Spring naar bijdragen

Big Red 1

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  641
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Big Red 1

 • Verjaardag 13-06-1975

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Big Red 1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Weet niet of je iets hebt gevonden maar neem eens contact bij ons op. We zitten trouwens bij jou om de hoek. Tel 0031455432221. Krijg je de baas zelf aan de lijn.
 2. Big Red 1

  chalet vast onder viaduct

  Die foto's van 112nl zijn idd erg tactisch genomen. Ziet zo uit als of hij eronder hangt. Beetje erger maken dan het is. Andere foto's zijn toch veel duidelijker. Hij heeft toch goed opgelet zo te zien,wel een beetje spannend gemaakt om tot op de millimeter door te rijden.
 3. Chauffeur heeft daar vanaf 16h gisteren vastgestaan op A31. Is zojuist wer gaan rijden. Ze hebben wel lunchpakketjes uitgedeeld, vannacht om half 2(!). Ze bedoelen het goed, maar om deze tijd had ik ze, nadat ik het pakket had aangenomen, ze toch een sneeuwbal in de nek gesmeten.
 4. Welke kerstbonus? Met 4 van die vééééél te dure chauffeurs in dienst blijft er voor mij niets meer over. Beter een bonus/malus regeling invoeren ipv kerstpakket, krijgt de chef ook nog eens iets.
 5. Was gisteren een discussie op Radio 1 over zelfverdediging. (Denk dat Ibo effe moet bijspringen als ik het fout heb) Het schijnt nl. zo te zijn dat, als je in de states een inbreker of overvaller voor je neus krijt, dat je die dus zonder problemen voor z'n donder kunt knallen om hem het huis uit te krijgen. Is blijkbaar een grondrecht, net zoals het legale bezit van vuurwapens. Niet dat ik het goed zou spreken als een snotaapje met z'n bat voor je neus gelijk een kogel vangt, maar ter verdediging iemand een beanbag tussen de ogen of een lekkere stoot van een paralyzer doet toch wel wonderen denk ik. Persoonlijk vind ik dat, als iemand de durf heeft om een overvaller naar buiten te werken, die van mij een pluim verdienen.
 6. Dat zullen de onthouden in Amsterdam, als daar weer zo'n amitoerist een coffeeshop inrent. Effe pond wiet kopen wordt hij dus gewoon voor 10% bezeikt. dus een echte less=more.
 7. Big Red 1

  naamwoorden ver zinnen

  Duurt Heel Lang Is duitse firma dus: dauert Höllisch Lange Effe andere: DOW - De Ongelooflijke Wachturen P&G - Problem & Tankvol
 8. Blijkbaar hebben de belgen afgelopen weekend stiekem onderborden geplaatst op de E40 van Brugge naar de Franse grens. Nu mag je daar ook al niet meer inhalen. Waarom is mij compleet onduidelijk. Het is daar totaal niet druk behalve als het bloedjeheet is en iedereen naar het strand wil. Plopsaland zal nu ook erg weinig bezoekers trekken. Dus... de Belgische politie wil nog effe snel cashen voor het einde van het jaar. We zijn daar zo gewend dat je die oostexperts langs kunt vliegen dat het voor hun alleen een kwestie is van op en neer rijden en 150 per auto vangen, doen we gelijk effe volledige controle erbij want je staat er nu toch. Dit brengt gegarandeerd meer op dan op een zaterdagmorgen bij Gistel, want die weet iedereen inmiddels te omzeilen. ...en zouden er een paar van die gefrustreerde, hollandse chauffeurs hatende, afgekeurde parkeerwachters hier meelezen. Als voor mijn neus zo'n adidaspakje, woestijnbeschoende, kurvaschreeuwende, chefkok van de trailer, aardappel voor me zit, dan ga ik er gewoon langs.
 9. Een paar dingen komen mij vaag over. 1) 2 dagen ingesneeuwd op de m8? Heeft de bbc dan zo'n slechte verkeersinfo? 2) Nadat hij opgeknapt is, hebben ze zijn wagen naar de garage gebracht? Ze zaten toch vast in de sneeuw????? 3) Als je de motor stationair laat lopen bij die temperaturen houdt die z'n temperatuur ook niet vast. Spreek uit ervaring van 2 weken geleden op de M20 tijdens die sneeuw, 14 uur gestaan met kacheltje aan. 4) Als de kachel het opgeeft en die 2 dagen in gedachte houden, misschien had hij z#n kachel idd. constant lopen en heeft er niet aan gedacht om de motor zo af en toe te laten rennen al is het alleen al om de accu's niet leeg te laten lopen. Klinkt als een beginnersfout, maar ik wil ze de kost niet geven die daar niet aan denken.
 10. Volgens mij is het sowieso eerder sms-taal (max aantal tekens per sms) Bij msn krijg je altijd van die irritante zwaaiende smileys als je alleen al zondag schrijft. Ook die aliens op m'n scherm wordt ik stilweg melig van. Beter gewoon wooren voluitschrijven, dan maar met spel... euh... dikkevingertypfouten. Scheelt weer gegoogle naar het smswoordenboek. Maar voor de liefhebbers van afkortingen -> .I. En als je 'm (<- is geen afkorting, is abn (oeps afgekort) !!!) niet snapt, dan LMAA (google die maar eens op.)
 11. Ik zie het al helemaal voor me dat die plicht per 1-12 ingaat. Kunnen we in colonne naar de profile rijden en michelin stinkend rijk maken. Kun je je voorstellen willi betz met z'n wagenpark bij de bandenpik?
 12. Maakt niet uit, die wat er het meeste geld voor over heeft:D Klopt, maar dan gaan ze geen hele leiding vervangen en de de inspuit vernieuwen.
 13. Heb natuurlijk JA gestemd. Is sinds start topic alweer 300 verder. Als hij bij iedere mop een hahahaha plaatsen zou haalt hij dat nog voor 1-12.
 14. @ Murphy: Je hebt volkomen gelijk dat ze dat in bepaalde streken verplicht stellen. Moet hier aan onze biertjebiertjebiertjeWillem denken door door Noorwegen slingert. Die heeft nl. verplicht 7 kettingen bij en de winterbanden dar zijn ook echte winterbanden. @ Maarten & Europeaan: Bedankt voor de links, maar er staat dus dat waar ik al bang voor was. Het ene spreekt het ander weer tegen, alweer:confused: De lijst van de Vaco is van februari 2010 en het artikel op de Duitse site is van 17 november, 2 dagen geleden dus en daar staat weer in dat de band geschikt moet zijn voor het weertype en minimaal een 4 seizoens band moet zijn. Dus eerlijk gezegd ben ik wel wat wijzer geworden maar geen stap verder gekomen. Ik heb trouwens ook gehoord dat je rond milaan verplicht winterbanden moet hebben. Zou op de site van ttm staan, kon het niet vinden. Dus.... zie #1.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden