Spring naar bijdragen

_alain_

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1012
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  15

Alles door _alain_ geplaatst

 1. _alain_

  Tomtom expert 6 & mydrive

  Hij kon geen verbinding maken met de server op dit moment. Maar ondertussen is het opgelost, ineens was ik wel verbonden en werkt het dus normaal.
 2. _alain_

  Tomtom expert 6 & mydrive

  Ik heb net een tomtom expert 6 aangeschaft, is verbonden via hotspot (wifi, ik heb een ip adres) van mijn telefoon en Bluetooth thetering. Ik krijg verkeersinfo op het scherm en kan gewoon updaten. Alleen krijg ik steeds een foutmelding als ik probeer te verbinden met mydrive. Ik heb hem ook al eens gereset zonder resultaat. Iemand een idee?
 3. Als het 5g gebuikt wel, dan zou het zelfs magnetisch kunnen zijn.
 4. Als werknemer kies ik er niet voor om onbetaald een dag stil te staan, ik vind dat een werkgevers probleem. Die kan namelijk zijn ritprijs aanpassen aan die dag stilstaan. Gelukkig zit ij bij een Belgische werkgever, en krijgen wij 9h betaald.
 5. Vandaag even met een Belgische collega (ook Essers) gebeld die een mooi rondje bezig is. Dit om te weerleggen dat volgens de stamtafel Belgen bij Essers niet meer doen dan rond de kerk draaien... Genk - Porto - Lissabon - Stockholm - Oslo - Genk Op sommige kaarten is dat inderdaad maar 15 centimeter.
 6. In België hebben we een gezegde; Als mijn tante kloten had dan was het mijn nonkel geweest.
 7. Morgen vertrekken voor een rondje Gotenborg en Oslo.
 8. _alain_

  Voorruit foto's

  Tsja....
 9. Ze zijn bezig met ons te betalen naar hun maatstaven, probleem ook opgelost.
 10. Ikweet niet hoe krachtig de afzonderlijke explosies zijn bij clusterbommen, of dat er een tijdspanne zit tussen elke explosie. Ik heb vroeger geleerd dat artillerie (en/of mortier) aanvallen niet exact op doel moeten zijn tegen infanterie (of mensenmassa's) omdat die zorgen voor een gebiedsdekking waar er constant overdruk en onderdruk gegenereerd word door de afzonderlijke explosies en je dat niet overleeft.
 11. @Murphy shit, ja, zover had ik niet nagedacht....
 12. Dees zijn nog wat gestoorder https://www.facebook.com/reel/438220351437052?fs=e&s=cl
 13. _alain_

  Wist je dat ?

  Ik ben vorige week donderdagavond ziek geworden, leek op een flinke verkoudheid (ik had ook wel een beetje teveel in short en T-shirt rondgelopen). Op zaterdag rond de middag thuisgekomen en was redelijk ellendig, maar nog altijd flink verkouden gevoel en koortsvrij. Een paar uur later lag ik redelijk KO met dik 39 graden koorts. Op dat moment nergens nog zelftesten beschikbaar in de winkels in de buurt. Op zondag is de vrouw dan wat verder naar een winkel gegaan en daar waren er nog wel beschikbaar en ik dus positief testte. Op dit moment heb ik enkel nog last van mijn luchtwegen, en nu ik beter ben kan ik de vrouw gaan verzorgen want die is KO aan het gaan (nog niet positief getest maar dat kan een paar dagen duren) Al bij al toch geen prettige ervaring, en dan ben ik nog blij dat het een zwakkere variant is dan een tijd geleden...
 14. _alain_

  Wist je dat ?

  Ik deze week een week ophokplicht heb. Gisteren positief getest.
 15. _alain_

  Zomaar een week.

  Dat hele spanbanden verhaal is wel de grootste ellende in het ferrytrailer verhaal. Vroeger bij Ewals hadden we daar ook heel vaak problemen mee. De Engelsen die de trailers losten sneden de spanbanden gewoon over, smeten ze op een hoopje en zadelden jou op met de shit.
 16. _alain_

  Wat eten wij vanavond?

  Schnitzel op de roeiboot naar puttgarden.
 17. _alain_

  zonnetje..!!

  Borås
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden