Spring naar bijdragen

pinodetrucker

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  79
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over pinodetrucker

 • Verjaardag 17-10-1950

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

pinodetrucker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. :angel: Sorry ... maar beter laat dan nooit!!!! Alsnog hartelijk gefeliciteerd uit het brabantse Heeze.
 2. pinodetrucker

  Jaaaaaaaaaaaaaaa

  :pSorry,een dag te laat.... Maar alsnog proficiat met je 19e verjaardag. Groeten uit Heeze Ria
 3. pinodetrucker

  Heel even dan

  welkom op het forum en have fun vanuit de parel van Brabant.
 4. welkom Jantine en have fun vanuit de parel van Brabant!
 5. pinodetrucker

  Grote smurf opa

  vanuit de parel van brabant willen wij jullie hartelijk feliciteren met jullie kleinzoon.:banaan: Ria en Alexandro
 6. pinodetrucker

  Hiep hiep hoera

  :banaan: Hartelijk gefeliciteerd vanuit het zuiden des lands
 7. pinodetrucker

  even voorstellen

  welkom op het forum en have fun!:tu:
 8. pinodetrucker

  Matthieu jarig

  matthieu..beetje te laat maar vanuit het brabantse alsnog gefeliciteerd! :tu::tu::tu:
 9. Een man gaat naar de huisdokter omdat hij een uitsteeksel krijgt op zijn voorhoofd. De huisdokter bekijkt hem aandachtig en zegt: "Dit komt héél zelden voor, maar er ontwikkelt zich een tweede penis op je voorhoofd. Ik raad je aan om veel te lezen." Thuis vertelt de man wat de huisdokter gezegd heeft aan zijn vrouw, die zegt: "Wat is dat voor onzin, en waarom zou je veel moeten lezen tegen deze kwaal?" De man wil een tweede opinie en gaat naar de spoedafdeling van het ziekenhuis. De arts van wacht onderzoekt hem en zegt: "Dit heb ik nog nooit gezien, maar ik heb er al wel over gelezen. Je ontwikkelt een tweede penis op je voorhoofd, dat komt maar voor bij 1 op de 5.000.000 mannen." De man vraagt of er iets aan te doen is en de arts zegt: "Voor zover ik weet niet, maar begin vooral véél te lezen." De man laat het daar niet bij en gaat naar een universitair ziekenhuis. De specialist onderzoekt hem, neemt scans enz. Nadien zegt hij tegen hem: "Dit is zeer uitzonderlijk, maar je ontwikkelt een tweede penis. Je moet onmiddellijk beginnen met zoveel mogelijk te lezen!" Wanhopig roept de man: "Maar waarom moet ik perse zoveel beginnen lezen?" Waarop de specialist antwoordt: "Doe het nu het nog kan, want binnenkort zullen je ballen voor je ogen gaan hangen."
 10. Een knappe blondine uit New York reed met haar auto door een verlaten gebied in Texas toen de brandstof opraakte. Een Indiaan op een paard kwam langsrijden en vroeg of hij haar mee kon nemen naar het eerst volgende dorp. De blondine klom bij de Indiaan achter op het paard en ze reden weg. De rit verliep voorspoedig afgezien van het feit dat de Indiaan iedere vijf minuten een enorme kreet slaakte die weerkaatste in de omringende bergen. Toen ze in het dorp aankwamen zette de Indiaan de vrouw af bij een tankstation. Hij slaakte nog een luide kreet en reed weg. 'Wat hebt u met die Indiaan gedaan dat hij zo opgewonden is', vroeg de pompbediende. 'Niets', zei de blonde vrouw, 'ik sprong achter hem op het paard, sloeg mijn armen om hem heen, en hield me vast aan de zadelknop. 'Mevrouw,' zei de pompbediende, 'Indianen rijden zonder zadel.
 11. Gefeliciteerd vanuit de parel van brabant
 12. Kom al een tijdje heel weinig op het cf ,maar nu wil ik toch even reageren. Ik zelf ben met alle betrokken partijen bevriend en wil dit graag zo houden. Dit heb ik persoonlijk met Frank en Kitty besproken en zij begrijpen mijn beweegreden en blijven gelukkig toch mijn vrienden. Dat Feddy reageert zoals hij doet kan ik best begrijpen gezien de situatie. Ik vond en vind het nog steeds jammer dat de truckrun niet doorging omdat het toch de pinodetrucker run zou zijn. Een eerbetoon aan de man die in hart en nieren chauffeur was en waar we veel te vroeg afscheid van moesten nemen. Bij deze dan ook dank aan allen die er zoveel tijd en energie in hebben gestoken. hiier wil ik het bij laten.
 13. pinodetrucker

  ria is jarig

  Harstikke bedankt voor alle felicitatie`s! :tu:
 14. Ben het 100% eens met bovenstaande en zit ook niet meer zoveel op het forum,maar zeg mijn account niet op in de hoop dat de saamhorigheid en gezelligheid van pakweg 1 jaar geleden ooit weer terugkomt! En Bert,jammer dat je weg bent en misschien zien we je ooit weer terug op het forum. Ria
 15. zeker weten Frankie. Nog harstikke bedankt voor de gastvrijheid en dat jullie Alex zo`n goed gevoel gaven (hij voelde zich erg welkom). volgende keer bij ons? grt.Ria en Alex.:tu:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden