DAFne

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  238
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DAFne

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten
  https://europa.eu/european-union/documents-publications_nl

Recente profielbezoeken

4311 profielweergaven
 1. STAU, STAU, STAU !! IMMER IM STAU !! queue, file, bouchon, donder een eind op met zijn allen. Vandaag heb ik het druk MOVE YOUR ASS !!
 2. Alleen maar arbeidsmigranten uit Holland gezien op hun kaai !! Ondersteboven is het daar allemaal rood, wit met de blauwe lucht erboven. En wat ik ervan denk, die Zeeman over land gaat het helemaal maken daar in France.
 3. Hoho relax het is zondagmiddag, tijd voor wat zachtere chauffeurs emotie. Hard werken, je gezin, effe iets zachter. Ga maar vast slapen, papa rijd voor centjes.. 0:30 mag ik de deur weer uit, weer maandagmorgen.
 4. Stop het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee! Lees en teken de petitie http://klapuitdeschool.nl/
 5. London 3-6-2017 I don't mind at all, on to the next one.
 6. Brussel, EU, van wie heeft Kim Jong-un het budget voor zijn rakettesten? http://www.volkskrant.nl/buitenland/noord-korea-verdient-dik-aan-dwangarbeiders-in-eu-brussel-onderneemt-niets~a4497563/ Daarom PVV
 7. PVDA, Asscher mogen misschien sterkere en nettere bewoording gebruiken. Ze blijven voor open grenzen strijden wat enkel leid tot het verder onder druk zetten van onze verzorgingsstaat en onze arbeid gelijkstellen aan EU waarde. Tevens brengen ze steeds meer Nederlandse arbeiders naar EU waarde en ons land vult zich met Nederlandse Moderne Slaven in de bijstand. Saillant detail: Op de dag van de arbeid bracht Asscher naar buiten hiertegen te willen gaan optreden..... eigen PVDA beleid ! http://www.opiniestukken.nl/opiniestukken/artikel/1322/PvdA-op-weg-naar-de-verkiezingen-dwangarbeid-in-bijstand-moet-en-zal
 8. Uitnodigen dat is wat U moet doen. Dan heeft U lef, als U dat niet doet voorzitter...Ik kan het niet laten, dan is dit opnieuw een groot nepparlement!
 9. Proest.. verwijt slachtofferrol, sluit af als slachtoffer. Nogmaals Krol.
 10. BRON http://joostniemoller.nl/ Salman Abedi was weer een product van open grenzen Door Joost Niemöller Het was precies als bij Anis Amri die met een truck ploegde door een kerstmarkt in Berlijn. Kwam uit Tunesië als ‘asielzoeker’ met een bootje. De truck kwam uit Polen. Amri werd uiteraard bij de grens niet gecontroleerd. Na zijn aanslag stapte hij op een bus, ging, met een wapen, probleemloos door Nederland en Frankrijk en werd tenslotte door puur toeval aangehouden en doodgeschoten door politie in Milaan. Hij had veertien nationaliteiten, en stond weliswaar op lijsten van de politie (hij verkeerde in salafistische kringen) maar hij werd nooit vast gezet. Ondanks het stempel ‘gevaarlijk.’ Informatie die binnen de politie overigens niet breed werd gedeeld. Amri werd verklaard tot ‘lone wolf’ Lees verder bij de Bron http://joostniemoller.nl/2017/05/salman-abedi-was-weer-product-open-grenzen/
 11. Repost, repost.. toch een klassieker.. Voor ons de mannen die de olie van de maatschappij vertegenwoordigen, de mannen met de mooiste baan.
 12. Stemming maken... Zo gaat momenteel het verhaal rond dat elke 9 dagen er een aanslag wordt voorkomen in Europa! Toch lang niet duidelijk waar deze cijfers nou vandaan komen, en blijft deze gedachte best eng. Aanslagen die we uitgevoerd zien worden zijn mij al te veel. Maar kop op, op naar de volgende aanslag.
 13. Alles begint met vergelijken en hierdoor je beeld van de wereld om ons heen bijstellen. Misschien doe ik dit al even en heb tegenwoordig echt de grootste moeite met hun berichtgeving, voorbeeld. Gisteravond een geanimeerde gesprek over Rutte en Pechtold op het terras. Zoek het eens op en bedenk hoe het tegenovergestelde geluid zou klinken. Hoe meer ik vergelijk via de verschillende kanalen hoe tja......... bozer en ontzetter ik word. In Nederland, Follow the Money of de Correspondent, klinkt allemaal zoveel logischer Merk het ook oprecht aan mijn hersenen dat bij vele reguliere media ik er hoofdpijn van krijg en bij de onafhankelijke media de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Voor mijn hersenen voelt dit als oplossend denken en werken en niet een vorm van meer frustatie.