Spring naar bijdragen

Muro_01

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    68
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Muro_01 geplaatst

  1. Muro_01

    onzekerheid

    Geen kwaad woord over Antwerpen
  2. Jezus, die man vraagt om hulp hier op de forum niet om dit soort denigrerende opmerkingen.
  3. Muro_01

    Op hoop van zege

    Top Waller:ok: ben blij voor je.
  4. Laat ik nou net zijn aangenomen door Schenk tanktransport in België, en ja ik ben ook verhuist uit Nederland. Gelukkig krijg je in België wel meteen een vaste aanstelling, weliswaar met een proeftijd van 6 maanden. En het klopt wat Angelique zegt wat betreft veiligheid en regels voor het laden en lossen van brandstoffen, dat is me met de sollicitatie ook vertelt dat je geen prijzen wint met snel werken maar dat je gewoon op je gemak en veilig moet werken. Ik zie niet zo snel gebeuren dat Schenk Polen gaat aantrekken voor werk wat zo gespecialiseerd is maar zeg nooit nooit.
  5. Laat ik nou net vorige week aangenomen zijn door Nabuurs in Westerlo (BE)
  6. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Hij is binnen:banaan:
  7. Muro_01

    Kiwa register problemen

    letterlijk wat er in de brief staat " Af te halen tot 7 weken na 6-2-2012 "
  8. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Beetje dom van mezelf om niet verder te lezen dat klopt wel:stom:
  9. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Ik had de volgende pagina's van KIWA niet gelezen op pagina 1 stond dat er positief was beslist en dat ik in aanmerking kom voor een bestuurderspas (daardoor heb ik niet verder gelezen) op pagina 2 stond de afhaal bericht waarop stond dat ik vanaf 06-02-2012 tot 7 weken kon afhalen. Om nou meteen mij voor leugenaar uit te maken vind ik wel wat minder van je Freddie.
  10. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Nou, vandaag gebeld met het postagentschap nog geen pasjes binnen gekregen heb daarna KIWA gebeld ze vonden het ook vreemd aangezien ik het afhaal bericht al in mijn bezit heb. Ze mogen pas een zoekactie starten na 10 dagen, voor de goede orde mijn afhaalbericht is van 06-02-2012 is nu 13-02-2012 ik moest als ik mijn pasje aanstaande donderdag nog niet heb nog maar eens terug bellen voor een zoekactie dmw helikopters in de lucht en honden op de grond sonar apparatuur voor in het water jajajajaja. Lekker heel veel betalen maar service van nul komma nul Ik begin nu echt te vermoeden dat het pasje uit China komt. Ik ben benieuwd of de minister na haar ambtstermijn bij KIWA een prachtig baantje krijgt als dank voor de monopoliepositie van de KIWA:mad:
  11. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Gisteren een afhaalbericht gekregen voor half een s'middags bij de afhaalpunt geweest maar geen pasje:confused:, maandag weer bellen en hopen dat de pasje er dan wel is.
  12. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Weer een dag voorbij weer geen pas.
  13. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Vandaag nog geen afhaal bericht gehad:mad:
  14. Muro_01

    Kiwa register problemen

    ID is makkelijker bij je dragen denk ik, en met alleen ID kan je alleen in Europa bewegen niet als je bijvoorbeeld naar Egypte op vakantie gaat. En ja spoed kost het dubbele maar dan krijg je het meestal de volgende werkdag, wat niet wegneemt dat het dus wel sneller kan maar dan moet je dubbel betalen. Legale chantage noem ik dat, laten we KIWA maar niet op ideeën brengen.
  15. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Ok even een update, heb net gebeld nu te horen gekregen " u pas is klaar ligt nog bij de drukkerij komt een deze dagen een afhaal bericht dat u bij het postagentschap kunt halen " Op de vraag hoelang het duurt vanaf de drukkerij naar me huis kreeg ik te horen " Dat hangt van de TNT Post af " Ik wacht af......
  16. Muro_01

    Kiwa register problemen

    Wow, das zeker lang. Heb je al gebeld met ze? Ik heb een paar dagen later weer gebeld en dit keer was het wel bij de drukker en de beste man vertelde mij dat het wel eens voor kwam dat aanvragen bleven liggen en dat ze dat niet zomaar kunnen zien, pas als de mensen later bellen waar de pasje bleef konden ze zien dat ie is blijven liggen. Vaag verhaal maar dat werd mij verteld, heb hem nog steeds niet binnen dus ik hang morgen weer aan de telefoon met de KIWA.
  17. Muro_01

    T'is wat met die piepers

    Dat van die heup zal wel door de niet gedragen gordel komen denk ik.
  18. Muro_01

    T'is wat met die piepers

    Nee een nieuwe tractor nou goedLOL
  19. O O O , je zet je mobiel toch niet op het net jochie.
  20. ik piste zowat in me broek van het lachenLOL
  21. Muro_01

    Wet wgbl

    Dit terzijde, maar is het ok dat je dan bedreigd word?
  22. Muro_01

    Wet wgbl

    hahahahahhaLOL
  23. Muro_01

    Wet wgbl

    Je hebt gelijk Dennis, maar dan zou ik zeker naar de admin een PB sturen misschien kan hij deze hufter een ban geven.
  24. Muro_01

    Wet wgbl

    Ik zou gewoon zijn C.V. koppelen aan zijn email adres en hier neer zetten, als de admin er niet mee eens is kan hij alsnog wissen. Of stuur het direct naar een admin, nog beter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden