Spring naar bijdragen

janjoh

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  399
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over janjoh

 • Verjaardag 10-05-1961

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

janjoh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

144

Waardering in de gemeenschap

 1. Niks vervelender dan geen oogcontact kunnen hebben met een "collega" omdat hij niet gezien wil worden.
 2. Gaat het nu om het ongevalletje deze posting of over "het gedrocht" in jouw ogen??? Jammer!
 3. Vaag eigenlijk dat niemand het precies weet. Maar ooit eens les gehad van een KLPD`er, die beweerde dat ten allen tijde vrachtverkeer de meest rechtse baan MOET volgen. Als voorbeeld gaf hij ook aan dat de zgn. doelgroepen-stroken (brienenoordbrug etc.) ook verplicht zijn te volgen door vrachtwagens, ook s`nachts als er weinig tot geen verkeer is! Theoretisch zou er zelfs op bekeurd kunnen worden. Nog meer verwarring dus ;-) Maar even terugkomend op het ongeluk zelf; Wat ik me serieus afvraag is, hoever nu mensen eigenlijk vooruit kijken in het verkeer. Van mezelf uitgaand, kijk altijd zover als mogelijk is vooruit, maar als ik zie hoe traag sommigen reageren op rijstrookafsluitingen etc. etc. lijkt het erop alsof ze soms maar 100? meter vooruitkijken. Wordt daar wel voldoende aandacht aan besteed in de huidige rijbewijs opleiding?
 4. Nou beste Pierre, hoop dat je alleen doelt op het bewuste stuk daar in Moeskroen, want ik voel me absoluut niet aangesproken door je pleidooi hoor! Uiteraard is het zeer irritant als klojo`s je over de vluchtstrook voorbij knallen ( en dan nog met een rotgang ook ). Maar de meest levensgevaarlijke kamikaze acties in het verkeer, zoals bv. achteruitrijdend op de vluchtstrook etc. etc. zie ik toch voor 95% door andere groepen, en dan met name uit het Oosten, gebeuren hoor
 5. janjoh

  DAF topic

  shit happens! Maar mooie koets en kleurstelling!
 6. janjoh

  DAF topic

  Hebben ze wel nodig, waren er 2 gesneuveld zag ik
 7. Ach, een gezonde fitte vent op de bok kan voor de werkgever ook geen kwaad. En inderdaad, bij risicovolle sporten met veel kans op blessures maar extra verzekeren.
 8. janjoh

  Weer onder de pannen

  O, spatborden, moest er even over nadenken. Onvoorstelbaar wat er allemaal verzonnen wordt om een chauffeur maar een prent in de maag te kunnen splitsen!
 9. Eigenlijk zijn we met zijn allen werkzaam in een soort van criminele sector helaas. En als er al iemand wat van zegt of iets aan probeert te doen, dan is Leiden in last. vreemd....
 10. bedrijf met meerdere vestigingen; Simon Loos? Nee dat zal wel niet....
 11. Zouden daarom sommigen met 3 verschillende navigatiesystemen naast elkaar rijden, zodat ze bij twijfel het andere systeem volgen?
 12. jammer, ben me van geen kwaad bewust.
 13. Niet zo zeuren Rik Bos, gele platen komen ook voorbij hoor, alleen moet je er wat meer moeite voor doen om het te willen zien!
 14. Succes, mooi om te horen en hou ons op de hoogte van je ervaringen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden