Doornekamp33

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1998
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Doornekamp33

 • Rang
  Witgoed Prutser
 • Verjaardag 22-11-70

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hier of daar.

Recente profielbezoeken

7358 profielweergaven
 1. Ik bedoel ermee dat de belastingdienst je vanzelf aanschrijft als de schorsing is verlopen, dit itt tot de verzekering die je zelf dan moet regelen, van de belastingdienst is er maar 1, verzekeren kun je bij heel veel.partijen terecht.
 2. Zo dom is dat niet, de belasting word dan gelijk belast, alleen de verzekering niet. En in de wet staat dat een motorvoertuig op kenteken die niet geschorst is, dus in theorie van de openbare weg gebruik mag maken, verzekerd moet zijn.
 3. Ook hier volgens mij, al een tijdje niks meer van vernomen, hij zal het te druk hebben voor een toetje. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
 4. Zeker een kermisklant, die rijden vaker met rare combinaties rond.
 5. Slechter niet nee, uitsmijter is daar prima. En wat betreft de schotel, ze worden allemaal gewisselt voor jost schotels, degene die we hebben zijn volgens de geleerden niet goed, stuk of 4 hebben al een trailer verloren omdat die niet goed vergrendelde, ik zeg dan, kijk effe of die vast zit, zoniet druk hem effe dicht, geen probleem. Maarja, soms mag het wat kosten.[emoji3]🙄🙄
 6. Tja, om het nog leuker te maken, ben altijd vrij op maandag, dan staat de auto bij deDaf/Iveco dealer op het terein zo'n 25 meter van de deur af, maar nee, hij moet naar Tilburg zo'n 125 km verderop, en omdat ik in Harderwijk sta krijg ik geen auto mee die klaar is, want dat is te lastig om hem weer in Harderwijk te krijgen, als ik hem dan al terug krijg. Maar de uitsmijter bij Loven was lekker, en ik was om 11 uur onderweg naar huis, met als bonus een nieuwe koppel schotel er op.
 7. Gaat dus lekker, ze hebben de olie er uit, gebeurt nu al meer dan een half uur niks, alleen een beetje ouwehoeren en rondlopen.
 8. Ik heb al drie dagen gesmeerd, hoop dat het tentje aan de overkant open is, vorige keer was de planning een uurtje hooguit anderhalf, was om 8 uur daar, reed om 13.45 weg, schouten, kom er niet graag.
 9. Ook iets meer loon dan nu, TLN is al hoger dan KNV, dus ga ik er niet zoveel op achteruit dan het lijkt, de gewone KNV er gaat er wel op vooruit, ik kan er ook niks aan doen dat ik een vreemde eend in de bijt ben.
 10. Verdikkie, daarom ben ik een prutser natuurlijk, ik snap hem. 🙄🙄
 11. Effe naar Tilburg, mijn gebakje heeft wat onderhoud nodig, dus voor de uitzondering eens werken, nou ja werken, koffie drinken en wachten tot die weer klaar is.
 12. Er is zeker wel werk zat te vinden, maar of die ook woonruimte ter beschikking stellen.
 13. A, ik zie het nu, ik dacht op de telefoon te zien dat ik 5 cent per uur minder minder kreeg, ik krijg 5 cent minder opslag per uur, maar maakt niet uit, volgende onderhandelingsronde dit er uit en we staan gelijk. 19 euro, gedeeld door 172 uur is dan 11 cent, klopt dus zeker wat je zegt, bruto wel te verstaan, en nu ga ik wel meer mislopen, ik mis ook de toeslag van 130% op mijn dagelijkse overuren, maar er toch gemiddeld 4 tot 5 per week boven de 8 uur per dag, en gemiddelt een 37 uur in de week, dus 3 uur krijg ik ook al zomaar gratis uitbetaald door de garantie uren per week. Ik klaag daar dus ook niet over, komt met mij wel goed, zijn veel belangrijkere dingen in het leven als werken en geld, dat heb ik wel geleerd in mijn leven. Dus Rob, 1 bak koffie is meer dan genoeg voor mij, Ger is me helemaal niks verschuldigd en het gebaar van dank je wel is voor mij meer waard dan een paar euro's.
 14. Nope Robbie, ik zit in D6 KNV en kom dus in de D6 nieuwe CAO, dus zeker niet voor die grijpstuiver die jij zegt.[emoji11] Maar dat het me inkomsten gaat kosten is me wel duidelijk, de 130% na 8 uur gewerkt gaat er af en gaan pas in na 40 uur in de week, en daar kom ik niet aan. Maar heb plezier in mijn werk, en daar doe ik het voor. Ger, die koffie komt goed als ik je tegenkom.[emoji16]
 15. Wow Ger, kost mij een stuiver per uur om jou van je 18 dagen te laten genieten, dus geniet ervan het is je gegund. [emoji16][emoji16]