Spring naar bijdragen

steenhaas1

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3457
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Alles door steenhaas1 geplaatst

 1. steenhaas1

  Wist je dat ?

  Kwam de bumblebee zo aan zijn kleur ??
 2. steenhaas1

  Voorruit foto's

  De kamelen staan nu in de schaduw, anders had het plaatje nog leuker geweest 😉
 3. steenhaas1

  Zwaar transpoort

  De stenen op het RDM terrein hebben wij geleverd 100000m2 mix van diverse kleuren.
 4. Of een evacuatieglijbaan😉
 5. steenhaas1

  Koelkast next gen

  Ik heb hem nog niet, maar de verkoper zei dat de accu's verschillende type's zijn. Logisch om te starten heb je power nodig, voor de rest voldoet een accu die langer gelijkmatig stroom afgeeft voor stroomgebruikers. De "oude" accu's moeten beide kunnen en dan krijg je een compromis, zwaarder om na stroomafname toch nog genoeg prik te hebben om te starten.
 6. steenhaas1

  DAF topic

  Voor de automaat waren die ZF-bakken ook al een dingetje bij Daf.😬
 7. steenhaas1

  Koelkast next gen

  De nieuwe Scania heeft 2 sets accu's, 1 alleen om te starten en de andere voor de rest. Maar voorheen had een truck al gauw 175 Ah en met standkachel zat er zo 225 Ah in.
 8. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  Op de terugweg kwam ik @matthieu tegen bij De Meern A12
 9. Nog 1tje van de Strator door Jacq op Fb https://www.facebook.com/photo/?fbid=3131755623819333&set=pcb.3131756363819259
 10. De Volvo parkeerstandkoeling zijn koelelementen die je eerst met de normale airco koelt. Ze kunnen dus maar beperkte tijd koeling geven tot de elementen warmer worden. Een weekendje overstaan zonder de motor te starten red je er niet mee.
 11. 2 zielen 1 gedachte Maar zand in bigbags kunnen in een gewone trailer, dan heb je dus een hoger laadvermogen. Zand weegt +/- 1500kg de m3, dus 440 x 1,5 ton = 660 ton 660 gedeeld door het maximum gewicht die een auto mag laden en dan net als naar boven afronden. Maar zeker meer dan 10 ritten dus. Je bent aan het leren voor chauffeur, dus hoort het betrekking te hebben op een vrachtwagen!
 12. In '84 werd ik gecomplimenteerd door de examinator CCV-B voor dit antwoord, vandaar dat me dit was bijgebleven 😉, maar dat is nu niet meer zo blijkbaar.
 13. Van land A naar land B door iemand uit land C, waarom ingewikkeld maken.
 14. steenhaas1

  nieuw speeltje

  Doet wel de topicnaam eer aan 😇
 15. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  En Andre net bij Wadenooijen op de A15
 16. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  Vandaar dat @martje z'n andere 🅿️ Bisde voorbij reed 😉
 17. Laten we het nu maar eens ergens anders over hebben, zonnebrand kankerverwekkend of niet? 😉
 18. En vaak alle onkosten vergoed, geen vastgestelde OKV.
 19. Maar ze moeten de rekenrente gebruiken en die is laag. Als het fonds over 20 jaar € 100,= wil uitkeren is er nu ruim 80 euro in kas nodig, terwijl als je met het langjarig rendement die 100 euro wil bereiken is er maar € 27,= nu in kas nodig. Zelfs Wortman van het ABP zei pas dat er al jaren genoeg geld in kas zit en ze de laatste 10 jaar al hadden kunnen indexeren. In de Nederlandse pensioenpotten zit meer als de rest van de eurolanden samen, die andere landen vinden dat er bij hun genoeg in hun pot zit terwijl wij hier zeggen dat er te weinig in zit De rente loopt nu weer wat op, maar als je hebt moeten rekenen met 0,3% terwijl je rendement veel hoger is klots het geld tegen de plinten maar mag er maar een vingerhoedje aan uitkeringen uit.
 20. Vorig jaar is er meer premie in het PF vervoer gestort dan er aan pensioen is uitgekeerd, dus de uitkeringen zouden makkelijk omhoog kunnen zeker met de enorme reserves die er zijn.
 21. 561/2006 is leidend Onderbroken door andere activiteit, dus op/afrijden telt niet als rust. In de Nederlandse vertaling is iets vergeten, die andere activiteiten mogen totaal niet meer dan één uur duren. Zoals het er staat kan het ook uitgelegd worden dat beide andere activiteiten afzonderlijk een uur mogen duren.
 22. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  Kenteken klopt wel, bijzonder transport 😉
 23. Mijn vader heeft aan de Pakang Baroe spoorweg gewerkt, dat was geen prettige werkomgeving. Hij was er bijna aan onderdoor gegaan, alleen door dat een verpleegster met hem te doen had heeft hij het overleefd. Weet wel dat hij er in de jaren '70 moeite mee had toen Hirohito naar Nederland kwam, uit zijn naam zijn er het kamp verschrikkelijke dingen gebeurd.
 24. Denk je een keer goed bezig te zijn voor het milieu is het weeeer niet goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden