Spring naar bijdragen

Guido64

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    Zuid Limburg

Guido64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik had de vacature van VBBG ook al gezien en dacht ook meteen aan Spronk in Beek dus daar maar niet op gereageerd. En ja ik ben inderdaad hopeloos op zoek naar een baan. Mij is niet veel te gek. En als je al meer dan 10 jaar niet meer gereden hebt en weer opnieuw wilt beginnen kun je ook niet al te kieskeurig zijn.
  2. Hier heb ik mijn cv naartoe gezonden zonder ooit een reactie gekregen te hebben. Ook een aantal andere mensen die ik ken hebben erop gereageerd maar geen teken van leven.
  3. Och ja filip hete hij was een vrij jonge gast. Ik was even abuis met iemand anders. Ik ga hem bellen. Als er toestemming is is er dan een KCS chauffeur die me eens paar keer wil meenemen om het werk te leren kennen en de digitale tachograaf eens in de praktijk voor te doen? Iemand anders uit ZL mag natuurlijk ook.
  4. Ik ben hier op gesprek geweest poosje terug bij Frank of Frans hete de pz medewerker geloof ik, hij zou me de dag na het gesprek iets laten weten nadat hij met mentor chauffeur(s) had overlegt. Ik heb niets meer gehoord. Ik denk dat ze liever iemand hebben die kort geleden nog gereden heeft en meteen ingezet kan worden. Ik denk dat ik alle vacatures hier uit de buurt al wel weet en op gereageerd heb. Maar toch bedankt voor het meedenken.
  5. Bedankt! Ik heb zonet het online sollicitatie formulier op de website van Heisterkamp ingevuld en verzonden. Eventuele ontwikkelingen zal ik hier zeker laten weten.
  6. Hallo ondernemers en collega's, Ik ben zo'n 10 jaar geleden gestopt met rijden nadat ik eerst 3 jaar Diepvries winkel distributie heb gedaan in Benelux en Duitsland met bakwagen en oplegger. Terwijl ik dit werk deed heb ik het volledig ADR gehaald en daarna bij een ander bedrijf Internationaal groupage gaan rijden met huif en tautliner oplegger en wipkar. Ik heb toen voornamelijk op Italië gereden maar ook Duitsland Spanje en Frankrijk. Machtig mooi werk vond ik het. Toen het bedrijf waar ik werkte in geld problemen kwam en moest stoppen ben ik een andere droom gaan verwezenlijken namelijk Windows Systeem Beheer. Ik ben de afgelopen jaren dan ook systeem beheerder geweest en doe dit momenteel zelfstandig. Aangezien de opdrachten terug lopen en ik mijn vrouw, die in de zorg werkt, graag wat minder wil laten werken omdat ze steeds meer last krijgt van reuma ben ik weer op zoek naar werk als (Internationaal) chauffeur. Ik keek steeds met weemoed naar collega's die richting zuid rijden. Nu wil ik de stap zetten maar dat lijkt nog niet zo gemakkelijk als je er zo lang uit bent geweest en ook niet meer de jongste bent (47). Ik heb bijvoorbeeld geen praktijk ervaring met een digitale tachograaf. Ik heb wel een digitale bestuurders kaart. En heb me ingelezen in de materie en een virtuele digitale tachograaf op mijn laptop waar ik mee geoefend heb maar dat is toch anders dan in de praktijk lijkt me. Ik ben dus op zoek naar een transport ondernemer die de ruimte/mogelijkheid heeft mij hier even aan te laten wennen of een paar dagen met een collega kan laten meerijden die me dit kan leren of laten zien hoe het in de praktijk in zijn werk gaat. Ook wil ik eventueel vast in het kader van de nascholing de cursus digitale tachograaf doen maar dan zou ik graag uitzicht op een baan hebben. Ik heb een representatief voorkomen rook en drink niet ben flexibel, behulpzaam en betrouwbaar. Als u mij een Pb zend met uw email en/of telefoonnummer zal ik u mijn CV toe zenden en u bellen om een afspraak te maken. Ik houd werk.nl en de website van het mobiliteitscentrum meerdere keren per week in de gaten dus die vacatures ken ik en heb ik meestal al op gereageerd zonder succes. Ik ben in bezit van een goedkoop dieseltje waarmee ik u overal in Nederland kan en wil bezoeken. Vriendelijke groeten, Guido
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden