Spring naar bijdragen

canadadry

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

62 Excellent

Over canadadry

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Converted

 • Locatie
  atlantic canada

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Paar keer geladen bij Railex Was in shenectady of zoiets Wachten op d
 2. 24 dollar per uur ,dat verdienen alleen de chauffeurs die aangesloten zijn bij de union.en dat zijn er niet zo heel veel. De meeste worden per mijl betaald of indien eigen rijder per percentage van de bruto vrachtprijs. Dat zijn dan eigenrijders die voor een ander transportbedrijf rijden,heb ik ook een poosje bij gereden. Echte eigenrijders
 3. canadadry

  39 doden in trailer GB

  Uit engelse kranten blijkt dat de trailer in Zeebrugge is gebracht door een Ierse trekker vam hetzelfde bedrijf als die hem heeft aangekoppeld in Purfleet.Ook deze trekker stond op Bulgaars kenteken, en ze waren allebei eigendom van 2 Ierse broers. De trekker die de trailer heeft afgekoppeld in Zeebrugge is vanuit Frankrijk overgevaren naar dublin. daar is deze chaauffeur gearresteerd en zit nu ook in het spinnehuis. lekkere jongeks allemaal, de broers waarvan het transportbedrijf is zijn al eens ln verband gebracht met de smokke
 4. canadadry

  39 doden in trailer GB

  Volgens een Engelse krant is hij overgevaren van Frankrijk naar Ierland,toen overgevaren naar Engeland via Holyhead. Deze omweg om de controles in Calais en Dover te missen. Die controles schijnen minder streng te zijn in Ierland en van Ierland naar Engeland Hoe dan ook,een heel trieste zaak. En waarschijnlijk met opzet zo gereden.
 5. https://youtu.be/s2De DijkQrRqrzU50
 6. canadadry

  Trucks trucks trucks.

  Ze zijn in Noord a,mwrika erg streng op de asgewichten. Daarom kub je de tabdems verschuiven, hoe verder naar voren, hoe meer druk er op de trailer komt,en dus minder op de aandrijfassen. Omgekeerd, hoe verder de tandems naar achter staan, destemeer gewicht gewicht op de aandrijfassen. Handig als je meerdere los- of laadadressen hebt, dan zit je altijd goed met je3 asdruk, Ook hier zijn weer maxima voor, dus hoever je naar voren of naar achter kuby, er zijn staten in de USA die zijn daar erg streng op, andere staten weer niet.
 7. Hebben die Fransen in Canada geen Routier? Nee, nooit van gehoord,alleen Mc Donald enzo, maar dan in het Frans
 8. Er zijn 30tons geteste 20ft containers, dus 12 /13 ton is een optimistische schatting. Er kan ook wel 30 ton inzitten. Denk b.v. aan chemicalien.
 9. klinkt bekend, ik heb vroeger groente gereden en ze kwamen mij ook voorbij ofdat ik stilstond, en wij gingen toch ook aardig door...……….
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden