Hierbij...Hallo allen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden