Spring naar bijdragen

jarnos

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over jarnos

  • Verjaardag 28 mei

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Amersfoort

Converted

  • Locatie
    Amersfoort
  • Interests
    Schietsport,modelbouw.
  • Beroep
    Aanstormend chauffeur ;-)

jarnos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik bedoel dat ik dat krijg, we hebben een eigen cao en doen alleen eigen vervoer.... Voor Zaterdagwerk krijgen we ook 0 toeslag Zondag is 175% maar dat zijn dan maar weer 2 routes die rijden, vroegtoeslag is 130%. Gemiddeld werken we zo'n 45u pw waarvan een gedeelte elke tweede maand uitbetaald wordt, of je krijgt tvt... (transport cao is zo broert nog niet )
  2. 1 om 1.... eigen cao/ eigen vervoer...
  3. Goed bootje! Ik hoop ooit in de toekomst nog eens....... Veel plezier deze zomer!
  4. jarnos

    De keuze van KEVINvB

    Gefeliciteerd man, goed bezig!
  5. Van de week een polaroid gescoord bij de v&d voor.....jawel; € 7,29 !
  6. Ik had precies hetzelfde! Ook manager geweest en jaren aan het twijfelen geweest om te gaan rijden... Ben inmiddels 36 en sinds 1 juli in dienst als stuurvasthouder in de distributie... Wekkertje gaat meestal om 03;15 en zo rond 15;00 klok ik weer uit. Tot nu toe maar van één ding dikke spijt gehad, en dat is dat ik dit niet tien jaar eerder gedaan heb! Ik zou zeggen gewoon doorzetten, met alles en overal os wel wat maar waar een wil is, is een weg en als je bereid bent om aan te pakken en jezelf te bewijzen moet het uiteindelijk goed komen!
  7. jarnos

    Van UZB naar contract

    Dan las je sollicitatiebrief vast lekkerder weg dan je bovenstaand berichtje ;-) Gefeliciteerd!
  8. Ik rijdt ook nog maar een maand, en dus heb ook een nieuwe kaart...Bij mij gaf ie de eerste dagen ook regelmatig kaart defect aan. ik heb hem uit laten lezen bij de plannert, daar was niets bijzonders te zien. Volgende dag kreeg ik weer melding defect, Kiwa gebeld en een melding gemaakt, die hebben eea opgestuurd maar sindsdien doet hij het goed. (Gelukkig VOORdat ik de boel teruggestuurd heb, misschien nieuwigheid?) Laat hem anders ook eens uitlezen? Ik werk met een VDO... Sochtends als ik begin druk ik gewoon door op ok (rust toevoegen etc)
  9. Zou hij wel netjes een briefje hebben achtergelaten ?!
  10. jarnos

    bedrijfskleding

    Ik ook niet, eerder een droogtrommel.....
  11. Gefeliciteerd met je aanstaande vaderschap alvast, en succes met het vinden van een nieuwe, passende baan!!!
  12. jarnos

    Druk, druk, druk.

    Zo dan! Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Alle geluk gewenst op alle vlakken......
  13. jarnos

    Werk gevonden!

    Dank allemaal! Ik had voor mijzelf de datum 1 juli gesteld om in ieder geval iets met m'n vers behaald rijbewijs te doen. Na vele brieven en mailtjes heb ik maar eens een iets "brutalere" brief verstuurd en dat heeft dus perfect uitgepakt! Deze werkgever bied mij een mogelijkheid om van baan te wisselen en die zal ik ook dus met drie handen aangrijpen ;-) Vroeg opstaan heb ik geen problemen mee, gewoon omschakelen en op tijd m'n nest in.... (maar dat zal ook geen probleem zijn als je er bijvoorbeeld om 02:00 uit was) Ze weten dat ik nieuw ben in het vak, en zullen mij dus goed begeleiden en inwerken. Ben nu een beetje topografie aan het leren, wat bedroevend slecht blijkt te zijn..... ( heb dus nooit op de weg gezeten, en leef verder met tomtom ;-) , wil nu iig wel de "basis" leren, zal altijd weer bij je terugkomen denk ik dan maar...) Ik heb er zin an!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden