Spring naar bijdragen

De Brokkenmaker

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  85
 • Geregistreerd

Over De Brokkenmaker

 • Verjaardag 30-10-1965

Converted

 • Locatie
  Achter het hek
 • Interests
  Vrouwen
 • Beroep
  Brokkenmaker

Recente profielbezoeken

4299 profielweergaven

De Brokkenmaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

118

Waardering in de gemeenschap

 1. Dat ken ik, dan komen er van die bakfietswijven vertellen dat het toch echt de schuld van de werkvloer is. De chefs hebben namelijk het beste met jullie voor. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Een hoop blabla en een evaluatieformuliertje daar blijft het meestal bij. Bij het bedrijf waar ik werk wordt geen cent meer verdient dus de eerste jaren zijn wij daar vanaf. 😁
 2. VEENENDAAL - Voor de rechtbank van Midden-Nederland zijn op woensdag 25 november 2020 Martijn Methorst Logistics BV, Martijn Methorst Holding BV, Juma Logistics BV en JM Rental Fleet BV failliet verklaard. Alle vier de bedrijven zijn gevestigd in Veenendaal. Hele verhaal op Transportonline Ik dacht dat we hier al wat hadden met de naam Methorst, maar dat kan ik niet meer terug vinden. Misschien dat iemand het nog boven water haalt.
 3. Werken er eigenlijk nog Nederlanders daarbinnen??
 4. Turbo 2000, zo heette het bij de opening. Ik werd geweigerd bij de opening. Te jong.... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ik zou die leeftijd wel weer willen hebben.πŸ˜‰πŸ˜‰ Bobs saloon was veel later, dat draaide toen als een tierelier maar toen de toemalige bedrijfsleider er mee stopte begon de aftakeling. Volgens mij is het nu dicht, ik zie er nooit meer iets bewegen.
 5. Mooie foto's van onze regio. Tweede foto rechtsonder zie je de vd Valk langs de A9 bij Akersloot. Derde foto is het industrieterrein bij Uitgeest. Wie nog weet hoe de discotheek heette in het gebouw aan de linkerkant verraad zijn leeftijd. πŸ˜‰ Vierde foto kijkt op de Crommenije bij Krommeniedijk. Boerderij links net boven het water is van twee buurjongens van me, die zijn met de ruilverkaveling de polder ingegaan. Als je het weggetje wat linksonder begint volgt kom je uit op de n203 thv de Krokodil wat je op foto 5 ziet met aan de bovenkant de toren van Wormer en de meelfabriek. Foto 6 zie je Bijna bovenaan de watertoren van Assendelft. Wingtip is van een a359 van Delta. De foto's van de kustlijn zullen ongeveer tussen Castricum en Egmond zijn. Ze komen meestal recht over ons huis. Mooie foto's πŸ‘
 6. De Brokkenmaker

  Schiphol...

  Van de week een paar fotoΒ΄s buiten gemaakt, echt absurd. Normaal is het op deze plek om deze tijd (7 uur) een komen en gaan van toestellen. Ica inkomend en europa uitgaand. Meestal moeten ze op elkaar wachten tot er plek is. Nu slechts 2 machines. De stilte gewoon onwerkelijk. Rondlopen zonder gehoorbescherming. Uitgestorven. Later in de ochtend kwamen er een paar muggen, ik denk van de kls ofzo een paar toutch en goΒ΄s maken. Hadden ze alle ruimte voor.
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden