Spring naar bijdragen

runner

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over runner

  • Verjaardag 16-01-1977

runner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. runner

    winterbanden

    Afgelopen week mocht ik weer eens naar Noorwegen, onderweg naar huis sprak ik nog een chauffeur die mij er op wees dat er per 1 januari 2015. ook winterbanden onder de hanger moeten. Deze site http://www.fbaa.be/nl/?Id1=183&Id2=0&Id3=16&Id4=4&Title=Noorwegen geeft duidelijkheid.
  2. runner

    winterbanden

    idd Kees ik had even op midden-as aanhanger kunnen zoeken maar dat was niet bij mij opgekomen, en om je 2e vraag te beantwoorden Ik rij in het eigenvervoer en mijn baas is drukker met de productie waar zo'n 150 man mee zoet zijn dan met het transport van 2 chauffeurs waarvan er maar 1 op buitenland rijd. Helemaal niet erg en begrijpelijk zelfs, maar dit houd in dat wij achter alle regeltjes en verplichtingen aan zitten die nodig zijn. Dus als er andere banden onder de hanger moeten dat komen die er onder en anders maar niet, maar dan is hij wel op de hoogte gebracht.
  3. runner

    winterbanden

    Natuurlijk heb ik, voordat ik hier navraag gedaan heb, op google gekeken, helaas werd ik daar niet wijzer, zeker niet als je specifiek naar een wipkar zoekt. Wel werd ik door gewezen naar dit forum, maar dan kreeg ik reacties uit het jaar kruik. Ook heb ik onderweg mijn vraag gesteld en iedereen zegt dan dat ik 7 kettingen bij me moet hebben, dus die heb ik, maar niemand kan mij de zekerheid geven hoe het met de bandjes zit, vandaar dat ik de vraag hier maar neer leg. Maar ook hier is niemand zeker....op één na dan....misschien dus toch niet zo'n hele domme vraag. Maar ik zal eens kijken of er wel winterbanden zijn in de maat die ik nodig heb. Bedankt voor het meedenken.
  4. runner

    winterbanden

    Ik denk wat vooruit wat de winter betreft. Zijn winterbanden (in Noorwegen) verplicht op de wipkar als je ook kettingen bij je hebt ?
  5. runner

    Tv kijken

    Hallo Jebe, bedankt voor het meedenken. Ik heb bij de satellietdiscount een model gevonden die 80,euries kost, zoals jij het omschrijft en ook op de discount site klinkt het super eenvoudig. Heb je geen problemen als je op een parking, net als de rest netjes op een rijtje staat, ik bedoel met een zuignap kom je niet boven je buurman uit of geeft dat geen problemen?
  6. runner

    Tv kijken

    Ik kijk al een aantal jaren tevreden tv in het buitenland met een schoteltje ( nee,nee ik ben geen Pool ) nu zijn de nieuwe CanalDigital abonnementen alleen nog in HD uitvoering te verkrijgen wat weer inhoud dat ik een 60 cm schotel aan de auto moet hangen....jammer want dat kleine schoteltje beviel me prima. Niet echt handig dus zo'n groot ding aan de zijkant van je auto, laat staan in je cabine. Zijn er mensen die een andere oplossing weten, op welke manier dan ook?
  7. runner

    Ritje Sotsji

    Mooi verslag en mooie leuke foto's J.P. Om eerlijk te zijn hoor jij daar ook wel een beetje thuis he, onder de sport mensen. Want deze Eastway rider heeft namelijk laatst zelf nog een halve marathon gelopen, oké zomerspelen zijn daar beter geschikt voor
  8. runner

    Hongarije

    ja, ja, het kastje is ingesteld. Nou, ik nodig het hele forum uit om te komen rennen en daarna een kopen in de kroeg.....gruwlijk gezellig! maarja jij zal wel weer afhaken;) Dan nodigen we Tatabanya ook uit.
  9. runner

    Hongarije

    Top maat, goeie info. Ik moet ook nog in de buurt van Wenen lossen en de maut gaat via de duitse kast...ideaal! Ik hoorde dat je dat vignet ook in Oostenrijk langs de snelweg kan kopen, dat is mischien net zo makkelijk ivm de taal? Gaat het weer met je knie of moet je een nieuwe kopen? Als het uit komt moet je maar eens mee gaan op zaterdag, dan lopen we op ons gemakkie een rondje Nieuwerbrug, dat zal een km of 13 zijn en daar zijn we dan een goed uur druk mee. Wanneer ga je weer rijden? mzzl.
  10. runner

    Hongarije

    Oké, bedankt allemaal voor de snelle reacties
  11. runner

    Hongarije

    Binnenkort gaat de reis naar Budapest, voor mij voor het eerst, kan iemand mij vertellen hoe het met maut/vignet zit, is hier makkelijk aan te komen? En zijn er onderweg goede en veillige parkings. Zijn er verder nog tips? Verder iedereen een goed weekend....thuis of in de auto!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden