Spring naar bijdragen

steenhaas1

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3661
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  16

Alles door steenhaas1 geplaatst

 1. Hoorde pas op radio1 een onderzoeker die zei dat door de lockdowns en de daardoor verminderde bedrijvigheid wereldwijd de opwarming juist was toegenomen. Er waren minder wolken die de zon(newarmte) weerkaatsten en zodoende werden de oceanen meer opgewarmd dan voor de corona.
 2. Maar hoe komen jullie aan die 37 en 63%. De Tweede kamer heeft 150 zetels en 37 zetels daarvan is net geen 25%. 37 om 63 is toch anders dan 25 om 75.
 3. Maar de erfenis van de kinderen als 1 ouder overlijdt is toch alleen een vordering op de langstlevende? Als die alles opmaakt hoef je er ook geen belasting over te betalen. 😉 Dat is al gebeurd bij het uitgeven.
 4. De mijne heeft een 2,31 achteras, dat is voor verse repack of drassig bouwterrein ook niet ideaal. Vooruit is er nog een kruipversnelling, maar achteruit moet je oppassen dat de koppeling niet blijft slippen.
 5. M'n vingers doen nog zeer, bijna de handel er af getrokken.😉
 6. Tandemas naafreductie aandrijving kost ook een slok extra.
 7. steenhaas1

  Max gewicht.......

  😴😴 In de VS moet je lengte hebben en as(stellen) moeten uit elkaar staan om gewicht te laden volgens een zg. "brugformule". Maar daar zal Ibo meer over kunnen vertellen.
 8. En net weer @the duke bij Capelle op de 20
 9. Slaat eigenlijk op Localton's Bakker de Baksteen
 10. Je weet het hè, 213 is niet de maximum snelheid, maar het nummer van deze weg 😂
 11. Dan is het op de telefoon makkelijker, letter blijven drukken komen alle mogelijke variaties van die letter in beeld.
 12. Je geheugen is ook niet meer wat het geweest is @trieftol 😉
 13. steenhaas1

  Voorruit foto's

  Dat relais deed ook regelmatig niet wat er van verwacht werd, altijd handig als je ergens op locatie jezelf met de shovel moest laden
 14. steenhaas1

  Voorruit foto's

  Onze eerste Werklust shovel had dat ook, 24v starten de rest was 12 volt. Zat een relais op dat de accu’s serie of parallel kon schakelen.
 15. Een keer na een wedstrijd ‘s avonds, terug naar het busje op de parking riep er één: “Hé jongens een nieuw fietspad “ hij kwam er vlug achter dat het van dat rode kroos was. En wij zaten de weg terug in de stank…
 16. Die Eindhovense smid heeft z'n best gedaan, kun je d'r weer een jaartje tegen 😉
 17. Te kort met de brander erover gegaan
 18. steenhaas1

  Ben beschuldigt.

  Gecondoleerd Ibo.
 19. Hebben de stofdeeltjes wat langer de tijd om uit de bocht te vliegen 😉
 20. Meer een 180graden bocht, aangezogen lucht komt naar beneden en gaat weer omhoog om een dun randje.
 21. Oliebadfilters hadden ook de ouwe Daf's, iig de 2000 serie.
 22. steenhaas1

  Onderhandelingen CAO 2024

  Dank zij het urenregistratie systeem dat we nu hebben is dat bij ons al het geval 😉 Toen het handmatig ingevoerd/nagekeken werd diverse discussies gehad over hoe het in te voeren, zeker toen we van 4weken naar maand betaling gingen. Daar had hij nog niet over nagedacht toen eerst zei hij zus en toen zo, het werd de eerste dag van de week is leidend. Maar in 2018 was 31 december een maandag, dus volgens zijn regels hoorden 1,2,3 en 4 januari 2019 bij de laatste week van 2018. Mijn weeknummers liepen dus achter was ik eigenwijs😇, ik eigenwijs? Ik deed precies wat hij gezegd had😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden