Spring naar bijdragen

Off-Roader

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  404
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

226 Excellent

Over Off-Roader

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 05-01-1957

Converted

 • Biografie
  Chauffeur sinds 1979, jaar of 5 internationaal, rest kippers. (trailer, 10x8)
 • Locatie
  Drentse hooglanden
 • Interests
  Moto GP, F1, Rallye, Radio (pirate)
 • Beroep
  Chauffeur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dan zijn ze daar niet uniek in. Wat dichter bij huis (Jordanië) hebben ze die configuratie ook.
 2. Dat niet alleen: clubjes als Lekker dier, Wakker dier, en weet ik veel hoeveel andere Groene Khmer organisaties krijgen naast gratis reclame zendtijd op RTV ook nog riante subsidies waarmee ze hun 'aksies' mooi van kunnen betalen. Belasting betaler dwarszitten met hun eigen geld zeg maar. Het is me trouwens ook een raadsel waarom er een Lekker én Wakker dier naast elkaar bestaan. En al die andere clubs hebben feitelijk allemaal dezelfde doelstellingen. Maar ja...die subsidie is ook wel lekker nietwaar..
 3. Dat was tijdelijk denk ik, nadat hun eigen pand was afgebrand stonden daar inderdaad auto's van hen maar die zijn alweer enige tijd verdwenen. Geen activiteit gezien daar de laatste tijd.
 4. Off-Roader

  De Lichtmis

  Eten bij de Lichtmis kun je voorlopig wel vergeten, rij de afslag maar voorbij.. https://www.destentor.nl/zwolle/peter-was-met-gezin-weg-toen-hij-dramatisch-telefoontje-kreeg-over-brand-in-zijn-lichtmis-het-is-verschrikkelijk~adb87552/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR3rsOBG4RL2nS5hBSysR7xqUsTuk7gypMtwK8didthl3810LYR3NlUmKzM
 5. Filmpje is hier gewoon zichtbaar?? Maar ook lang geleden wilde een opdrachtgever mij eens 4 boomstammen laten laden. In Frankrijk. Ze reden zelf ook bomen. Van die hele dikke, misschien heb je ze wel eens zien rijden. 3 Stuks. Maarrr...ik moest er 4 laden. In een gewone huiftrailer nog wel. Ik zat me op weg naar het adres al af te vragen hoe ze dat wilden doen eigenlijk. Zouden deze veel kleiner zijn? Maar nee. 4 grote, dikke jongens. Nou, voor ik die hele kap af ging breken eerst maar ff met die Franzozen praten. "Je wilt 4 stuks laden?" Dat gaan we
 6. Ook wel weer een klassieke oorzaak. Las dat de brand was ontstaan door werkzaamheden op het dak. Niet voor het eerst dat zoiets gebeurd.
 7. Je ziet het aankomen. Maar kunt niets anders meer doen dan toeteren. Te laat! https://legacy.dumpert.nl/mediabase/7888767/decfb7ec/collega_ramt_mijn_truck.html
 8. Off-Roader

  zonnetje..!!

  Even later A-37 t.h.v Oosterhesselen
 9. Off-Roader

  zonnetje..!!

  Eemshaven
 10. Hier nog wat meer info + filmpjes. (RTV Drenthe) https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/157442/Dronken-chauffeur-belandt-met-volle-vrachtwagen-in-kanaal-update
 11. In Europa hebben we het nogal eens over de capriolen van ons aller 'zonnetje', maar ook in Amerika kunnen ze er wat van. Deze kreeg ik via FB. In het verhaal stond dat de chauffeur was getest op drugs gebruik. Verder in de tekst héél veel grapjes over de firma waar hij voor reed, Swift. Kennelijk het US equivalent van onze 'zon'.
 12. Off-Roader

  Max Verstappen DAF

  Dat is niet van het F1 team, maar van Holden racing uit idd Australië. Daar rijden veel teams met dergelijke combinaties.
 13. Off-Roader

  Max Verstappen DAF

  Het team zelf reed ook met Renault, net zoals Ferrari met Iveco en Mercedes met..Mercedes. Geen idee waar RB nu mee rijd. Zal wel geen Honda zijn. Als die al trucks bouwen. Ze kunnen zó met deze DAF's gaan rijden!
 14. Zeg dat..bij de bouw moest elk voertuig, elke kraan, zwaailampen voeren. De godganse dag. Het leek wel een kermisattractie. Die lui begrepen niks van het gezegde 'overdaad schaad'. Wanneer 1 voertuig zwaailampen voert valt dat op. dan weet je: attentie! Maar als tientallen zwaailampen voeren verslapt de aandacht. Kim Yong Un aan z'n oren trekken vanwege z'n raketjes was niet zo gevaarlijk dan bij Google geen zwaailamp voeren.
 15. Oh die, ja, hopeloos, ik ff doosje halen, helm, bril, hesje, schoenen.... Mijn collega met de doblo... Schoenen en hesje...... Triest..... Ook een leuke daar: een kraan van een extern bedrijf kreeg panne op het terrein. Ad blue sensor stuk. Moest een monteur uit Duitsland (!) komen. (wel apart, was een Hyundai kraan, maar goed) Man arriveert, komt het terrein echter niet op, want geen VCA. Dat kennen ze in Duitsland blijkbaar niet. Wat nu? Kraanmachinist moest de sensor zelf maar monteren. Daarna moet de motor echter weer afgeregeld worden middels laptop.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden