Spring naar bijdragen

Dokus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3773
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  37

Over Dokus

 • Verjaardag 01-01-1899

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  : ʞɹǝʞɹǝǝɯ

Converted

 • Locatie
  ʞɹ�ʞɹ��ɯ
 • Beroep
  ɹn�ɟɟn�ɥɔ

Recente profielbezoeken

22705 profielweergaven

Dokus's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

5,5k

Waardering in de gemeenschap

 1. Dan komen er nieuwe verkiezingen, wordt GroenLinks de grootste partij, vormt een nieuwe regering samen met D66 en de partij voor de dieren. De eerste beslissing die ze daarna nemen is de milieuregels aanscherpen zodat de boeren nog veel meer moeten inleveren. Ook hier geld bezint eer ge begint. 😁
 2. Dokus

  Plaatselijke car show

  Mijn voorkeur de rood witte Balair uit 1955 De Dodge Challenger is ook een schitterende wagen, maar die op de foto’s vind ik een beetje over de top.
 3. Het zijn iet alleen kleuters die altijd het laatste woord willen hebben………..
 4. U vergeet de kosten die hier gemaakt worden tegenover het buitenland , met 55cent fl per kg was het kostendekkend , tegen de wereldkosten kunnen we in dit land niet op , als ik mijn trekker kapot heb kost dat 80 euro per uur , hoeveel zou dat in Afrika zijn ? Brussel bedenkt toch U heeft koopt toch ook elektronische producten uit lage lonen landen die prima in Eindhoven gemaakt hadden kunnen worden, zij het voor een vele malen hogere prijs? Hetzelfde geld voor kleding uit het verre oosten, wat vroeger Twente rijk maakte, maar wat tegenwoordig meer een achterstandsgebied is geworden. Waarom deze artikelen wel, maar agrarische producten niet? wanneer we dit meer in zoals je zelf al aangeeft in Afrika laten kweken ontstaat er daar ook meer perspectief voor de mensen daar. Bijkomend voordeel zou dan ook nog kunnen zijn dat er daar meer banen komen, waardoor er minder “gelukszoekers” richting Europa komen.
 5. Hier ben ik het dus niet mee eens. Dat de garantieprijzen zijn afgeschaft vind ik juist een goede zaak. Hoe belachelijk zou het zijn wanneer er een garantieprijs zou zijn voor brood die ongeveer 50% hoger zou zijn dan dan de prijs van een brood in de winkel. Ik zou direct een mega bakkerij beginnen en op een makkelijke manier rijk worden. Dat er bij afschaffing daarvan tijdelijk inkomenssteun werd gegeven vind ik ook prima. De boeren moesten ook de tijd hebben om zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Het feit is echter wel dat er nog steeds meer wordt geproduceerd dan noodzakelijk, waardoor de prijzen laag blijven en om dan toch een redelijk inkomen uit een bedrijf te halen moet er nog meer geproduceerd worden, met als gevolg de situatie die nu is ontstaan. Voor een bedrijfsvoering die voor boer, maatschappij en milieu aanvaardbaar is zal inderdaad de hele boeren bedrijfsvoering op de schop moeten. Dat dit pijn doet in de boerenstand is een gegeven, maar op de lange duur zal blijken dat dit toch echt nodig was. Zo’n 100 jaar geleden speelde er een ongeveer vergelijkbare situatie voor de Zuiderzeevisserij, toen werd besloten tot de bouw van de Afsluitdijk en de daarbij behorende Flevopolders. De vissers hebben toen met dezelfde emoties geprotesteerd als de boeren nu doen, maar nu alles jaren achter de rug is zal iedereen met gezond verstand moeten toegeven dat de bouw van de Afsluitdijk de juiste beslissing was. Mijn vertrouwen dat de politiek in deze stikstofmalaise de juiste beslissing neemt is dan ook vele malen groter dan het vertrouwen wat ik heb is de schreeuwerige retoriek van onze complotterrorist.
 6. Dokus

  Waar gaat de reis heen...???

  Maandag met losse trekker naar Zeebrugge,daar aankoppelen, lossen en laden. Daarna Raamsdonksveer lossen.
 7. Die bedoelde ik.
 8. A12 De Meern tijdelijk dicht na ernstig ongeluk, weg is inmiddels weer vrij https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3435864/a12-de-meern-tijdelijk-dicht-na-ernstig-ongeluk-weg-is-inmiddels-weer-vrij #rtvutrecht
 9. Van deze blokkades weet ik niet of ze wat hebben opgeleverd, maar van de blokkade op de Brenner in 1984 weet ik dat die wel degelijk wat heeft opgeleverd.
 10. Wordt toch eend wakker. wanneer de arbeidsmigranten vandaag allemaal vertrekken is de BV Nederland binnen een maand compleet ter ziele.
 11. Dokus

  waar sta jij vanavond??

  Is dat waar eerder die Italiaan zat?
 12. Mis. de echte oorzaak is: “ ik ben er nog nooit geweest” dus heb er sowieso niemand gehoord. 🤣
 13. Duidelijk: Boeren weg dus minder stikstof is beter voor het milieu. Boeren weg dus minder ruimte ingepikt door landbouw waardoor er meer huizen gebouwd kunnen worden om iedereen een woning te geven. Boeren weg dus moet ons voedsel ergens anders vandaan komen, wat meer banen oplevert in het transport. Boeren geen werk meer dus kunnen ze de extra banen die er in het transport er in de bouw ontstaan invullen. Boeren weg zou dus betekenen dat er minder arbeidsmigranten nodig zijn. Deze hoeven dan ook niet meer hierheen te komen, en laat dat nu precies zijn wat jullie willen……
 14. Zuid Korea nr 24 Zuid Korea is iets meer dan twee keer Nederland qua oppervlakte maar de bevolking is bijna drie keer zo veel dan Nederland. Terwijl ik daar nog nooit iemand heb horen klagen dat het daar te vol is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden