Spring naar bijdragen

SJW

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  905
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

227 Excellent

Over SJW

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

4696 profielweergaven
 1. SJW

  Mijn naam is haas

  'Al 17 jaar op de vrachtwagen' , daarmee suggereert hij alles te weten. Als ik morgen zijn redenering volg, rijd ik met een halfvolle auto.
 2. Het is ook appels met peren vergelijken. Inderdaad als conducteur heb je ook je vrijheid. Op de auto heb ik nu een andere vrijheid die beter bij mij past. Maar neem nou een kantoorbaan.. daar moet ik weer niet aan denken. Waar een ander voor bedankt interesseert mij niet. Nooit gedaan, zal me ook nooit interesseren. Heb altijd uitstekend contact met de planners. Soms spring ik bij, soms regelen hun ad-hoc wat voor mij. Er is maar weinig interesse voor kennelijk?
 3. Niet zoveel, zelfs Brussel bepaalt waar jij pauze gaat houden. 😃 Misschien is vrijheid niet het juiste woord. Hebben we niet het gevoel dat we door autonomie vrijheid hebben? Je pakt je papieren, je gaat laden en de grote baan op. Af en toe een berichtje via WhatsApp van de planning of via de BC. Verder hoor ik niemand, zie ik niemand en kan ik de route zelf bepalen. Dan de vrijheid die je hebt tijdens je rust. Ik ga vaak wandelen, daarna een pot bier en een hapje. Soms nog een Netflixje en dan slapen. Man, we hebben zat vrijheid maar sommige zijn ziende
 4. Als zij-instromende starter heb ik nog nooit D0 gehad. Het maakt volgens mij ook een verschil of je 18 bent en net je rijbewijs of 30 bent en een gezin hebt. Niks mis mee toch? Voor de rest zijn het allemaal keuzes die men moet maken. Je hoeft geen chauffeur te worden. Je hoeft geen 80 uur per week te werken. Je verdient dan wat minder dus zal je de tering naar de nering moeten zetten. Wordt tandarts, dan verdien je per uur wat een chauffeur per dag verdiend.
 5. Toppunt van bureaucratie.
 6. SJW

  Karel 65

  Karel65, voor mij een legendarische naam. Een transportman in hart en nieren. Integer, een open kijk op alles en nooit te beroerd om je te helpen. Mooi bedrijf met mooie mensen laat hij achter. Veels te vroeg vertrokken. Wereldvent. Van harte sterkte gewenst aan de familie. Tot ziens.
 7. Hallo, Al enige jaren gebruikte ik Chipcard Driver Card software om de gegevens van mij chauffeurskaart te downloaden. Nu krijg ik die software niet meer op mijn nieuwe laptop. Heeft iemand ervaring met andere gratis of goedkope software? Kaartlezer heb ik nog in bezit. Bvd. SJW
 8. Er is proces-verbaal voor opgemaakt. Dus geen boete of veroordeling
 9. Ja, maar tegen het illegaal te werk stellen is proces-verbaal opgemaakt. Nog geen boete of veroordeling. Alleen constatering.
 10. Er zijn boetes opgelegd voor overtredingen rijtijden en niet registreren rij- en rusttijden. Dus niks van doen met de Oostblokkers.
 11. Waarom? Waar staat dat in de wet?
 12. Ja, je kan voor bijvoorbeeld ladingschade aansprakelijk worden gesteld. Op het moment dat je je zelf verhuurt met NIWO vergunning. Dan ben jij de vervoerder met bijbehorende verantwoordelijkheden.
 13. Haha schitterend. En herkenbaar ook nog...😂😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden