DAFne

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  238
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DAFne

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten
  https://europa.eu/european-union/documents-publications_nl

Recente profielbezoeken

3971 profielweergaven
 1. Proest.. verwijt slachtofferrol, sluit af als slachtoffer. Nogmaals Krol.
 2. BRON http://joostniemoller.nl/ Salman Abedi was weer een product van open grenzen Door Joost Niemöller Het was precies als bij Anis Amri die met een truck ploegde door een kerstmarkt in Berlijn. Kwam uit Tunesië als ‘asielzoeker’ met een bootje. De truck kwam uit Polen. Amri werd uiteraard bij de grens niet gecontroleerd. Na zijn aanslag stapte hij op een bus, ging, met een wapen, probleemloos door Nederland en Frankrijk en werd tenslotte door puur toeval aangehouden en doodgeschoten door politie in Milaan. Hij had veertien nationaliteiten, en stond weliswaar op lijsten van de politie (hij verkeerde in salafistische kringen) maar hij werd nooit vast gezet. Ondanks het stempel ‘gevaarlijk.’ Informatie die binnen de politie overigens niet breed werd gedeeld. Amri werd verklaard tot ‘lone wolf’ Lees verder bij de Bron http://joostniemoller.nl/2017/05/salman-abedi-was-weer-product-open-grenzen/
 3. Repost, repost.. toch een klassieker.. Voor ons de mannen die de olie van de maatschappij vertegenwoordigen, de mannen met de mooiste baan.
 4. Stemming maken... Zo gaat momenteel het verhaal rond dat elke 9 dagen er een aanslag wordt voorkomen in Europa! Toch lang niet duidelijk waar deze cijfers nou vandaan komen, en blijft deze gedachte best eng. Aanslagen die we uitgevoerd zien worden zijn mij al te veel. Maar kop op, op naar de volgende aanslag.
 5. Alles begint met vergelijken en hierdoor je beeld van de wereld om ons heen bijstellen. Misschien doe ik dit al even en heb tegenwoordig echt de grootste moeite met hun berichtgeving, voorbeeld. Gisteravond een geanimeerde gesprek over Rutte en Pechtold op het terras. Zoek het eens op en bedenk hoe het tegenovergestelde geluid zou klinken. Hoe meer ik vergelijk via de verschillende kanalen hoe tja......... bozer en ontzetter ik word. In Nederland, Follow the Money of de Correspondent, klinkt allemaal zoveel logischer Merk het ook oprecht aan mijn hersenen dat bij vele reguliere media ik er hoofdpijn van krijg en bij de onafhankelijke media de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Voor mijn hersenen voelt dit als oplossend denken en werken en niet een vorm van meer frustatie.
 6. Zolang de Hollander niet beseft dat er maar hoogstens tien volksvertegenwoordigers in de eerste en tweede kamer zitten zullen de partijvertegenwoordigers gewoon verder gaan met dit EU beleid. Ik zelf ben oprecht bang voor alle vormen van onderdrukking (tot zwijgen brengen) van onafhankelijke journalisten. Niet mijn man maar we hadden het al even over een volksvertegenwoordiger Pieter Omtzigt. Hij spreekt ernstig met meel in zijn mond op bepaalde momenten en toch de inzichten die hij vermeld.... je schrikt je kapot hoe onze wereld draait. Stop met die nieuwsuur onzin, luister naar nuchtere mensen. https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw/videos Op het chauffeursforum kun je natuurlijk ook Leeuw zijn teksten lezen.
 7. Mooie beelden. De spreekwoordelijke kanarie in de kolenmijn, schreeuwt alweer wat jaren.
 8. Weinig is er geleerd, betreurt is er des te meer. En je kan het ook bijna niemand kwalijk nemen, wij de bevolking stemmen en kunnen hiermee bijsturen "zou je denken". Zolang de vrije media op de achterste banken zit en niet gehoord of begrepen wordt gaat het gewoon verder met de immigratie. In de meeste Afrikaanse landen struikelen de lokale bewoners vanaf hun kinderjaren tot het einde over de uithangborden van Westerse hulpverlening bedrijven en krijgen ze op school westers georiënteerd onderwijs. En daarbij vreten wij het westen deze landen financieel leeg om zo de betreffende Afrikaanse landen de mogelijkheid te ontnemen zelf op te staan en zich te ontwikkelen. Leeuw beschrijft over het opruimen van de Jungle Calais, dit is ook 1 van de problemen! Overheden doen alleen aan symptoon bestrijding waar het te erg word en lokale burger het niet meer neemt. De oorzaken word niet over gesproken.
 9. Help !! Dit was een citaat van Forum voor Democratie, FvD. Ik vergat daar bron vermelding in het betreffende Topic, SORRY! Verder wat Diklin schrijft en laten we hopen dat deze chauffeur weer helemaal de oude kan worden in de toekomst.
 10. Hoop ook en besef dat het echt niet gaat gebeuren. Per decennia word het alleen maar erger. Verdien model van "" onze "" EU.
 11. MOOI VOLK !
 12. prisoner of the highway