Spring naar bijdragen

Kames Twente

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Kames Twente geplaatst

  1. Cor Schouten is weer aan het werk gegaan , stond er vandaag eentje met een nieuwe Superspace te laden bij Plukon in Goor met een HSF trailer erachter .
  2. Baltus rijdt al weer , 2 weken geleden stond ie met 3 auto,s om te koppelen bij Sand Spedition in Herning . Alle 3 auto,s in de kleuren van Sand Spedition . Volgens die man op de loods in DK had Baltus 20 auto,s in de kleuren van Sand en had hij niet gehoord dat Baltus failliet was .
  3. Het probleem aanpakken bij de bron hebben ze mij geleerd !!
  4. Daar bij de FNV sporen ze niet , alleen maar bedrijven naar de kloten helpen en als we dan geen werk meer hebben , kunnen we dan onze hand ophouden bij de FNV ? Nee want dan zijn ze niet thuis , denk dat FNV beter de boekhouding in Den Haag kan doorlichten en daar de tent dicht kan doen ! Zijn we er mooi af van dat stelletje tuig en als ze dan daar klaar zijn weet ik nog wel een adresje........ Brussel !! :cool:
  5. Was laatst bij DSV in Waddinxveen , nieuwe oplegger brengen vanaf de Krone . Daar mogen ze ook wel een keer gaan kijken , heb geen Hollandse truck gezien voor 1 van hun opleggers , zijn alleen maar Platkoppen . En dan kom je aan de balie , zegt een snotneus met zijn broek half aan de kont ""dat jullie kunnen rijden voor die prijs". Hij weet zeker niet dat zijn eigen werkgever alle prijzen naar de kloten heeft geholpen . Gewoon sluiten die hele Balletent
  6. Hey Gerard 2910 , druk aan het werk zo te zien.......vakantie ?? Ik wel biertjebiertje, hahahaha
  7. Kames Twente

    de ritten van Johan

    Super verhalen , hoop binnenkort er weer 1 te lezen:ok:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden