Spring naar bijdragen

Gast geworden

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  0
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door Gast geworden geplaatst

 1. Klopt, maar de regels gaan niet over de lengte van een discussie of klagen van tere zieltjes die iets niet willen lezen, het topic waar dit een gevolg van is gaat over de discussie die steeds op een ander spoor komt en daardoor wat langdradig word, ben ik het mee eens, grof taalgebruik, elkaar beldedigen discrimineren is volgens de regels niet toegestaan, kan er dus in een bepaald topic al veel weg, iets waar ik me aan stoor, maar ik denk laat ze maar, ze weten niet beter en niet mijn pakje aan, zijn mijn uitspraken niet.
 2. Het waarom, als men mij om mijn uitspraken een ban geeft lijkt dit op sencuur, en daar wil ik mijn naam niet aan verbinden, dus weg is dan 100% weg, en niet de uitspraken maar de link naar mijn persoon.
 3. Ja beetje laat, en nee, ik heb niks van Ger gelezen of een LOI cursus gedaan. Er is een uitspraak van de rechter geweest dat alle berichten geanonimiseerd moeteen worden, niet verwijderd en dat vraag ik ook niet Pierre, alleen dat mijn naam word verwijderd van het forum. En als er ge-quotte word staat mijn naam er ook boven.
 4. Och man, een bos heeft nog niet genoeg hout voor me, kom lekker klompjes op de treeplank en vlammen, is beter voor je. En voor je weer reageert, ik ga nu pitten, en ga eens lekker dromen of ik morgen wel zin heb om hier rond te hangen, als het nog kan.
 5. Dat laatste kun je ook zelf doen, want ik laat het zeker niet door jou bepalen wat ik zou moeten doen. En de mods weten nu wat ze kunnen doen, flikkeren ze mij er af prima, maar dan wel helemaal, laat de keuze aan hen.
 6. Ik zal er eens over nadenken om hier te vertrekken. De grootste kleuters zijn volgens mij degene die achter de rug om klagen bij de meester. En ja Danny, als iets je niet aanstaat hoef je het niet te lezen, als je tegen zo'n opmerking niet kunt ben je zeker kinderachtig bezig. PS, aan de moderatie, mocht deze post in jullie ogen gevolgen mogen hebben voor mij in de vorm van een tijdelijke of volledige ban, prima, maar dan wel mij en mijn naam volledig van dit forum verwijderen inclusief in de postings waar ik vermeld word, dit op de wet privacy en het recht om al mijn berichten geanonimiseerd te laten staan, dank.
 7. Gelukkig niet, ben 1 keer daar geweest, wat een drama land, doe mij de spanjaarden maar, veel relaxter volk.
 8. De verbinding van het bleutooth helemaal verwijderen, zowel de van de telefoon en de DAF, allebei opnieuw opstarten en dan opnieuw verbinding maken, loste het bij mij op, ik heb wel een nokia en iveco.
 9. Yup diepvries, lekker auto vol en dagje uitrijden op het gemakje, dus lekker stress loos, en dan rijd ik niet eens bij Simon.[emoji16][emoji16]
 10. Beetje laat na ruim 5 jaar, als het waar is zal die dat nu wel weten.
 11. Iets meer, staat achter de tijden het aan RC wat ik mag lossen. En natuurlijk mag ik de klep uitvouwen en er kunnen er max 4 op de klep.
 12. Ik zal dan ook even azijn zeiken, lekker hoor, rij in opdracht voor een winkelketen en wil niet anders, lekker geen gezeik de hele dag, tijdsdruk, wat is dat, die levertijden die op de ritstaat staan, makkie om te halen, en vroeger er zijn zijn ze alleen maar blij mee. Dit is een lekker kort vrijdag ritje, ben ik mooi op tijd terug voor het weekend, vind het jammer dat die twee maanden geleden is ingekort met 2 adressen.
 13. Ik heb de tankdop niet op slot, en wil hem best wel een weekje op een plek zetten waar ze brandstof stelen, of hij vliegt de lucht in of is stijf bevroren, best link om LNG te proberen te "lenen". [emoji39][emoji39]
 14. Ik maar 2, de ring Groningen, maar liep als een tiet, en moest in Balk een 150 meter achteruit naar de losplaats, voor de rest was het op de laatste stukjes na plankgas, ja wel 83 Km/H over lands wegen.[emoji41][emoji41]
 15. Klopt, je hebt 613 km gereden, en daar weer 10 uur over gedaan, heb er vandaag 577 gereden binnen de 9 uur, geef toch eens gas.[emoji16][emoji1787]
 16. Klopt, elke 4.5 uur rijden moet gevolgt worden door 45 minuten pauze, neem.je 45 minuten pauze na 3 uur dan moet je dus na.max 4.5 uur rijden toch weer pauze nemen. Je mag de pauze ook splitsen in eerst 15 minuten en later 30 minuten, dan beginnen de 4.5 uur weer opnieuw.
 17. Lukt toch, gewoon recht aanhouden en gas erop, links mag je maar 50.[emoji16][emoji106]
 18. Dat mogen is natuurlijk vanzelfsprekend, maar is zo wel duidelijker idd.[emoji106][emoji106]
 19. De enige eis is dat een voertuig een minimum constructie snelheid moet kunnen halen om op de snelweg te mogen komen, maar niet stil mogen staan is wel een regel, maar dan moet er onnodig voor staan, dus even stoppen om te pissen of van bestuurder te wisselen of op een kaart te kijken mag niet, maar zou een hoop troep geven als je niet mag stoppen als er een file staat.[emoji16][emoji16]
 20. Das toch wel duidelijk waar die vrachtwagen vandaan komt, uit Eindhoven.[emoji16][emoji16]
 21. Nee hoor, in 2012 is die regel al weer afgeschaft en mag het weer gewoon zonder automatische hoogte verstelling en koplamp was instalatie.
 22. Nee hoor, xenon is gewoon wettelijk toegestaan, enige probleem kan zijn dat het licht beeld niet helemaal in orde is, en dan mag het er even uit om na de keuring er weer vrolijk in te zetten.
 23. Nou, je moet wel een plekje voor de balasten zoeken, en vaak een gat maken in de afsluitdop om de kabels door te voeren omdat je de balasten niet in de koplamp zelf kwijt kunt. Maar je hebt geen extra kabels nodig. Balasten zijn de zilveren doosjes.
 24. Xenon is idd een betere oplossing als je geen lenzen hebt. Lenzen zijn die ronde ogen in de koplamp zie foto, je kan ze los kopen al aliexpress, maar is een heel werkje om ze er in te krijgen. Als je xenon plaatst, neem 5000k of lager en stel de koplampen even af, hebben de anderen er geen last van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden