Spring naar bijdragen

nickvangenechten

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

nickvangenechten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Pff, word al zeeziek als ik er alleen nog maar naar kijk....
 2. Goede wasstraat voor trucks in Opglabbeek, zit ook kort naast een truckstop (50meter), kan alleen zo vlug niet op de naam komen. Jasco Truck & Trailer Care Weg naar Meeuwen 50, 3660 Opglabbeek. JASCO Truck & Trailer Care
 3. Dat niet alleen van die boete, wat denk je van de gevolgen van de leverancier? Die kan gaan uitleggen waarom al zijn pakjes jus d'orange ingedeukt zijn..
 4. Ikzelf versta niet veel van het tweede filmpje , maar het is toch interessant om te kijken hoe het er daar in Griekenland aantoe gaat.. Eerste filmpje is van Frankrijk -> Engeland http://www.youtube.com/watch?v=avAt8E7dv2U&feature=related Groeten, Nick.
 5. Haha die hadk nie verwacht gekke Russen haha
 6. Veel succes ermee! Ik heb het voordeel dat ik het via school kan doen, dan kosten de rijbewijzen en alles veel minder! Rijbewijs B, C en CE en het ADR Getuigschrift kost maar rond de 500-600 euro. Rijbewijs B heb ik al (voorlopig) moet in oktober opgaan voor volledig B-rijbewijs. Stageplaatsen worden geregeld via school, datums van rijbewijzen te gaan halen en alles ook. Groeten, Nick.
 7. Inderdaad en dat ga ik ook doen ook, mijn ouders staan er volledig achter, vriendin iets minder maar die draait wel bij. Ik ben iemand die graag alleen werkt en niet in een fabriek de hele dag dezelfde boterkuipjes inspecteren op gaatjes.Nee, dan geef mij maar chauffeur, als je naar de wc wilt ga je naar een tankstation of wegrestaurant, je kan je boterhammetje verorberen wanneer je wilt en je drinken naar binnen slurpen als je daar zin in hebt. Negatieve kant vind ik alleen (voor later als er kinderen zijn) het veel wegzijn van thuis en een deel van het opgroeien missen. Ikzelf heb daar geen problemen aan overgehouden, mijn vader is ook al zolang chauffeur en daar heb ik nooit iets aan geleden, we sleutelen nu gewoon savonds aan de brommer of de auto , en kletsen bij over vanalles (laatste tijd vooral vrachtautos haha)Maar ieder mens is verschillend en je weet nooit wat je van je kind/familie mist als je vaak laat of op verschillende tijdstippen thuis bent. Mvg, Nick.P.S.: de koelkast zit vanaf heden achter slot en grendel haha. :)
 8. Hallo, ik wist niet precies waar ik dit topic moest zetten, dus heb ik hem maar hier gezet. Als dit hier niet hoort, mag hij gerust verplaatst worden. :-) Ook als ik mijn eigen dien voor te stellen, laat dit aub weten dan doe ik dit :). Mijn naam is Nick van Genechten, 17 jaar, geboren in Eindhoven en opgegroeid tot m'n 8ste in Oirschot, daarna zijn we verhuisd naar Belgie, net over de grens, namelijk Lommel. Ik heb in Lommel een Beroepsopleiding Hout gevolgd in het middelbaar, nu ga ik naar het 5e jaar en ga ik na veel nadenken toch een andere opleiding doen, hout is niet weggelegd voor mij.. In september ga ik naar het Technisch-Instituut Sint Lodewijk in Genk, om de opleiding vrachtwagenchauffeur te gaan volgen. Mijn vader is ook chauffeur sinds zijn 17e en ik volg in zijn voetsporen, vroeger reed ik met hem of mijn oom mee op de vrachtwagen, geweldig! Jammer genoeg kan dit nu niet meer sinds hij met vloeibare stikstof rijd, en de bijrijder dus ook een ADR-Diploma nodig heeft. Mijn tante verklaarde me voor gek dat ik dit ging volgen en zei dat ik maar een "echt" vak moest gaan leren (terwijl haar man zelf chauffeur is). Ik snap niet waarom mensen hier zo tegen kunnen zijn. In mijn ogen is het een prachtjob, je ziet nog eens wat van de wereld, je hebt vrijheid (in dusverre het mogelijk is), je hebt geen gezeur aan je hoofd van andere mensen als je aan het rijden bent,.. Tuurlijk, als ik mijn vader ooit hoor praten zitten er ook negatieve kanten aan het vak, maar dit weerhoud mij er niet van om het toch te gaan doen. Ik ben echt enthousiast om over 2-3 jaar op de vrachtwagen te zitten, ik denk dat ik dit ook wel tot mijn pensioen zal doen. (Ik weet dat het vroeg is om dat te zeggen, maar ik ben niet iemand die overhaaste beslissingen maak, ik denk overal hard over na en wil écht zekerheid van iets voor ik het ga doen, en deze opleiding gaan volgen is een ding waar ik ÉCHT zeker van ben dat ik dit wil!) Ik wil ook graag de meningen die sommige chauffeurs hebben over jonge chauffeurs een beetje wegwerken, hoor soms verhalen over van jonge mannen die nog maar net op de wagen zitten en dan al verhalen hebben van die is daar achteruitgereden en de ander dan nog NET iets beter als de andere, ik haat dit soort broodje-aap verhalen en luister dan ook maar met een half oor als iemand zoiets verteld Bedankt voor het lezen en meningen geven mag altijd, kritiek ook (ben misschien beetje over-enthousiast) Groeten, Nick.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden