Doornekamp33

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2025
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Doornekamp33

 • Rang
  Witgoed Prutser
 • Verjaardag 22-11-70

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hier of daar.

Recente profielbezoeken

7933 profielweergaven
 1. Nou, denk dat die er wel een stukje onder staat ook.[emoji12] [emoji12]
 2. Achter een geluidswal. [emoji12] [emoji12]
 3. Dan vergeet je Groot Britannie, Belgie worden toch geen complete trucks gebouwd, alleen assen en cabines.
 4. Tja, die postduif van de FNV is inderdaad traag, we moesten voor vandaag de stembriefjes terug hebben gestuurd dacht ik. Is in ieder geval op het moment hopeloos bij de FNV, smoes, we zijn aan het reorganiseren en verhuizen.
 5. Dus, FNV zorgt voor een betere onderhandelings positie en de CNV en De Unie willen met de eer strijken, lekker collegiaal in deze, ze waren met zijn drieen en wippen er 1 op de finish, zegt wat voor de samenwerking in de toekomst.
 6. En als de FNV'ers het er niet mee eens zijn en dan tot actie overgaan, meen me te herinneren dat er meer FNV leden tot actie bereid waren dan CNV die een beetje afzijdig de boel volgde op de dag in Utrecht.
 7. De VG&L Cao vielen de VG&L'ers onder, de pakket afdeling dus, de zusterbedrijven die overgenomen werden "de later road cargo afdeling" die bleven onder de oude KNV cao vallen, en later nam nedloyd dat over en werd dat ook gescheiden gehouden, je kan in 1 bedrijf onder verschillende CAO's vallen, naar gelang wat er word afgesproken.
 8. Dan zat ik duur gisteren voor 1.45.9 bij de shell.[emoji3] [emoji3]
 9. De druk kwam van de volkenbond, het huidige VN, NL wilde koste wat kost de gebieden behouden en hebben heel wat woede op hun hals gehaald.
 10. Jou pesten[emoji12] [emoji12] of je weer gelegenheid geven om ergens over te zaniken.
 11. Nou nodeju, assesteen en plaatjes, wat een open wonden en gevulde dozen zien we dan zeg, gevaarlijk spul. [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
 12. Tja, de ministeries verdelen de pot, waar dus op de begroting staat dat er een X bedrag aan boetes (laat ik het ook maar zo noemen, zijn transactie voorstellen, betaal je niet dan word het later pas een boete) binnen behoort te komen, en als men dat wat er te weinig binnen komt gaat korten op de begroting van V&J gaat het inderect van hun potje af, maar de inkomsten gaan gewoon naar de pot algemene middelen, net als de belastingen en andere opbrengsten..
 13. Waar zullen we wel een oorlog mee winnen??
 14. Ik krijg heel soms post, en heel soms een mail, en op 1 na ging dit niet over de CAO. Zelfde met de VNB, die wat aan het uitzoeken is, iedereen kreeg de brief, je raad het al, behalve ik. Denk dat ik niet besta daar.
 15. Zou ik toch maar eens kijken naar welke pot de transactie voorstellen gaan. Alleen de naheffing parkeer belasting gaat naar de gemeente, de rest is voor Den Haag en komt in de pot algemene middelen, dus gaat er niks rechtstreeks naar het departement Veiliheid en Justitie.