Spring naar bijdragen

cummins

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  307
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

cummins's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

 1. Ja joh het is de schuld van Zwarte piet nou goed.?
 2. Mompelt iets van andere cultuur en gewoontes.. Ooit russen meegemaakt op vakantie.?
 3. cummins

  Herman?

  Stel je voor dat de waarheid boven water komt, dan word het echte gezicht van Freddy zichtbaar. En dat willen we niet natuurlijk, lekker die put dichthouden..
 4. cummins

  Herman?

  Jij bent nu al de 3e die hetzelfde grapje maakt.. Pfffffff
 5. Of gewoon zorgen dat je kenteken niet te zien is aan de voorkant.. In duitsland that is... Hoe je dat doet zoeken jullie zelf maar uit, maar het heeft mij menig eurootje bespaard bij onze oosterburen..
 6. Zozo swissliner, helemaal een account aangemaakt om dit te melden.? Mischien ben jij meneertje kramer zelf wel.?
 7. Ik heb deze zin nu al 10 keer teruggelezen maar ik kan er niks van maken..
 8. cummins

  oldenburger peize

  Nou zal ik ook even duit in het zakje doen.....? ik kwam gisternacht zo'n megalappen trailer van hun tegen in puttgarden.. Maar jullie hebben het net van mij he..! Heb niet gevraagd wat ze er mee reden, had er geen tijd voor...
 9. cummins

  wie kent deze man

  Dus jij denkt dat je in zijn ferrari mag rijden.? droom lekker verder.. Maar om speculaties voor te zijn, je krijgt gewoon je salaris en de uren die je werkt. het is een aparte werkgever die zelf ook rijd.(rijd zelf nog het meest) Voor je begint worden duidelijke afspraken gemaakt over hoe er gewerkt word, daar ben je dus zelf bij..!! Als je het daar niet mee eens bent hoef je niet bij paul te gaan werken. Je rijd groente/fruit bij dijco oftewel the greenery. De meeste weten hier wel wat dat inhoud.! Je krijgt een knappe goed onderhouden volvo onder je kont en de auto's zijn allemaal hetzelfde uitgerust. Mocht je nog meer willen weten dan kun je een PB sturen, ik werk al 3 jaar met volle tevredenheid bij deze kleine ondernemer..
 10. M25 crash: Two lorry drivers arrested after motorist killed in horror crash | Mail Online Even kijken of het lukt om de link hier te plaatsen..
 11. Er is toch een aparte afdeling voor ongelukken met foto's? En ik heb de foto's gezien het zag er toch ernstig uit van boven..
 12. En dit is transportnieuws omdat....?
 13. cummins

  Kettingbotsing duitsland

  Was eigenlijk een uitzendkracht.. Dat maakt het NIET minder erg natuurlijk..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden