Spring naar bijdragen

glenndidam

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over glenndidam

  • Verjaardag 08-04-1991

Converted

  • Locatie
    Didam
  • Beroep
    voorlopig bijrijder-> straks chauffeur!

glenndidam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. over roken.. ik moet als bijrijder mee op 2daagse ritten, meubels particulier afleveren. De betreffende chauffeur dampt ook als een schoorsteen, niet te harden. Als ik savonds thuis kom en aan mn slaapzaak ruik ga ik zowat over m'n nek. Dan helpen die 5 wunderbaums niet echt meer.
  2. glenndidam

    Slopen doe je zo

    haha hoorde het op de radio, dat worden idd fijne feestdagen !!
  3. Hallo! Zaterdag 19 november is er bij CosmoTrucks in Doetinchem een gehaktballendag! Speciaal een dag voor chauffeurs, waar vanalles te zien en te doen is. Dus mocht je je vervelen en je woont in de buurt dan is het wel de moeite om even te gaan kijken. 19 november 10.00-16.00 Cosmo Trucks Roerstraat 1 7005 bs Doetinchem
  4. Ik heb afgelopen zomer bij de Gemeente Zevenaar als vuilnisman gewerkt, maar daar zaten ze altijd met 2 chauffeurs op 1 auto.. op die manier hadden ze volgens een of andere vaage reden geen tacho verplichtingen, en het feit dat ze maar van half 8 tot kwart over 4 werken had er ook mee te maken. het in en uitklok systeem was een goed registratie systeem schijnbaar..
  5. Kijk, weer een fabeltje de wereld uit! Want ik las pas geleden inderdaad bij startpeople min. leeftijd 21. Dus daar gaat de verwarring al!
  6. glenndidam

    Q Buzz tegen auto

    Illegale kunst op straat!
  7. Dat is inderdaad lekker rustig Dretje! En is het niet zo dat je voor buschauffeur 21+ moet zijn? Ik las laatst ook al verhalen dat ze die leeftijd wouden terugbrengen naar 19+ ivm een tekort aan buschauffeurs? het is beste is gewoon naar een uzb gaan, die hebben altijd wel opleidingen etc.
  8. Haha dit zijn meer taferelen voor een carnavalsgroep, zo reden wij vorig november door Nijmegen ver het keizerkarelplein; 3.50 breedt, 22 meter lang + 4.5 meter trekker! wahoe, en een zwaailampje op de volgauto. Maar om nou zo vanaf Frankrijk even hier op aan te tuffen met het idee we zien het wel, vind k wel een aparte instelling.
  9. Ik weet wel dat we bij mijn vorige baas met 1000liter tanks, vast op een asje voor achter de auto, probleemloos rond mochten rijden. Zal er uiteraard ook onder vallen. Maar die adr punten etc. blijft voor mij maar een vaag iets
  10. Nee hoor, je kan gewoon vanaf je 18e beginnen als je wilt. En ik mag aannemen dat je aan 10.000 genoeg hebt anders doe je iets niet goed haha! succes ermee
  11. Omg. Arnhem? Ik woon zelf in didam maar werk in de meubelbusiness bij Jos Dusseldorp in Lichtenvoorde, en rijden ook voor de grote winkelketen in Duiven. Weet niet wat je wilt, maar in Arnhem en Duiven etc zitten genoeg transportbedrijven waar je een kans van slagen hebt! iig succes met afrijden
  12. Gave ambities! Hoop echt voor je dat je daar halfweg 2012 naar toe kan! En over dat school verhaal, klopt als een bus, doe de opleiding nu en hebben ons met 5 man van de 20 voor december ingeschreven voor de CCV examens. Het gros zei; ach ik zit wel goed op de loods of als bijrijder, mijn tijd komt wel. De leraar vroeg aan het begin van het jaar waarom we ervoor kozen: Had geen zin in wat anders was ook 75 procent van de reacties. Ze vonden het gek dat de overige 5, inmiddels wel een leuk groepje zo, vrachtwagens geweldig vonden en er razend veel zin in hebben om de weg op te gaan. Zelf hoop ik in de toekomst op ierland te rijden, liggen mn roots. maar dat terzijde. Succes met de papierwinkel voor canada!
  13. glenndidam

    Planning

    Ik weet het ook van te voren wel.. na 5 uur bellen en dan krijg je het meteen te horen! Wij hebben nog geen boordcomputers e.d
  14. Ik doe ook die opleiding via school, via startpeople. Wist ik eerst ook niet maar die tip kreeg ik met aanmelden boven VTL. ze zitten in de school(lijnen zijn kort) je krijgt elke stuiver terugbetaald. En een hoop cursussen waarvan ik zeg he daar heb je wat aan. BHV, Heftruck, ADR, Koelvervoer. En de theorie word duidelijk uitgelegd. Nu ben ik in September begonnen en kan ik in December pas op voor theorie, maar dit was puur omdat ze al examenplaatsen hadden in gekocht en niet gewijzigd kon worden blablabla. Maar tot nu toe heb ik niks te klagen over de opleiding via school, natuurlijk krijg je een hoop flauwekul erbij zoals nederlands en burgerschap maar dat moet je dan maar op de koop toe nemen vind ik.
  15. glenndidam

    hallo

    Dankjewel Trucker Johan, er zijn hier zoveel onderwerpen en handige tips te lezen dat ik zeker nog een hoop kan leren hier!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden