Spring naar bijdragen

arie67

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2146
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over arie67

 • Verjaardag 01-12-1967

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Biografie
  Sympathiek,vrolijk,klein hartje,maar wel op de juiste plaats
 • Locatie
  Ergens rond de randstad
 • Beroep
  Levensgenieter

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

arie67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,7k

Waardering in de gemeenschap

 1. Even terug van weg geweest.. Zitten eten met zoetwatermatroos.. Als ik het goed zeg.. 😉.. Ondertussen weer ander baasje. Had Europa wel gezien na 3 jaar.. Nu met een mooie lopende vloer op pad.. Beetje Frankrijk Duitsland Italië en soms Zweden. Ja en ook vaak die Schweiz.. Das weer ff minder..
 2. Even terug van weg geweest.. Zitten eten met zoetwatermatroos.. Als ik het goed zeg.. 😉.. Ondertussen weer ander baasje. Had Europa wel gezien na 3 jaar.. Nu met een mooie lopende vloer op pad.. Beetje Frankrijk Duitsland Italië en soms Zweden. Ja en ook vaak die Schweiz.. Das weer ff minder..
 3. Nee tegenover de total bij stabroek,dhl/ katoennatie .
 4. Heel moeilijk Ibo,was bij de katoennatie in Antwerpen,de beste man deed het al 13 jaar. Werk nu overgenomen door Van Moer,en de beste mannen zijn mee overgelopen.. Want bij katoennatie liepen ze in ene in de weg en koste geld.. Zijn mannen waar je eigenlijk nog goed kan komen,om te laden .. Die zijn zeldzaam in Antwerpen .. Was vorige week binnen een uur geladen.. ;-)
 5. yep je zit met deelbare lading,kisten waren verkeerd opgemeten door de klant waar ze stonden..
 6. https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13690689_10210125044627134_4855450802245343367_n.jpg?oh=a0f28e457f326409c87ee4231bffa226&oe=582070CF Kistjes voor Bretagne 4.70 hoog... Word steeds gekker...
 7. Mn vangmuilmaat verlaat me,en ja daar zal ik wel weer een nieuwe voor terug krijgen.. Was eigenlijk toch wel blij met mn maat Michel.. wist dat het er ging aan zitten komen.. Maar ja als ze niet luisteren op de planning.. Aankomende week laatste rit samen met hem.. Schijnt alweer ander poppetje voor zijn auto aangenomen te zijn.. We gaan het meemaken.. Ik niet blij..
 8. Ben gewoon een beetje druk bezig.. En ff geen zin om te schrijven.. Komt niks zinnigs uit mn pen.. Komt mss wel weer.. Dus nee ben niet weg of weet ik wat ook..
 9. arie67

  Rungis Parijs

  Je kan ook naar Garonor rijden,zitten er ook twee,als ze nog open zijn.. Is voor mij ook al weer ff geleden dat ik daar geweest ben.. In dat flatgebouw bij de douane vond ik de beste.
 10. arie67

  Volvo topic

  ritje sarajevo,met een dieplader op mn combi..
 11. Zit ook nogal een beetje rvs en aluminum op die trailers.. Heb 7 jaar in de schroot gezeten en weet een beetje hoe het werkt.. Das 1 groot zwart gat.....
 12. HSF doet veel onbegeleid naar de UK,en die daar in de UK op de trailer staan te wachten spreken niet altijd vloeiend nederlands.. En zo zijn er wel meerderen..
 13. En echt mn allerbeste frans er in gegooid..Aan de mannen lach het niet,maar regels en ongelukken die er gebeurd waren daar in de regio.. ja dan houdt het op he...?
 14. 750euro en een nieuwe vergunning gingen we verder praten ,zo werkt het helaas verder in Frankrijk..
 15. Dat benne de regels,en Jean en en Marie zijn daar nogal streng in....Ik ken lullen als brugman... Helaas.. Toen echt echt niet...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden