Spring naar bijdragen

RickP

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

RickP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Die overname verklaart dan ook waarschijnlijk waarom ik steeds vaker trucks van Wiell op de containerterminal in Venlo zie?
  2. RickP

    Vreemd kenteken

    Bosnië-Herzegovina als ik me niet vergis.
  3. Hmmm... ik hoop dat ze die lui bij Finsterwalde eens goed aanpakken, maar echt nieuw is zoiets natuurlijk niet. Ongeveer hetzelfde flikte ze rond kerst 2011 ook bij mijn vorige werkgever, Ewals Cargo Care in Tegelen/Venlo. Zo'n 50-60 man goed, ervaren en betrouwbaar personeel de deur uit binnen 3 maanden. Het enige verschil is dat ze bij Finsterwalde hun nederlands personeel ontslagen hebben en bij Ewals werden gewoon de contracten niet verlengd. Het idee is echter precies hetzelfde: Nederlanders er uit, Estlanders/Roemenen/Bulgaren/Whatever er in.
  4. Mijne dames en heren, Maandag makkelijk ritje binnenland om als laatste in R'dam compleet te laden voor Waregem. Dinsdag ochtend dan als eerste lossen. Aangezien ik maandag nog genoeg rij-uren heb om tot Waregem te komen zoek ik dus iets waar men 'n beetje fatsoenlijk kan staan en eten daar in de buurt. Uit m'n verleden weet ik dat de parkings langs de snelweg in België nou niet bepaald denderend zijn, dus iemand iets van tips?
  5. Kijk, en dát noemen ze nou "" 'n lokkertje"...
  6. Hmmm.... harder zuigen?! (ik weet het, die was té voorspelbaar...)
  7. Wat knoalster al zegt: die chauffeurskaart zou ik zo snel mogelijk regelen. Zonder die kaart reduceer je je kansen echt drastisch. Ik weet dat het 'n behoorlijke investering is voor sommigen, maar wagens met tachoschijven worden steeds zeldzamer.... Enne... succes morgen bij transmission!
  8. Pfffff..... enough internet for one day.....
  9. RickP

    Het rollende gevaar!!!!

    Als jij op een parkeerplaats staat met een verkeerd geladen oplegger, zul je dat ter plekke op moeten lossen. De politie kan het gene ene moer schelen dat je daar niet de mogelijkheden voor hebt, dus zal je baas idd iets moeten regelen qua pompwagen/heftruck/kraan/whatever er nodig is.
  10. Ik zit zelf ook volop in de sollicitatie activiteiten, helaas (nog) zonder enig resultaat. Iedereen roept wel dat langs gaan beter is, maar ervaring leert me dat je daar niet zo heel veel mee opschiet. Mailen/schrijven of bellen ook niet hoor... En het idee van een open sollicitatie is leuk en aardig, maar je komt (als je al mazzel hebt) op 'n grote hoop en tegen de tijd dat ze iemand nodig hebben zijn ze je al lang weer vergeten. Tot zover het negatieve, ghehe.... Maak een lijst van alle transportbedrijven bij jou in de buurt waar je zou willen werken. Bel ze stuk voor stuk op en vraag of ze toevallig nog 'n goede chauffeur nodig hebben. 99 van de 100 zullen "nee" zeggen. Daarop vraag jij of het dan goed is of 'n keer je CV langs mag komen brengen, voor het geval zich een vacature voor doet. Op die manier wordt je niet klakkeloos weg gestuurd aan de balie van zo'n bedrijf en laat je betere indruk achter. Verder is het handig als je iets van connecties hebt met andere chauffeurs, die horen vaak meer op de werkvloer, in de trand van waar men eventueel chauffeurs zoekt. Vacatures van uitzendbureaus zijn 'n ding apart... ik heb echt al op heeeeeeeel veel uitzendbureaus gereageerd, word uitgenodigd op gesprek alwaar je ingeschreven wordt en waar ze uiterst positief zijn over je kansen. Vervolgens hoor je er niets meer van..... en als je dan belt om te vragen hoe het zit reageren ze heel verbaasd en weten te melden dat de vacature allang ingevuld is. Of ze bellen je 's middags om half 4 op vanwege 'n vacature waar je anderhalve maand geleden op gereageerd hebt, maken een afspraak met je voor de volgende ochtend en bellen vervolgens anderhalf uur later op om te zeggen dat de afspraak niet door gaat omdat de vacature ingevuld is. Of.... naja, laat maar.... uitzendbureaus en ik zullen geen vriendjes worden. Anyway, veel succes met solliciteren! De aanhouder wint!
  11. Hey, ik kwam die vacature inderdaad ook al tegen en vertrouwde het al niet helemaal. Volledig terecht blijkt dus.
  12. RickP

    FTI Nederland BV?

    Hallo luitjes, Op zoek naar vacatures kwam ik zojuist deze firma tegen: FTI Nederland Ze zijn gevestigd in Heijen. Weet hier iemand meer over deze firma? Op internet kan ik er niets over terug vinden en de site zelf vind ik er eerlijk gezegd niet uitzien als zijnde een "echte" site. Er wordt amper informatie gegeven over wie ze zijn, welk materieel en naar welke landen ze naartoe rijden. De gebruikte foto's(welgeteld 2!) lijken me van internet geplukt te zijn. Ik wil graag aan het werk, maar wat moet je hier nou mee?
  13. Hallo luitjes, Ik ben op zoek naar een fulltime baan als chauffeur. Het maakt op zich niet uit of het nationaal of internationaal is. Ik heb geen moeite met overnachtingen maar zou wel graag in het weekend bij vrouw en kinderen zijn. Ik heb jarenlange ervaring als chauffeur en ben in het bezit van alle diploma's. Per 1 november heb ik ook mijn ADR basis diploma en daarmee dan ook het volledige aantal uren voor m'n code 95. Wie weet er in de regio noord/midden limburg iets? (Ik wil er best 'n kratje bier tegenover zetten mocht ik via jouw tip aan het werk komen, ghehe) Alvast bedankt!
  14. Ruud Hagens... daar heb ik idd nog niet aan gedacht. Wat Janssenauto's betreft: ik heb daar anderhalf jaar geleden gesolliciteerd maar daar waren ze niet gecharmeerd van mijn oorbelletjes en tattoo... Desalwelteplus zal ik ook daar es contact mee opnemen (niet geschoten is altijd mis). Bedankt voor de tips!
  15. Heren, bedankt voor jullie reacties! Ik heb al diverse bedrijven op de veiling benaderd, helaas zonder succes. TNT/Post helaas ook geen mogelijkheden. Firma Goes uit de Meern heb ik echter nog niet benaderd, ga ik straks als ik wakker ben meteen doen. Nogmaals: bedankt alvast!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden