Spring naar bijdragen

truckie84

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over truckie84

  • Verjaardag 14-07-1984

Converted

  • Locatie
    Hoensbroek
  • Beroep
    Vrachtwagenchauffeur

truckie84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Google Translater op je smartphone helpt ook als je ergens de taal niet spreekt. Zo doe ik dat ook als ik geen andere optie meer heb.
  2. Vico dat klopt idd. Bij martens is alle materiaal wat weggehaald was terug en de big brother cams houden er alles in de gaten. Valt me op dat de nieuwere vrachtwagens er niet staan maar kan misschien lease zijn geweest of al verkocht.
  3. ja pitbull daar heb je gelijk in. Ik zeg het mijn baas ook maar de meesten doen dat niet. En als ik over de uren heen moet door mijn baas betaalt hij het ook als ik een boete krijg.
  4. @pitbull Ik geef je groot gelijk. De chauffeurs worden voorgelogen en tegen anderen zou ie dan de waarheid vertellen. De meeste dromen blijven nog altijd bedrog.
  5. Routier, jij zegt dat ze in opstand hadden moeten komen. Ik begrijp je volkomen maar vind eens ander werk als je begint te zeuren lig je er als eerste uit. En daarbij blijven limburgers langer bij eenzelfde baas dan de gemiddelde "nederlander" en pikken wij ook nog meer van onze bazen. Ik wil niet zeggen dat er geen nederlanders zijn die in hun leven maar 1 baas hebben en tegen alles van hun baas ingaan maar over het algemeen staat alles wel zo bekend.
  6. Ik hoor iedere dag weer nieuwe verhalen uit hele korte lijnen richting van loo maar heb al besloten ze hier niet meer neer te zetten aangezien er ook een hele hoop tegenstrijdige dingen bij zitten. Als ik feiten heb post ik ze wel.
  7. Dat lijkt mij ook shompie, Je hebt volkomen gelijk. Je gunt het niemand om in zo'n shit terecht te komen. Ik hoop dat alle medewerkers snel ander werk kunnen vinden. Het is het zoveelste bedrijf hier in limburg en nieuwe banen als chauffeur liggen hier momenteel niet voor het oprapen.
  8. Ik hoor net dat dhr van loo gister bij tankstation brouwers op kantoor zou zijn gespot. achteroverleunend in een stoel en aan het lachen. Als dat echt waar is vraag ik me af wat daar dan aan de hand is. Ik ga er vanuit dat je als je zo'n schuld achterlaat bij iemand daar liever wegblijft of hoogstens voor een zakelijk gesprek, al dan niet met advocaten/curator, erheen zult gaan en niet voor de .
  9. Ik heb vandaag ook gehoord dat dhr Van Loo nu in nuth zou zitten. En dat hij na het faillissement meteen uit zijn eigen pand gezet is geworden. Maar ik zeg er wel bij dat ik het van horen zeggen heb uit relatief korte banden richting van loo. En of het allemaal klopt zal zich wel uitwijzen denk ik.
  10. Voorheen reed ik met de Daf 85 CF en sinds 4 weken heb ik de Daf 105XF Low Deck met in hoogte verstelbare schotel.
  11. Het is inderdaad wel zo lekker als je met je hoofd iets hoger ligt en het bed ook in de breedte horizontaal ligt. Voordeel dat ik zelf heb ik ook luchtvering op de stuuras waardoor ik daarin ook mijn bed makkelijker kan aanpassen.
  12. Blijven mooie wagens die LZV's. Bij Transcarbo in Heerlen/Hoensbroek en bij Pilkington in Maastricht willen ze er ook mee gaan starten. De transporteur daar is Transpo Nuth waar ik zelf chauffeur ben en de chauffeurs worden bij ons altijd op de hoogte gehouden van plannen/ontwikkelingen. Tot nu toe hebben we bij Transpo Nuth voornamelijk Uitschuiftrailers tot max 48 meter en een schamelaanhangwagen tot 11 meter uitschuifbaar.
  13. Ik rij zelf veel in de buurt van heerlen en overdag moet ik ook regelmatig pauze maken. Een mooi stuk vind ik zelf tussen kerensheide en heerlen daar ligt niks. Truckwash Parkstad is overgenomen door Transpo Nuth en de parkeerplaats gaat gebruikt worden om eigen wagens te parkeren. Alle voorbereidingen volop bezig daar. Op het industrieterrein in Nuth zou een mooie locatie zijn voor een truckstop of misschien op industrieterrein de Beitel in heerlen. Beide naast de snelweg dus weinig omrij kilometers en misschien is een kleine supermarkt met niet al te dure producten ook wel fijn. Er rijdt behoorlijk wat doorgaand verkeer over de A76 en ik begrijp niet dat andere beweren dat het niet zo is. Ik zit dagelijks op snelwegen als de A76/N281/A2(maastricht/Eindhoven) en de A79. Op de A2 staat het bij "Het Anker" altijd vol en is er maar sporadisch een plekje te vinden en ik zou een truckstop tussen Kerensheide en Nuth dus super vinden, het is natuurlijk alleen de vraag of je daar ooit een vergunning zou krijgen. Veel succes.
  14. truckie84

    Restaurant Heerlen

    Goedeavond allemaal, Het is inderdaad zo dat de Truckstop in Heerlen Voorheen Smeets/Geelen en erna Eijfferts niet meer open gaat. De truckwash is inmiddels alweer een aantal maanden open en over ongeveer 2 maanden komen er ongeveer 60 Vrachtwagens van Transpo Nuth te staan. Ik ben zelf chauffeur bij Transpo. Groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden