Spring naar bijdragen

Herman20

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Herman20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik woon in Belgie. Ik heb ook ADR colli, tank en een bestuurderskaart . Dus eigenlijk alles wat ik nodig heb , buiten het belangrijkste: ervaring. Momenteel ben ik dus werkloos..
  2. Inderdaad , het vuile ook terug meenemen.. Hoeveel adressen had je zoal op een dag ?
  3. Zaterdag heb ik een gesprek voor chauffeur CE camion remorque . Leveren van verse linnen aan ziekenhuizen. Iemand hier ervaring mee?
  4. Dag allemaal. Ik heb een opleiding chauffeur C & CE gevolgd . (een 3 maanden geleden al geslaagd ) Het probleem is nu dat ik al heel die tijd geen werk vind als chauffeur.. Natuurlijk op het einde en begin van het jaar is het meestal wat rustiger, maar toch.. Weinig vacatures en overal ervaring gevraagd:stom: Het liefst zou ik natuurlijk gaan rijden met de oplegger, maar echt moeilijk te vinden zonder ervaring. Ik kan ook beginnen rijden met een vaste vrachtwagen , is ook beter dan geen werk natuurlijk. Maar ik heb ergens wel schrik dat als ik na een jaar ofzo solliciteer voor met de oplegger te rijden ze me gaan vertellen dat ik er al te lang uit ben. Dus moeilijke keuze .. Wachten op een vacature met rijbewijs CE of toch gaan rijden met een vaste vrachtwagen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden