Spring naar bijdragen

Nederlandse Fin

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Nederlandse Fin

  • Verjaardag 19-02-1966

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Locatie
    Oulu Finland
  • Beroep
    Ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja/LZV chauffeur

Recente profielbezoeken

2131 profielweergaven

Nederlandse Fin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Shompi, je ben welkom hier in Finland . Maar de is duur hier dus die kan je beter zelf meenemen.
  2. Het is een Finse vervoeder met een Estlandse chauffeur (Speedline wil voor een habekrats op de eerste rij zitten) die estse badslipper is de koning van de weg en weet alles (dacht hij) Ok ik heb gewonnen:banaan:want dit is het goede antwoord:ja:
  3. Altijd verschrikkelijk dit, zit met tranen in mijn ogen. Heb zelf met Dave meer dan 20 jaar geleden een rit Hongarije (Debrece) gedaan, hij had toen zijn vader een ritje mee, Dave toen reed bij Kindt Bleiswijk en ik reed daar toen charter. Het is waar wat JP. zegt elke rit kan de laatste zijn. Dave en Anja RIP en heel veel sterkte voor de nabestaande en familie in deze verschikkelijke tijd.
  4. Hoi Snuitje, Alle beste wensen voor 2013, en hou hem tussen de lijntjes. Ik hoop dat je nog maar veel video's maakt en plaatst. Groetjes
  5. Bas als je goed leest dan schreef ik meer dan 16 jaar geleden:ja: Dus ik bedoel dan niet nu. Ik begon te charteren bij W.Los voor Velthoven rond 1992 toen was jij (misschien) nog niet eens geboren, kan je nagaan hoe lang of dat alweer geleden is.
  6. Hoi Willem als je Guus spreekt, doe hem de groeten van me, Jeroen die bij W.Los gereden heeft. Eigenlijk weet ik niet of wij elkaar kennen, ik bedoel jij en ik, lang geleden (meer dan 16 jaar) reed ik voor Willem Los uit waddinxveen en reed zomers charter voor Velthoven uit de Kwintsheul en s'winters voor Kindt uit Bleiswijk en toen Kindt de winter er na geen werk had ben ik gaan charteren voor Kees Ijzerman het hele jaar rond, ik heb met Guus zijn eerste ritje Moskou gedaan, toen reed hij nog voor Peter Schefers. Groeten en de beste wenzen voor 2013, heippa ja turvalista matka:bey:
  7. Ja:ja: ook een normale sterveling kan het verschil tussen glad en niet glad herkenen, je moet niet bang zijn voor gladen wegen maar gewoon rijden en als je wilt weten of het glad is dan neem je een half stapje terug en geef een gasje dan zie je wat er gebeurd gaat er een geel lampje knipperen of niet, zo niet dan is het niet glad. Als er sneeuw op de weg ligt en je goede banden onder je auto heb (geen zomer slicks) dan kan je gewoon goed door rijden het probleem is ijs, daar heb geen grip op. Gewicht op de trekas van de motorwagen als die dan doorslipt dan lift je de meeloper en met 17ton op de trekas gaat het normaal wel goed, als de trekas blijft slippen dan schakel je de ASR. uit dan heb je al het vermogen op de trekas en dan kun ook nog de sper inschakelen, maar je moet wel blijven rollen als je stil komt te staan in de klim dan heb je problemen. Ik rij alleen in Finland met een kombi in NL. noemen ze dat een LZV. en wij hebben geen ketingen bij ons en die mogen niet gebruikt worden op de normale weg.
  8. Nederlandse Fin

    Veiling te Moerdijk

    Zo ook hier in Finland
  9. Nee dat bestaat nog steeds niet in Europa:nee: Maar bijv. ik gebruik hier in Finland mijn mobile telefoon (Nokia N8) om naar de internet radio te luisterenin de vrachtauto. Hier heb je onbeperkt internet op je mobile telefoon (zonder limiet) voor 4,90€ p/m en daar luister ik naar de Nederlandse radio als ik aan het rijden ben. Kan zeggen dat het hier goed werk:banaan: -Jeroen-
  10. Maar dat is dan alleen in Nederland, dat geldt niet voor ons Willem. -Jeroen-
  11. Sorry Limboman, maar ik was het niet heb al meer dan 14 jaar geen vrachtwagen gereden in Nederland:nee:
  12. :ja:Hij is goed, maar ik denk dat je niet de enige ben die alles krijgt wat hem/haar is beloofd... Origineel gepost door Bella62ja en de paashaas en de kerstman ook, liefst allemaal op dezelfde dag De paashaas dat weet ik niet zeker:nee:, maar de Kerstman bestaat wel, die woont in Finland en bij Willem in het dorp:ja:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden