Spring naar bijdragen

Dn Beef

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    185
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Biografie
    pijpen truckert
  • Locatie
    Zuilichem
  • Beroep
    Truckert

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Dn Beef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Lekker hoor DUKE, die "chauffeur" kan misschien niet rijden maar hij slaapt vannacht ook niet!! Off topic ( wat een schijt reac ties hier tegenwoordig)
  2. Alle auto's van bram staan op NL kentekens, de zoon van Bram was planner (oid) bij Wim Bosman en zit nu bij zijn vader op kantoor en zodoende rijden die voor BVT! BVT heeft alleen NL chauffeurs in dienst naar mijn weten! En ze rijden in de Friet, geen klanten werk alleen van de fabriek naar de koelhuizen!! En in de kaas en het zwoerd zie je helemaal geen platkop, de kaastrailers zijn dubbeldekkers en de zwoerdtrailers zit een systeem in om het zwoerd los in de trailer te kiepen! Die trailers kunnen kapot hahaha!!
  3. Op de 2de foto kun je de kettingen op het motorblok zien liggen, dus het zal wel vast gezeten hebben om te rijden, maar met zo'n klapper komen er verschrikkelijke krachten vrij!! Maar dat blijft gissen!
  4. Dit zal toch niet Gerrit Piel zijn hoop ik?? Het is wel zo'n zelfde auto!! Het is een gruwelijke ravage!! Sterkte voor de chauffeur! Nieuws
  5. Dn Beef

    Collega dood in mijn armen

    Heftig, sterkte en RIP voor je collega!! Maar bedoelde je niet aorta??
  6. Bekende Volvo voor Haegens - Truckstar hier de link naar het artikel!! Echt een dikke truck!!
  7. Ik vind het een goed iets van de fnv, laten ze maar uitzoeken wat een chauffeur wil! Ik zelf vind dat het verplicht moet worden op auto's met slaapcabine dat daar standaard een standairco opzit!! En laneguard en afstandsbeveiliging (ik weet de goede naam ff niet) die moeten uit de optie lijst en die moeten standaard op een nieuwe auto! En er rijden er nog zonder koelkast, dat moeten ze vandaag nog verbieden! En zoals met die warme dagen gebeuren er zowiezo meer ongevallen , en als we die met simpele oplossingen en relatief goedkope aanpassingen kunnen reduceren naar een aanvaardbaar niveau!! Dan hebben we al heel wat gewonnen!! Laat al die spullen nu eens 10.000 euro meer kosten op een nieuwe auto en de ongevallen nemen met 20% af!! Dan is het win win , voor de chauffeur en voor het letsel/ schade van anderen en de betrokkenen!!
  8. De mooiste die ik tot nu toe gezien heb!!
  9. Dn Beef

    Biertruck vastgereden

    Weet je wel wat daar allemaal te zien is??? Ik had waarschijnlijk op zn kop op het strand gelegen!
  10. Dn Beef

    Hotel/restaurant Trefpunt

    Is een goede tent , lekker eten en de eigenaren zijn zeer vriendelijk!! De douches zijn een beetje verouderd maar dat weegt niet op tegen de rest en je staat er heerlijk rustig , morgens hoor je alleen vogeltjes!! Ik kom er in ieder geval heel graag!!
  11. Dn Beef

    Frankrijk

    Wat ik me afvraag is er nergens een app van routiers te vinden?? Ik heb al zitten zoeken en heb nu een routierboekje geleend uit 2009 en die is reuze handig!! Maar het is een prachtig land en het rijden daar is geweldig en de routiers zijn super!!!
  12. Heel veel sterkte voor de nabestaande, R.I.P Anja en Dave! En mensen ga je schamen over het gebruik van de gordel, ze komen met dat dom gelul echt niet terug!
  13. Dn Beef

    Beverly.

    Ibo en Jennifer gecondoleerd met dit immense verdriet en heel veel sterkte! groet Teus!!
  14. Ik moest ballast laden van een mammoet kraan, die hadden bij het inrijden geen documenten laten maken dat ze na de hijsklus er weer uit moesten!!! Om 13.00 uur bij de douane en om 21.00 uur alles al geregeld!! Blij dat het ouderwets gelul over is!!
  15. Dn Beef

    Kenteken foto's

    Heel toevallig 2 weken terug op de a42 gemaakt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden