Spring naar bijdragen

nelis1971

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  78
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over nelis1971

 • Verjaardag 16-09-1971

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

nelis1971's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. vandaag ook weer.............. kon vanmorgen lekker doortuffen en hoe later op dag hoe meer dagjesvolk er op de snelweg zat. zaten meer PERSONENAUTOS op de weg dan VRACHTWAGENS.. Wie veroorzaken er dus files!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maar ja dat wordt niet gezien door onze grote heren en dames in Den Haag want die zitten lekker met hun luie ballen of luie poes ergens op wintersport.
 2. geloof dat als je lid bent van FNV er automatisch rechtsbijstand bijzit....
 3. heb even een top 3 gemaakt.... *invoegen tijdens files *"collegas" die het leuk vinden om waar je niet in mag halen STREEP 80 gaan rijden. *inhaalverbod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 4. ik heb een riotgun... 2x pompen dan dan gaat ie afbiertjeLOL
 5. Ik wilde mijn eigen er eigenlijk helemaal niet meer mee bemoeien en reageren maar bij dit topic kan ik het dus echt niet laten.... ik heb veel respect voor degenen die NU chauffeur WILLEN worden want je moet echt sterk in je schoenen staan en veel geven en nemen.... Maar zoals jij je opstelt hier zul je het echt niet gaan redden!!!!!!!!!!!! Je kan overal wel dwars tegen in gaan maar dat gaat je op den duur tegenspelen. Iedere chauffeur is blij met goede adviezen of hulp van COLLEGA's!!!!!!!!! En een praatje tijdens het wachten is natuurlijk ook altijd wel gezellig en dat kun je straks wel op je buik schrijven.. Je zit tenslotte veel alleen in je cabine en dan is een beetje sociale contacten goud waard!!!!!!!!!! Je kan nu wel gaan roepen,schijt aan,vindt ik helemaal niet erg maar durf te wedden dat in je achterhoofd het toch zeer doet als je genegeerd wordt..
 6. nelis1971

  Goede Zaak

  Dit slaat nog kant nog wal....... Durf mijn handen voor in het vuur te steken dat het niet aan de bond ligt, veel chauffeurs hebben een grote bek maar een klein hartje en als puntje bij paaltje komt dan haakt het merendeel af.
 7. nelis1971

  Goede Zaak

  Dat is al jaren zo.... Grote bekken maar als puntje bij paaltje komt laten we het massaal afweten omdat we bang zijn..........................................................................
 8. Begrijp het niet,tijdje geleden was er op het nieuws dat er steeds minder doden in het verkeer vallen omtrent de dode hoek en dat het toch resultaat had. Maar ja we lopen weer tegen het einde van het jaar en ze moeten weer wat verzinnen voor volgend jaar.
 9. nelis1971

  Fotosoep contest..

  zat mijn eigen vandaag te vervelen omdat ik 3 vrije dagen voordat ik bij de nieuwe baas begin. maak er nog een paar speciaal voor het cf.... hier 2 voorbeelden in ieder geval die niks met het cf te maken hebben.
 10. Denk dat die gasten in de bouw net zoveel uren draaien als wij. Pak nu een stukadoor,mag volgens zijn cao tot 2 uur smiddags werken,wat denk wat die gaan doen na 2 uur smiddags,ze vliegen als gekken naar hun beunkarwij en werken daar tot savonds een uurtje of 9 savonds. Maar de chauffeurs zijn altijd de pineut geweest omdat wij iedere dag op de WEG zitten en aangezien dat het op de WEG drukker is dan op de bouw of waar dan ook vallen we gewoon op en zijn we sitting ducks. Schijt aan die 48 urige werkweek want ze nemen gewoon het brood uit je mond.
 11. volgens mij is het dan kassa!!!!!!!!!! je schijf behoort ingevuld te zijn met al jouw gegevens omdat jij degene bent die er op dat moment op rijdt. Dus jouw voorgangers moeten de schijf ook geheel invullen en dan achterlaten in de auto. Nu rijdt je met een blanco schijf en kan dit men zien als grote fraude omdat JIJ mischien over je uren zou kunnen zitten. Men kan namelijk nu niet meer zien wie er voor JOU op die auto gezeten heeft. Zou iig het risico niet meer nemen voordat je dadelijk de sjaak bent.
 12. nelis1971

  Mobielinternet

  Kan heel goed begrijpen dat je kwaad bent omdat ze de beloofde diensten niet leveren. Tip van mijn kant!!!!!! Ga naar speedtest,doe een paar keer deze week een test,sla deze op,kopieer de tests naar je thuispc,print deze uit en stuur ze op naar telfort. Zo kun je namelijk aantonen dat ze de beloofde snelheid niet kunnen leveren,weet zeker dat je dan sterk staat omdat je het zwart op wit hebt. Ben benieuwd hoe ze dan gaan reageren!!!!!!
 13. nelis1971

  Mobielinternet

  Maar kun je dat dan niet lezen voor je tekent,je ziet tenslotte het contract voor je het tekent,of teken je klakkeloos.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden