Spring naar bijdragen

janjoh

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    399
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over janjoh

  • Verjaardag 10-05-1961

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

janjoh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

144

Waardering in de gemeenschap

  1. Niks vervelender dan geen oogcontact kunnen hebben met een "collega" omdat hij niet gezien wil worden.
  2. Gaat het nu om het ongevalletje deze posting of over "het gedrocht" in jouw ogen??? Jammer!
  3. Vaag eigenlijk dat niemand het precies weet. Maar ooit eens les gehad van een KLPD`er, die beweerde dat ten allen tijde vrachtverkeer de meest rechtse baan MOET volgen. Als voorbeeld gaf hij ook aan dat de zgn. doelgroepen-stroken (brienenoordbrug etc.) ook verplicht zijn te volgen door vrachtwagens, ook s`nachts als er weinig tot geen verkeer is! Theoretisch zou er zelfs op bekeurd kunnen worden. Nog meer verwarring dus ;-) Maar even terugkomend op het ongeluk zelf; Wat ik me serieus afvraag is, hoever nu mensen eigenlijk vooruit kijken in het verkeer. Van mezelf uitgaand, kijk altijd zover als mogelijk is vooruit, maar als ik zie hoe traag sommigen reageren op rijstrookafsluitingen etc. etc. lijkt het erop alsof ze soms maar 100? meter vooruitkijken. Wordt daar wel voldoende aandacht aan besteed in de huidige rijbewijs opleiding?
  4. Nou beste Pierre, hoop dat je alleen doelt op het bewuste stuk daar in Moeskroen, want ik voel me absoluut niet aangesproken door je pleidooi hoor! Uiteraard is het zeer irritant als klojo`s je over de vluchtstrook voorbij knallen ( en dan nog met een rotgang ook ). Maar de meest levensgevaarlijke kamikaze acties in het verkeer, zoals bv. achteruitrijdend op de vluchtstrook etc. etc. zie ik toch voor 95% door andere groepen, en dan met name uit het Oosten, gebeuren hoor
  5. janjoh

    DAF topic

    shit happens! Maar mooie koets en kleurstelling!
  6. janjoh

    DAF topic

    Hebben ze wel nodig, waren er 2 gesneuveld zag ik
  7. Ach, een gezonde fitte vent op de bok kan voor de werkgever ook geen kwaad. En inderdaad, bij risicovolle sporten met veel kans op blessures maar extra verzekeren.
  8. janjoh

    Weer onder de pannen

    O, spatborden, moest er even over nadenken. Onvoorstelbaar wat er allemaal verzonnen wordt om een chauffeur maar een prent in de maag te kunnen splitsen!
  9. Eigenlijk zijn we met zijn allen werkzaam in een soort van criminele sector helaas. En als er al iemand wat van zegt of iets aan probeert te doen, dan is Leiden in last. vreemd....
  10. bedrijf met meerdere vestigingen; Simon Loos? Nee dat zal wel niet....
  11. Succes, mooi om te horen en hou ons op de hoogte van je ervaringen!
  12. janjoh

    kolonne kjøring

    denk dat het dyslexie is , maar ff terug on-topic, volgens mij is Noorwegen een van de rijkste landen ter wereld maar ze investeren alleen in sneeuw en niet in fatsoenlijke wegen idd.
  13. Ja het gemotiveerd personeel, dat zie en hoor je wel!
  14. Als dan de parkeerterreinen verpacht zijn aan de restaurants, dan moet het toch niet zo moeilijk zijn om "maatregelen" te nemen. Wel knap lullig dat de verpachter (RWS) , de kop in het zand steekt! Mij lijkt het idd de oplossing om grote terreinen langs snelwegen etc.. te transformeren tot truckcampings, als daar geld mee te verdienen is tenminste.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden